Terier Objavljeno Oktober 27, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2013 Pa ti imaš stalno nekakšne težave,enkrat s pozornostjo drugič z linki.
KeC Objavljeno Oktober 28, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2013 Sirje ga Chrome, … recimo skopiraj link najprej v NOTEPAD, da bo zadevščina "postala" navaden text, nato ponovno skopiraj link iz NOTEPADa in ga prilepi v post. Hvala, jep Chrome ga kot kaže nekaj serje. Bom uporabil tvoj predlog ali pa bbc, ni panike. @Dami, že dolgo je samo ctrl+c in ctrl+v ostalo je za simbiozo. Problem je bil drugje, je tudi Code videl.
Kmet2 Objavljeno November 16, 2013 Opozori Objavljeno November 16, 2013 Pozdravljeni Prosil bi za odpravo napak,ki se mi pojavljajo zadnji teden. Ko hočem na bilokateri post odgovorit ne morem oziroma mi odpre samostojno okenček ne pa tudi zraven besedilo na katero hočem odgovorit. druga težava je,da ne morem več objavit nobene slike.Postopek lepo teče do trenutka ko stisnem paste potem pa blokira cel sistem,zapret moram MS in ga ponovno odpret,če hočem spet kakšno sliko prenest iz npr.Picaso.si je težava ista. Prosim za nasvet oz odpravo težav,saj ne vem ali je težava pri meni ali pri vas. Za nasvet ali odpravo težav se vam že v naprej zahvaljujem. Lp Sergej
kaca1 Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Pozdravljeni! Ve kdo, zakaj.... imam isto težavo, kot Kmet2 zgoraj piše....če odgovarjam se ne pokaže citata, na katerega hočem odgovorit. Probal sem s kopiranjem "kmetovega problema" tu zgoraj, pa v moj okvirček niti prilimat ne morem. Probavam z gombi "odgovori", "multi citiranje", "copy-past", - NE GRE! ??????
Cufa Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 Pozdravljeni Prosil bi za odpravo napak,ki se mi pojavljajo zadnji teden. Ko hočem na bilokateri post odgovorit ne morem oziroma mi odpre samostojno okenček ne pa tudi zraven besedilo na katero hočem odgovorit. druga težava je,da ne morem več objavit nobene slike.Postopek lepo teče do trenutka ko stisnem paste potem pa blokira cel sistem,zapret moram MS in ga ponovno odpret,če hočem spet kakšno sliko prenest iz npr.Picaso.si je težava ista. Prosim za nasvet oz odpravo težav,saj ne vem ali je težava pri meni ali pri vas. Za nasvet ali odpravo težav se vam že v naprej zahvaljujem. Lp Sergej hm..meni dela v Chromu.
Cufa Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 hm..meni dela v Chromu. in v firefoxu mi tudi dela.
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2014 Opozori Objavljeno Februar 7, 2014 vsake toliko ne škodi če: pobrišete zgodovino, pobrišete prenose, počistite disk...zaženete kak adawere program, pa bo prec bolše vse delalo gregorjanc 1
solorider Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Pozdravljeni Prosil bi za odpravo napak,ki se mi pojavljajo zadnji teden. Ko hočem na bilokateri post odgovorit ne morem oziroma mi odpre samostojno okenček ne pa tudi zraven besedilo na katero hočem odgovorit. druga težava je,da ne morem več objavit nobene slike.Postopek lepo teče do trenutka ko stisnem paste potem pa blokira cel sistem,zapret moram MS in ga ponovno odpret,če hočem spet kakšno sliko prenest iz npr.Picaso.si je težava ista. Prosim za nasvet oz odpravo težav,saj ne vem ali je težava pri meni ali pri vas. Za nasvet ali odpravo težav se vam že v naprej zahvaljujem. Lp Sergej Pozdravljeni! Ve kdo, zakaj.... imam isto težavo, kot Kmet2 zgoraj piše....če odgovarjam se ne pokaže citata, na katerega hočem odgovorit. Probal sem s kopiranjem "kmetovega problema" tu zgoraj, pa v moj okvirček niti prilimat ne morem. Probavam z gombi "odgovori", "multi citiranje", "copy-past", - NE GRE! ?????? Mene tudi zeza v IE v foxu pa dela... Kmet2 1
Cufa Objavljeno Februar 9, 2014 Opozori Objavljeno Februar 9, 2014 Mene tudi zeza v IE v foxu pa dela... To bi znal biti skrivni namig.
Codeine Objavljeno Februar 10, 2014 Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 Uradni odgovor: "CKEditor does not yet support IE11 unfortunately. When they DO support IE11, it will be in the 4.3 (or so) release, but until that time we can't really fix any IE11-specific editor bugs that are occurring in the editor itself." Še povezava do Bug trackerja: https://dev.ckeditor.com/ticket/10612
kaca1 Objavljeno Februar 12, 2014 Opozori Objavljeno Februar 12, 2014 No, prov, pol bomo pa s tardečmu medvedkom brskal po našmu forumu. V foxu dela :yes:
Jetam Objavljeno Februar 28, 2014 Opozori Objavljeno Februar 28, 2014 Ojla kako naj naložim sliko k svojemu imenu????? Za vse mi piše, da je prevelika. Hvala
BREITNER Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 (popravljeno) Ojla kako naj naložim sliko k svojemu imenu????? Za vse mi piše, da je prevelika. Hvala Torej, če ti piše, da je prevelika, kaj narediš? Z kakšnim programom jo pomanjšaš. Tudi windowsi imajo program in sicer SLIKAR. Probaj s tem, če ne pa z ACDSee . Recimo sliko z 1024x765 lepo izbereš resize in v kvadratek za koordinate vpišeš (npr) 200x200 in je stvar rešena. Evo ti še primer z sliko: Popravljeno Marec 1, 2014. Popravil BREITNER
DXR16 Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 A lahko prosim popravite novo temo Formula 1 tako,da dodate še 2014,ker sem pozabiu
Alla Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 A lahko prosim popravite novo temo Formula 1 tako,da dodate še 2014,ker sem pozabiu Urejeno
Schultz Objavljeno Marec 15, 2014 Opozori Objavljeno Marec 15, 2014 Hočem urediti status svojega profila (spremeniti tip motocikla), vendar javi nek error. Spremenil bi pa: Iz Kawasaki Z750S na Supertenere XT1200Z Hvala.
Codeine Objavljeno Maj 2, 2014 Opozori Objavljeno Maj 2, 2014 Kam ste pa vreme dal? Vreme je točno tam, kjer je bilo vedno --> VREME
solorider Objavljeno Maj 3, 2014 Opozori Objavljeno Maj 3, 2014 Vreme je točno tam, kjer je bilo vedno --> VREME Vidim: 1. Najava dnevnih... 2. Radar zasede... 3. Najava enduro.... 4. Predvidevanja.... 5. Gradbišča.... 6. Na pomoč... pol so pa dnevne teke, ki se spreminjajo na najbolj sveže...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se