Codeine Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Da si ne bo kdo mislil, da so privatna sporocila res PRIVATNA... zal NISO Mojega so selektivno ocistili moderatorji. Priden bil... KARMEN1 1
Nearrain Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 A si moram sam restore narest in se kej usput popravit, al mi bos ti dragi administrator?
Codeine Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 A si moram sam restore narest in se kej usput popravit, al mi bos ti dragi administrator? Za reševanje "teorije zarote" se boš moral obrniti na koga drugega. Nearrain 1
schwantz Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Ali ima še kdo podobne težave: Kliknem na temo, pa mi odpre tri iste strani. Moti me zato, ker ne morem nazaj na osnovno stran z enim klikom...
schwantz Objavljeno September 28, 2015 Opozori Objavljeno September 28, 2015 Ali ima še kdo podobne težave: Kliknem na temo, pa mi odpre tri iste strani. Moti me zato, ker ne morem nazaj na osnovno stran z enim klikom...
ludiluka Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 Eno opozorilo vsakič ko napišem odgovor in kliknem submit replay napiše saving in to je to. Nato je treba osvežiti stran da se vidi novo objavo
pajkica Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 nisem vprašala direkt: kdaj bo delala anonimna prijava prosim? hvala za odgovor p.s. ne ne dela mi z delala mislim da bo delala več k 5 minut ..... Scarlett 1
Gost Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 Jaz bi pa rad na tablici kliknil "nova sporocila od zadnjega obiska" pa jih ne najdem
Scarlett Objavljeno September 29, 2015 Opozori Objavljeno September 29, 2015 Jaz bi pa rad na tablici kliknil "nova sporocila od zadnjega obiska" pa jih ne najdem zvezdica cist na vrh ekrana
Codeine Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Pozdravljen.lahko še meni prosim poštimaš.ne dobivam obvestil ,tudi iz tem kjer sem že komentiral oziroma jim sledim,podobno kot dami ,v nastavitvah vse nastavljeno BP.realno pa ne funkcionira,prav tako se ne da komentirat MS novic kljub prijavi -----z ostalim kae ne dela lahko živim :-P Pa tem katerim sem sledil v starem sistemu v novem več spljoh niii ? Hvala.lp @Kmet2 vse to, kar omenjaš dela tako kot mora oz. tako, kot je bilo zamišljeno. Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Na mobitelu si prej lahko kliknil polna verzija in si brskal kot na racunalniku.....a zdej to prov ne bo.mozno? Samo mobilna verzija? Al pa sam jst ne najdem....?
pajkica Objavljeno September 30, 2015 Opozori Objavljeno September 30, 2015 Ne. lepo, da ste spremenili svoje mnenje :) včas se boljš ugriznit kam
Codeine Objavljeno Oktober 1, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2015 Na mobitelu si prej lahko kliknil polna verzija in si brskal kot na racunalniku.....a zdej to prov ne bo.mozno? Samo mobilna verzija? Al pa sam jst ne najdem....? Hmmm... @DIN to imaš vgrajeno v svoj brskalnik na telefonu... poišči v njem opcijo "Request Desktop Size".
gaberkosir Objavljeno Oktober 3, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 Ne morem dodati albuma, ker prijava ne dela, čeprav sem že prijavljen ?! g.
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2015 z delala mislim da bo delala več k 5 minut ..... jaz verjamem da vam bo enkrat uspelo.....
pajkica Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 nisem vprašala direkt: kdaj bo delala anonimna prijava prosim? hvala za odgovor p.s. ne ne dela mi če tega ne boste uredili bi to možnost ukinili? verjetno bo tako najboljše.... Hv p.s. ne ne dela
Cufa Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Zakaj točno potrebuješ anonimno prijavo?
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 za vohljat KARMEN1, Zivnorc in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se