ukica Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Kaj je Cartman? Imaš mogoče drugačne izkušnje z omenjeno gumo? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ne. Ampak ce povzanem tvoj post, pise da si ful tiscal, pa so ble tvoje gume manj ogrete kot ene parkirane ze cca 7 minut, kljub temu da gume ocitno nisi segrel ugotavljas da ni za zivahno voznjo. Mord samo cudno interpretiram, ne vem. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Vrjetn si vsak po svoje interpretira zivahno voznjo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Cartman; jup, guma se ne segreje in posledicno se ne drzi tako dobro. Pa se ne vozim penzionisticno ceprav mam izpit sele 2 mesca..Isto sranje je bilo na ridah, pa na AT strani jezerskega ko se spuscas proti Zelezni kapli.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Cartman; jup, guma se ne segreje in posledicno se ne drzi tako dobro. Pa se ne vozim penzionisticno ceprav mam izpit sele 2 mesca..Isto sranje je bilo na ridah, pa na AT strani jezerskega ko se spuscas proti Zelezni kapli.. slikaj gumo da vidmo kako tiščiš.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 http://shrani.najdi.si/?2H/WY/26eH54tI/20140721070102.jpg slikano 1 mesec nazaj...Za kaksno drugo sliko pocakaj par ur, ko pridem do motorja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 ej... ta guma ni za po makadamu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Nazalost imamo v sluzbi zelo umazano kolesarnco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Ja nc, Savo gor....pa po usesih..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Sava je res carska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Kakšna razlika je med conti road attack 2 in road attack 2 EVO. Vem da je EVO letošnja guma vendar me na dokaj visoko ceno zanima kakšno KM lahko pričakujem z eno ali drugo? Do sedaj sem Mitsa 6k, Dunlop roadsmart 9,5k, Dunlop roadsmart 2 10K. Z roadsmartkam sem imel kar nekaj zdrsov roadsmart 2 ni bilo problema in bil dokler nisem dal gor Mitas Sedaj pa pred težko novim izkušnjam naproti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Avgust 22, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 ...ojla! ... sem se tudi jaz odločil, da reklamiram gume. ..ko me je vulkanizer vpoklical in videl tole ...se je prijel za glavo in rekel: ..še dobro da nisi dobo vpoklica od policije ....takoj so menjali uno tazanič gumo za novo. ...in to za dve, da bo zihr.... Scarlett, erciona, igorkr in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Pa sej mas se profila Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 še vedno nism zvedu, kere so najboljše gume na svetu :glare: Zivnorc, TakeALookAround, bikez in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 še vedno nism zvedu, kere so najboljše gume na svetu :glare: ... tiste, ki ti od menjave do menjave očuvajo ceu motor in glavo ... thumper, bikez, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 še vedno nism zvedu, kere so najboljše gume na svetu :glare: Jaz tudi ne, pa tolko znanja kot je v temo vloženega :glare:. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 še vedno nism zvedu, kere so najboljše gume na svetu :glare: Jaz tudi ne, pa tolko znanja kot je v temo vloženega :glare:. Vam bom jaz odgovoril, da bo končno enkrat konec tega ugibanja. ČRNE! PS: Ker je končno odgovorjeno se temo lahko zaklene. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Prosim, da admin zaklene temo, ker tisti, ki je frišen in bi rad vozil motor, eno leto sploh ne bo vozil, ker bo tako zmeden, da še gum ne bo uspel kupiti :grrr . ZdenkoK, Whitee, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Klonk, bi rekla Cufa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupy199 Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 @Zivnorc Torej je že zalaufala Savina proizvodnja če si jih zamenjal? Al je to kaka slika od prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Avgust 22, 2014 Deli Objavljeno Avgust 22, 2014 Vozil preteklo leto in pol Pirelli Diablo Rosso Corsa. Zamenjal nazaj na GP Racer 211. Sprednja je neprimerno in veliko veliko boljša; daje več občutka, bolj mirna v ovinku. Prehod v nagib nekako enak. Sprednja je večkrat zdrsnila v kljukah in serpentinah brez kakšnega pametnega razloga, pri hitrejši vožnji ni bilo težav z drsenjem. Pri GP racer teh težav nimam. Zadnja se obnaša zelo podobno, mogoče Dunlop malo boljša, a ni bistvenih razlik. Rosso Corsa; sprednja 8k, zadnja približno 5k. Sprednja naredi Dunlop veliko več kilometrov, zadnja nekako enako. Motor naked, 4 valjnik, dobrih 140 ponijev, če so še vsi. Vozim...nekako tekoče. gsxf750, Tony in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Avgust 23, 2014 Deli Objavljeno Avgust 23, 2014 Kakšna razlika je med conti road attack 2 in road attack 2 EVO. Vem da je EVO letošnja guma vendar me na dokaj visoko ceno zanima kakšno KM lahko pričakujem z eno ali drugo? Do sedaj sem Mitsa 6k, Dunlop roadsmart 9,5k, Dunlop roadsmart 2 10K. Z roadsmartkam sem imel kar nekaj zdrsov roadsmart 2 ni bilo problema in bil dokler nisem dal gor Mitas Sedaj pa pred težko novim izkušnjam naproti Evo je kot si ugotovil novi model. Izboljšali so ravno kilometrino-ima več profila+zmes-, z roadattack2 cca 6000km tako, da bi morala evo zdržati dalj. Izboljšali so tudi oprijem v mokrem....... http://www.conti-online.com/www/motorcycle_de_en/themes/motorcycletires/sport_touring/ContiRoadAttack_2_EVO_en.html ...ojla! ... sem se tudi jaz odločil, da reklamiram gume. ..ko me je vulkanizer vpoklical in videl tole IMAG1507.jpg ...se je prijel za glavo in rekel: ..še dobro da nisi dobo vpoklica od policije ....takoj so menjali uno tazanič gumo za novo. ...in to za dve, da bo zihr.... IMAG1513.jpg A majo že sveže gume.....????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 Ko se trudiš SportForce iz bočnice izbrisat... Baje ravno prava delovna temp... Bombastična guma, ni kaj Zivnorc, djfelix, matija1234 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 na marofu si to testiral? Kakšne cajte zdrži ta guma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LaMike Objavljeno Avgust 24, 2014 Deli Objavljeno Avgust 24, 2014 (popravljeno) Ja. Ne vem, ker imam prestar motor in nima timerja gor. Pa sam sem bil doli tako, da mi ni noben štopal. Popravljeno Avgust 24, 2014. Popravil LaMike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se