Popularna objava Zivnorc Objavljeno Junij 22, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Ta tema o gumah je čisto eno samo nabijanje. Katera je najboljša, katera drži do roba, katera zdrži več kilometrov. .... vse to primerjanje je čisto irelevantno. Vsak pilot ima svoj slog vožnje, vsak pilot ima drugačen motor....eni močnejše, eni šwohnejše. Čisti primer: Kmet vs Snecer, ko sta imela Versyse. Kmet z enakimi gumami prevozil 3000km, Snecer pa 13000 (govorim malo na pamet, da me ne bo Snecer popravljal s kakimi decimalkami ) ....in spet podere vso teorijo, koliko zdrži guma ....al pa kera guma bi bila primerna za GS ....itd...itd. Tisti, ki sprašuje, katera guma bi bila primerna za njegov motor in za njegov stil vožnje.... verjemite, da je za tega prav vsaka guma.. ...tisti, ki pa so našli pravo gumo zase, pa ne sprašujejo. Zakaj? ... ker so jo našli. To se pravi, da so sprobali več gum in ostali na tisti, ki jim osebno najbolj odgovarja. Tudi "uradni" testi niso tisto, kar bi človek pričakoval od njih....čeprav naj bi bili nekako najbolj transparentni..... Tko.. Andro Asgaard, Efendi, siks in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 (popravljeno) Ja no sej,nima veze,nemsko znanje,slovensko znanje,cehi so top shit Sam se povzetek iz izleta cez Karlovec se caka,da bo kdo ugotovil,da tam pa vse v prazn vrtii in je vse zanic Popravljeno Junij 22, 2016. Popravil DinDiin Zivnorc, Bmflar, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 10 minutami, Zivnorc pravi: ... vse to primerjanje je čisto irelevantno. Mitas je edina dobra guma !!!!! Zivnorc in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 (popravljeno) 12 hours ago, DAMI34 said: Vedno dobra, na mokrem pa fantastična. Vedno dobra, na mokrem pa fantastična. Kašna ugodna ponudba v obtoku za set? Lih preveril sprednjo in sem na markerjih kar pomeni da bo trba kej naredit. Sploh z letošnjim vremenom ni za se zezat s starimi znucanimi gumami (sploh prednja 4 do 5 let stara). Živelo vračilo dohodnine! (redno konča v gume) Popravljeno Junij 22, 2016. Popravil StaraFeltna Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred eno uro, Zivnorc pravi: Ta tema o gumah je čisto eno samo nabijanje. Katera je najboljša, katera drži do roba, katera zdrži več kilometrov. .... vse to primerjanje je čisto irelevantno. Vsak pilot ima svoj slog vožnje, vsak pilot ima drugačen motor....eni močnejše, eni šwohnejše. Čisti primer: Kmet vs Snecer, ko sta imela Versyse. Kmet z enakimi gumami prevozil 3000km, Snecer pa 13000 (govorim malo na pamet, da me ne bo Snecer popravljal s kakimi decimalkami ) ....in spet podere vso teorijo, koliko zdrži guma ....al pa kera guma bi bila primerna za GS ....itd...itd. Tisti, ki sprašuje, katera guma bi bila primerna za njegov motor in za njegov stil vožnje.... verjemite, da je za tega prav vsaka guma.. ...tisti, ki pa so našli pravo gumo zase, pa ne sprašujejo. Zakaj? ... ker so jo našli. To se pravi, da so sprobali več gum in ostali na tisti, ki jim osebno najbolj odgovarja. Tudi "uradni" testi niso tisto, kar bi človek pričakoval od njih....čeprav naj bi bili nekako najbolj transparentni..... Tko.. a zdj si pa ti pamtn če se spoznaš na base, ne pomen, da se na gume ... štekaš p.s. base mi dj pa te naum već pluvu DAMI34, Zivnorc in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 24 minutami, StaraFeltna pravi: Živelo vračilo dohodnine! (redno konča v gume) ...samo da ne v maline... StaraFeltna, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 1 uro, Zivnorc pravi: Ta tema o gumah je čisto eno samo nabijanje. Katera je najboljša, katera drži do roba, katera zdrži več kilometrov. .... vse to primerjanje je čisto irelevantno. Vsak pilot ima svoj slog vožnje, vsak pilot ima drugačen motor....eni močnejše, eni šwohnejše. Čisti primer: Kmet vs Snecer, ko sta imela Versyse. Kmet z enakimi gumami prevozil 3000km, Snecer pa 13000 (govorim malo na pamet, da me ne bo Snecer popravljal s kakimi decimalkami ) ....in spet podere vso teorijo, koliko zdrži guma ....al pa kera guma bi bila primerna za GS ....itd...itd. Tisti, ki sprašuje, katera guma bi bila primerna za njegov motor in za njegov stil vožnje.... verjemite, da je za tega prav vsaka guma.. ...tisti, ki pa so našli pravo gumo zase, pa ne sprašujejo. Zakaj? ... ker so jo našli. To se pravi, da so sprobali več gum in ostali na tisti, ki jim osebno najbolj odgovarja. Tudi "uradni" testi niso tisto, kar bi človek pričakoval od njih....čeprav naj bi bili nekako najbolj transparentni..... Tko.. Vse povedano maus, Zivnorc, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred eno uro, maus pravi: a zdj si pa ti pamtn če se spoznaš na base, ne pomen, da se na gume ... štekaš Pa izgleda, da se spozna na oboje Maus.... Neke čudne base ima v skladišču, skriva jih pa bl k Ameri zlato v Fort knoxu maus, builder, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 7 minutami, HD-Dyna pravi: Pa izgleda, da se spozna na oboje Maus.... Neke čudne base ima v skladišču, skriva jih pa bl k Ameri zlato v Fort knoxu sj .. za base je ta znamka dobra hec hec .. vsak naj drajsa une gume kere će ... štekate ... te base bom pa sam olupu .. a je jasn bojanslo, Bmflar, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 Pravkar, maus pravi: sj .. za base je ta znamka dobra hec hec .. vsak naj drajsa une gume kere će ... štekate ... te base bom pa sam olupu .. a je jasn Sej na eni vrsti piše, da je tvoja ... builder, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 11 minutami, HD-Dyna pravi: Sej na eni vrsti piše, da je tvoja ... hhahah a misliš da je vidu Zivnorc, Bmflar, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: hhahah a misliš da je vidu Mu bom očale posodu maus, Zivnorc, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2016 Deli Objavljeno Junij 22, 2016 pred 11 urami, StaraFeltna pravi: Kašna ugodna ponudba v obtoku za set? Lih preveril sprednjo in sem na markerjih kar pomeni da bo trba kej naredit. Sploh z letošnjim vremenom ni za se zezat s starimi znucanimi gumami (sploh prednja 4 do 5 let stara). Živelo vračilo dohodnine! (redno konča v gume) Ne vem, dvomim da bo kaj kje ugodno za Angel GT, jaz sem dobil kot prvo vgradnjo. Pred lani sem jo pa na poceni gume.si naročil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 23, 2016 Deli Objavljeno Junij 23, 2016 Škoda, vprašat ni greh praujo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 29, 2016 Deli Objavljeno Junij 29, 2016 Citiraj PIRELLI ANGEL GT je opravila svojo nalogo, in po 7400km, od tega je bilo 10% AC . Z gumo sem bil zadovoljen , sploh s prvo, pelje se po mokrem da skoraj ne veš da je cesta mokra. Skratka sigurno jo še kdaj namestim. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 Dobil ugodno in zmontiral BT-023. Glede na to da sem kvazi kafe nerejser bodo zagotovo ok. Alternativa je bila RS3 pa sem si rekel da je že čas da obujem kaj drugega kot dunlop. (Še na 125NSR leta 1993 sem vozil dunlop nekaj...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 30, 2016 Deli Objavljeno Junij 30, 2016 Nič sem rekel...ajde da probam to novost od metzelerja, in po prvih 300 km morem reči da sem kar navdušen nad njimi. Kaj več še ne morem pisat o nih. Najbolj me bo zanimala kilometrina in kako bojo kaj držale proti koncu. Rey in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 (popravljeno) Ce ima kdo Scorpionke, se priporocam se za kaksno dodatno mnenje. Metzeler pricakovano visoko prav tako Conti, ti dve poznam. Anakee pa ne preseneca da je tako spodaj. Se vedno se cudim, zakaj jih dajejo na nove R1200GS. Popravljeno Julij 1, 2016. Popravil gradbenik Kor13, Wakasaki in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Imel Metzelerko Next in Scorpion 1. Trenutno je na motorju Avon Trailrider, ki je verjetno preveč nova in konkurenčna, da bi bila na testu. Skorpionka mi je zdržala približno 19000km. Nič posebnega, nikoli ni zdrsnila...klasika za na cesto in lep makedam. Next je zdržala približno 18000km. Nikoli zdrsnila, meni daje zelo dober občutek v voznji. Trailrider je še v utekanju- 2000km. Neprimerno boljša na makedamu, supermehka. Notranjost je narejena iz aramida (kevlar) česar konkurenca na testu nima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Odlicno. Sicer je tako ne.. Dokler ne probas je lahko bit pameten ampak Avon za avto so baje tako zanic.. Nisem vedel da imajo tudi za motorje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 scorpion trail II sem imel prva vgradnja na MTS. Odlične gume, samo ena slabost 5500km pa konec z njimi. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 10 minutami, DUCATI_RIDER pravi: scorpion trail II sem imel prva vgradnja na MTS. Odlične gume, samo ena slabost 5500km pa konec z njimi. Se strinjam in sem začuden da je Lapajne z njimi naredil 19. 000 ......to moraš biti res defenziven voznik . Scorpion ena boljših pnevmatik kar sem jih vozil ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Se strinjam in sem začuden da je Lapajne z njimi naredil 19. 000 ......to moraš biti res defenziven voznik . Scorpion ena boljših pnevmatik kar sem jih vozil ! Res je samo kilometrina je problem, sploh ker ni trda po sredini jo hitro vzame. Ja veš da narediš 19000 z njo in še več, če si mušice samo po hrbtu dol čohaš. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, DUCATI_RIDER pravi: Res je samo kilometrina je problem, sploh ker ni trda po sredini jo hitro vzame. Ja veš da narediš 19000 z njo in še več, če si mušice samo po hrbtu dol čohaš. Ja no v to se ne bom spotikal ,vrjetno ima Boštjan še svoja kolena in nič dodatnega železja po kosteh Na km se pa zaenkrat ne oziram in mi je bolj kot denar pomembna moja varnost in pnevmatike so edini stik motorja z podlago tko da ..... Popravljeno Julij 1, 2016. Popravil Kmet2 Andro Asgaard, maus, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 9 minutami, DUCATI_RIDER pravi: Res je samo kilometrina je problem, sploh ker ni trda po sredini jo hitro vzame. Ja veš da narediš 19000 z njo in še več, če si mušice samo po hrbtu dol čohaš. Nekaj je narobe, da ti tako žre gumo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se