Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno

Keri šraufi te hecajo?

Lahko pogledaš na ebay, ene 70-100€.

Objavljeno

Keri šraufi te hecajo?

Lahko pogledaš na ebay, ene 70-100€.

une dva s kerima je celjust nasraufana na vilce...no uni stirje...ne obeh me hecajo hehe

Objavljeno

kvalitetno gedoro ali pa ključ z rinko, prej še mal potolčeš, pa mora it.

Objavljeno

hehe ne upam ker se ze neki okol vrti kluc...no, neki kaze na to... bo kmal okrogu srauf

Objavljeno

RATAL!!!!!!!!!!!!!!!! pa samo ene gedore sm polomu hahaha

Objavljeno

am kok je tezko ajnliftat bremze ?

matr jest se jeb*em ze dva dni....pa sam piha vn...zrak...ne olje

Objavljeno

matr sam bremze bi dal pa lohk zrihtat enmo k se s tem ukvarja :grim. Očitno nekaj ne delaš prov :grrr. Po moje mora lajtnga skos padat, tako da se zrak ne more kje ustavljati. Sam tega še nisem delal tko da samo svetujem po svoji logiki :? . Če je to problem odvij lajtnge iz nosilcev in jih raztegni, tako da bo čimmanj ovinkov oz. vzponov in padcev. Na slednjih imaš pomoje zrak.

Sicer pa ga jaz z bremzami nebi srov, jih hudo rabiš :grim .

Objavljeno

matr sam bremze bi dal pa lohk zrihtat enmo k se s tem ukvarja :grim. Očitno nekaj ne delaš prov :grrr. Po moje mora lajtnga skos padat, tako da se zrak ne more kje ustavljati. Sam tega še nisem delal tko da samo svetujem po svoji logiki :? . Če je to problem odvij lajtnge iz nosilcev in jih raztegni, tako da bo čimmanj ovinkov oz. vzponov in padcev. Na slednjih imaš pomoje zrak.

Sicer pa ga jaz z bremzami nebi srov, jih hudo rabiš :grim .

jah sj mas prou...sam komu naj jih peljem ker za tako mejhno, da ne recem pi***rijo res nebi placval miljone heh

Objavljeno

boljš za bremze plačat preveč kot premal :yes:

Objavljeno

Poišči eno temo o zavorah, je vse lepo napisano. :)

Drugače pa lahko losaš en nipl, natakneš gor cevko, poskrbiš, da je rezervoarček ves čas poln in pustiš, da se samo prezrači. Ponoviš še na drugi čeljusti in potem še klasično prezračiš.

Če si podrl celotne čeljusti, oz če so prazne, bo problem ves zrak ven dobit. Lahko rahlo tolčeš po čeljustih, da zrak priplava na vrh, ali pa se previdno pelješ dva kroga.

Objavljeno

ne sj jih nisem mogu podret...pa sm se razp***il, pa sm se zmenu s Sternam da mi to nardi hehe :>

tko da u pondelk pelem :>

no hvala za vse odgovore :P

Objavljeno
Ne pozabi na liter olja, ko se odpraviš 500km+ daleč. :OK: :OK: :OK:

Žlehtnoba.. :grrr

Ka pa vem, meni ni spila v 10-ih mescih skoraj nič (česar za to sivo raketo ne morem povedat :BUA: ). In res, mala yama je super: :OK:

Objavljeno

aja se neki....

kere svecke naj kupm? najbrz jih lahko sam zamenjam ane ?

pa zracn filtr rajs original al lahko ksnga npr BNC al K&N?

a pa oln filtr je tut tezko zamenjat?

Objavljeno
jah sj mas prou...sam komu naj jih peljem ker za tako mejhno, da ne recem pi***rijo res nebi placval miljone heh

no, saj miljon pa to res ne stane ...

Objavljeno

sj sm se ze zmenu s Sternom za u pondelk. ste me preprical da pr bremzah lahko mal vec dam heh :whistle: :whistle:

Objavljeno
Žlehtnoba.. :grrr

Ka pa vem, meni ni spila v 10-ih mescih skoraj nič (česar za to sivo raketo ne morem povedat :BUA: ). In res, mala yama je super: :OK:

:winkiss:

Me veseli, da se strinjava. Naslednji moj, bi bil/bo kavasaki. :smoke:

Tudi velika yama je?! :hmm:

ps;

ja, brezmat treba, no... :kva1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

hm eno prosnjo mam. a bi kdo, ki ima r6, meni posodu spegle samo za registracijo? ker jest moje dobim sele drug tedn ce bo vse po sreci... al pa kdo, ki ma kaksne universal?

po moznosti nekje iz kranja/gorenjske ?l

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Vprašanje:

pašejo vilce iz 2003 R6 na 2000 R6? Se mi zdi da razen barve ni razlike. Ve kdo mogoče?

LP

Objavljeno

alo fantje se en vprasanje mam...ce mi trokira u drugi (ce se dalj casa vozm u drugi), pa pol u tretji skos, pa naprej isto....a so ventili za nastelat? a so to simptomi za en nedelujoc cilindr? ker seka pa vn tut nenormalno, tut ko dam gas.

recimo da se peljem s prvo do konca, druga do konca, tretja zatrokira...pol dam do polovice sklopko, pol gre cez...

ce vam kj pomaga...kaj bi blo lahko narobe ?

Objavljeno

Štrom, fergazerji, če maš fergazerje. Brezveze ugibat. ;)

Če še nisi, zamenjaj svečke in bencinski filter.

Če ne znaš šraufat, kupi rajši izpraven motor, če ne boš pri serviserju hitro noter prinesel.

Objavljeno

ma sj je vse zamenjano, sam mam filing da mi ga zalije..prevec. sraufat znam..sam ne bom :P

Objavljeno

ve mogoc kdo ce pasejo vilice iz nove r6ke na novo 600rr?krizi pa premer vilic...

Objavljeno

Evo eno vprašanja za mojstre, moja stara dama(01) mi žre živce (poleg olja :D), problem je v tem ko se mi prižiga lučka za olje (že kaka tri leta), fora pa je da se prižge ko pridem z oljem do nekako pol ali pa še prej (včer se mi je prižgala ko je manjkal samo kak deci do vrha). No v glavnem ta zadeva mi je začela it mal na živce, ker me psihira po nepotrebnem.

Hvala za odgovore

Objavljeno

Poznam ta obcutek ----tudi sam sem imel sicer letnik 99 r6 pa so bile iste tezave lucka se je pac prizigala ceprav se ni bilo krize z oljem...nimas kaj tako je...se vseeno bolje da se prej prizge kot da se ne...vem pa kako stvar najeda...nimas kja narest pac dolijes olje in toj to:)

Objavljeno

verjetno ni problem nivo olja v motorju :? lahko je problem oljna črpalka

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!