Davorin Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 Zadnji post, ki ga vidim pri forumu bmw r 1200 gs je iz 10.junij. Se da popravit?
boych Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 Pa kaj se men te čudni naslovi tem pojavljajo: Slovenia: Reformation Day , Slovenia: Independence and Unity Day , Slovenia: May Day Holiday , Slovenia: All Saints Day Pa do kdaj bodo še to nadgrajeval Označi, kot je na priloženi sliki pa ti teh čudnih naslovov ne bo več prikazovalo ...
DAMI34 Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 (popravljeno) Nekaj me zanima, pri nastavitvah obvestil ne morem nikjer označiti, da dobim obvestila, ker piše, da je administrator onemogočil to funkcijo, le prejemanje emailov lahko označim.? Popravljeno September 25, 2015. Popravil DAMI34
pajkica Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 zanima me, če bo možno komentirati članke tudi kot samo prijavljen na motosvetu, ne samo kot uporabnik facebooka? hv
pajkica Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 fajn preferiranje družbenih omrežij oziroma pogojevanje mi je všeč počas bo spet zanimivo ratal grafitiranje po stenah blokov .... nobody will see you KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 pa se fejstbukneš in komentiraš, če te tok tiši. Kaj pa moje težave, nastavitve obvestil? (administrator dizejblt?) Pa dans so spet mal zaštekale strani..
Scarlett Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 fajn preferiranje družbenih omrežij oziroma pogojevanje mi je všeč počas bo spet zanimivo ratal grafitiranje po stenah blokov .... nobody will see you ma klinc, povsod so ze kamere
Codeine Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 pa se fejstbukneš in komentiraš, če te tok tiši. Kaj pa moje težave, nastavitve obvestil? (administrator dizejblt?) Pa dans so spet mal zaštekale strani.. Oprosti, bil zaposlen z nečim drugim. A zdaj gre nastavit? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 Oprosti, bil zaposlen z nečim drugim. A zdaj gre nastavit? deluje yess (Y)
pajkica Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 ma klinc, povsod so ze kamere mam kapuco..... ostalo je pa diskriminacija pa se fejstbukneš in komentiraš, če te tok tiši. k me tiši grem srat... Scarlett 1
pajkica Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 sam ne tule, pliiiis ni več placa..je že precejšen kup, tko da bom šla drugam....
DAMI34 Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 ni več placa..je že precejšen kup, tko da bom šla drugam.... aha, ti raj sam brskaš po gnoju....
pajkica Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 aha, ti raj sam brskaš po gnoju.... ja, tam fajn raste, sploh buče
Gost Objavljeno September 25, 2015 Opozori Objavljeno September 25, 2015 morda so pa moderatorji samo malo otežili postanje, da ne bo tega toliko ...
builder Objavljeno September 26, 2015 Opozori Objavljeno September 26, 2015 zgrožen sem, ker ni med smeški zehavca da mi takoj uredite P.S. drgač bom mogu skoz pisat
Kmet2 Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 Oprosti, bil zaposlen z nečim drugim. A zdaj gre nastavit? Pozdravljen.lahko še meni prosim poštimaš.ne dobivam obvestil ,tudi iz tem kjer sem že komentiral oziroma jim sledim,podobno kot dami ,v nastavitvah vse nastavljeno BP.realno pa ne funkcionira,prav tako se ne da komentirat MS novic kljub prijavi -----z ostalim kae ne dela lahko živim :-P Pa tem katerim sem sledil v starem sistemu v novem več spljoh niii ? Hvala.lp
builder Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 zgrožen sem, ker ni med smeški zehavca da mi takoj uredite P.S. drgač bom mogu skoz pisat vidim da je že urejeno, hitro poštimano, sem prijetno presenečen
maus Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 vidim da je že urejeno, hitro poštimano, sem prijetno presenečen si dubu ćustwa builder 1
builder Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 suzo mi je hitilo na uke, k ni blo vse poštimano u piko, zdaj sem spet blažen maus 1
sayo Objavljeno September 27, 2015 Opozori Objavljeno September 27, 2015 A iskalnik še ne dela? A zdaj so teme tok ozke na desni strani je pa tretina ekrana za reklame al kaj ?
Kmet2 Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Pozdravljen.lahko še meni prosim poštimaš.ne dobivam obvestil ,tudi iz tem kjer sem že komentiral oziroma jim sledim,podobno kot dami ,v nastavitvah vse nastavljeno BP.realno pa ne funkcionira,prav tako se ne da komentirat MS novic kljub prijavi -----z ostalim kae ne dela lahko živim :-P Pa tem katerim sem sledil v starem sistemu v novem več spljoh niii ? Hvala.lp Mogoče pomoč ali samo ignoranca ?
Nearrain Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Da si ne bo kdo mislil, da so privatna sporocila res PRIVATNA... zal NISO Mojega so selektivno ocistili moderatorji. Priden bil... in se ena malenkost: Izbor filtrov deluje, vendar preklic izbora ne deluje. KARMEN1 1
DAMI34 Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Da si ne bo kdo mislil, da so privatna sporocila res PRIVATNA... zal NISO Mojega so selektivno ocistili moderatorji. Priden bil... in se ena malenkost: Izbor filtrov deluje, vendar preklic izbora ne deluje. Če te prav razumem ne moreš izbrati med filtri na levi, oziroma jih ne prekliče? Če je tako, men deluje, da kliknem na tisti izbor, ki je označen in počakam, da ga odznači.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se