Skoči na vsebino

Variomati

M|t3k

Priporočene objave

a potem ni šans, da ga pokneš dol brez tistga nastavka al pa pištole? mislm...se da kj druzga podložt... kwa pravš, sj zobnik se ne da kr tko uničt... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja tut šraufncigr sm že nekam not porinu pa se je dalo ja, sam merki da ne boš kej polomu

ja, bom merku...drgač kuplungo sm dou na izi dol...na bremzo sm vrgu disc-lock in sem komot odšraufu...variota sm pa mislu zabremzat z nečim pa sm sprva probu s krpami pa ni šlo, no potem sm odnehu...ja, tut en šraufenciger sm uporablu ampak sm napačno idejo razviju...zdj sm dubu novo idejo in mislm da more delat...notr bi zagozdil tako malo cev, ki se z ostrim delom zatika za vario, drug konc pa na blok...mislm da mi bo uspelo...lih zdj grem probat... :D mam pa velik dela, morm razstavt do gredi... em...ene 5-6 ur mi bo vse skup vzelo... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pravilno razmišljaš daš med spodnjim koncem bloka in remenšajbo 8 gedoro in jo lepo zagozdiš

probu sm, vendar mam med blokom in zobnikom mal lufta in se ne da zagozdit, tako da bo treba s pištolo...no, ma frend kompresor in pištolo... tko da bomo porihtal... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm vidu se eno moznost. Uzames navadn kluc sam en k je tko na eni palcki pa se sam u eno stran vrti pol pa uzames en kos neveca pa na hitr pa mocno uzges gor po klucu pa ti lepo odstaufa k na podobn nacin deluje pleomatska pistola. sam mors res mobno pa hitr.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@dj_runner: smo dal tut kos lesa notr in zagozdil pa si je zobik naredu svojo pot...

@cilindr: smo probaval...smo se skor pobil z tistim velkim batom... skor macola ja :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. možnost da odšraufaš variomat dol, če nimaš pištole doma, da daš celinder, bat, iglični lezaj stran pol pa ustaviš neko bolj tršo cev not u luknjo kjer pride ig. ležaj pol pa sam odtegneš .) .)

2.možnost pa je da daš en kljuć tm ko je magnet in na drugo stran kjer je variomat pa tut pol odšraufaš....oz. ne me 100% držat za besedo če velja to za odšraufanje, sm zihr za zašraufat, ker sm že pozabu, ker uporabljam pištolo .) .)

3. možnost je tut da kupiš prov posebna orodja ki so narejena da odšraufaš brez pištole...1 orodje pride tm nek 8€ dobise pa na SC in SA

no upam da sm vam pomagal .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. točka ni šans na mojmu, ker je purejet in ima drugačno kapo cilindra, 2. točka je bla že sprobana, neuspešno.... :) glede 3. točke se pa strinjam in to bom tut naredu...dobi se tak nastavek k ma 3 zobke gor, pa se ga našraufa poleg zobnika za blok in ti zobnik zabremza...

hvala... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. možnost da odšraufaš variomat dol, če nimaš pištole doma, da daš celinder, bat, iglični lezaj stran pol pa ustaviš neko bolj tršo cev not u luknjo kjer pride ig. ležaj pol pa sam odtegneš .) .)

2.možnost pa je da daš en kljuć tm ko je magnet in na drugo stran kjer je variomat pa tut pol odšraufaš....oz. ne me 100% držat za besedo če velja to za odšraufanje, sm zihr za zašraufat, ker sm že pozabu, ker uporabljam pištolo .) .)

3. možnost je tut da kupiš prov posebna orodja ki so narejena da odšraufaš brez pištole...1 orodje pride tm nek 8€ dobise pa na SC in SA

no upam da sm vam pomagal .)

woooo prvi pametni post :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: :grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm uprasu prou mehanika. Pa mi je reku da se da cvecko odbit tist ta beu se stran odlom. pol se pa da nek svedr nor tko da mau povecas al neki tacka in pol prime Bat pa se da kao lepo odsraufan sam to nevem klih natancn: To mi je reku un na streliscu. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, sam to je možno samo pri frgazarjih, purejet in ditech imata pa svečko postran in ne navpično na bat ampak iz strani...poševno...in se tisto potem odlomi...pa maš lepga... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja no jaz sm sam fergazerje razdiral tko da toč nevem kak majo de-tech pa to .)

drugač une moje 3. točke so dobre metode :)

na velik sreče pri šraufanju :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

red arrow, tisto se nič ne odlomi, ker bat sploh ne doseže svečke, tudi če bi ga vtrgalo je nebi dosegel, ker je sveča preveč pod kotom, tudi ča daš svečo 10cm dolgo, se enostavno zadene v drugo stran kape (gib bata in navoj sveče sta skoraj pod pravim kotom (približno 75st.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

red arrow, tisto se nič ne odlomi, ker bat sploh ne doseže svečke, tudi če bi ga vtrgalo je nebi dosegel, ker je sveča preveč pod kotom, tudi ča daš svečo 10cm dolgo, se enostavno zadene v drugo stran kape (gib bata in navoj sveče sta skoraj pod pravim kotom (približno 75st.)

v vsakem primeru ni šans ustavt bat pri purejetu na tak način... nism še probavu, sm pa slišu, da se je kao odlomlo...potem sm dubu napačne informacije... :) vsak dan se naučiš kj novga :D ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst bi pa uprasu u cem je razlika men RMS sklopkami pa polini 2g pa malosi delta clutch?????? :? :? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

RMS je mogoče malo boljša od original, 2G je zelo vredu, ker nerabiš toliko fedrc menjavat, ampak samo šravfa zateguješ/odteguješ, se da zelo natančno nastavit, samo ni vredu za high end-e, ker jo rado zvije, zato pa je za high end kite boljša delta, ki ima odzadaj ojačitev :) .

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekakšna kombinacija delte in 2g je pa stage6 torq control sklopka! Federce se zelo hitro in brez težav menjajo..po performansih pa bi naj bla še bolša od delte

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej, a se splača kupt Speed od Polinija, k jo lohk montiraš? Mislm...ima nastavljive fedrčke... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja jst mam original celindr 50 ccm.Pa RMS racing pa me zanima kok bi se mi poznal ce bi meu 2g not ????a bi blo dost bol al sploh ne ???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!