pero Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Hja jaz mislim, da zna biti še kar mrzlo in nevarno 15.3. Bom počakal do konca marca, ker je 1.april ravno v ponedeljek. LP Prebrisano!! :wink: :roll: Ej Otog ne spomnim se da bi kdaj videl tebe in tvoj motor!Kake barve je?? Ciao,by Pero Ps: K registriraš gremo pa vsi Transalpovci na eno otvoritveno vožnjo sezone!!
transalp Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 :P Jaaaa! Tudi jaz bi šel na otvoritveno vožnjo. Ampak registriral bom šele med 10. in 15. aprilom. Konec marca grem kupit še rollbar za Transo - če bom v Gorici dobil "Riky Cross", sicer ga bo treba dati delat. Po poizvedovanju sodeč bo z nabavo križ, ker tisti dve tetki v goriški trgovini še po kataloški oznaki ne znata nič najti, kaj šele naročiti... :evil: Zadnjič sem si naredil "to do" spisek za spomladansko vzdrževanje motorja. Kar nekaj dela bo, pa tudi nabav, med drugim zračni filter, zavorne ploščice, oljni filter (vedno imam enega doma na zalogi),... Kako stvar (npr. barvanje izpuha - še ni krize) bom pustil kar za drugo leto. Glede na mrzlo vreme bom vzdrževanje opravil najbrž šele v začetku aprila, ko bo v garaži dovolj toplo.
Max Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Prebrisano!! :wink: :roll: Ej Otog ne spomnim se da bi kdaj videl tebe in tvoj motor!Kake barve je?? Ciao,by Pero FS Ivarcko jezero 2002 :wink: TA s tavisoko sipo...ce si pozabu :oops:
Mačica Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Maca kaj pa boš dala poservisirat?? Ice sorry vem da ni prava tema ampak se tako lepo nanaša!!! :? :D :roll: Ciao,by Pero Ja Pero, včasih je treba pa tut TA pelat na redni servis. SI pozabu? 30k km. Pa še Borut mi je pokazu grif za dvignit motor na centralni štender.
Brrrm Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 A to sta tako, po teniško natrenirala prijem. Ti prijela motor, on pa tebe malo čez pas in malo višje od trebuha in sta poskušala, pa poskušala in poskušala... :wink: :lol:
Mačica Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 A to sta tako, po teniško natrenirala prijem. Ti prijela motor, on pa tebe malo čez pas in malo višje od trebuha in sta poskušala, pa poskušala in poskušala... :wink: :lol: Ma kje sva si pa upala budookooddiablo666jezravenpress
pero Objavljeno Februar 18, 2003 Opozori Objavljeno Februar 18, 2003 Prebrisano!! :wink: :roll: Ej Otog ne spomnim se da bi kdaj videl tebe in tvoj motor!Kake barve je?? Ciao,by Pero FS Ivarcko jezero 2002 :wink: TA s tavisoko sipo...ce si pozabu :oops: Ja!Pozabu pozabu, leta me dajejo kaj čm! :lol: :cry: :wink: Ciao,by Pero Ps:zdej bom pa spet za pol leta vedu!! :idea: :wink:
otog Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Prebrisano!! :wink: :roll: Ej Otog ne spomnim se da bi kdaj videl tebe in tvoj motor!Kake barve je?? Ciao,by Pero FS Ivarcko jezero 2002 :wink: TA s tavisoko sipo...ce si pozabu :oops: Ja!Pozabu pozabu, leta me dajejo kaj čm! :lol: :cry: :wink: Ciao,by Pero Ps:zdej bom pa spet za pol leta vedu!! :idea: :wink: ..čez pol leta pa me spomni, da te spomnim !! Bye bye
Mačica Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 No, mene pa zanima naslednje: serviser je reku, da je veriga zaenkrat še kr u redu, ampak če bom pa šla na kako resno vožnjo, pa jo bo treba za vsak slučaj zamenjat. Omenil je tudi ceno 28k SIT. Zdaj pa me zanima, če se da zadevo dobit tudi kaj ceneje. Sicer sem malo gledala po katalogih ampak tam so navedene samo dolžine verige ne pa tudi za katere modele so namenjene (saj je logično). Pa na kaj je treba bit pozoren ko iščeš aftermarket verigo. No če smo že pri tem, a kdo ve kolk dolga je moja veriga (Honda Transalp letnik 2001) oz. kje bi to lahko zvedla.
MARJA Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 No, mene pa zanima naslednje: serviser je reku, da je veriga zaenkrat še kr u redu, ampak če bom pa šla na kako resno vožnjo, pa jo bo treba za vsak slučaj zamenjat. Omenil je tudi ceno 28k SIT. Zdaj pa me zanima, če se da zadevo dobit tudi kaj ceneje. Sicer sem malo gledala po katalogih ampak tam so navedene samo dolžine verige ne pa tudi za katere modele so namenjene (saj je logično). Pa na kaj je treba bit pozoren ko iščeš aftermarket verigo. No če smo že pri tem, a kdo ve kolk dolga je moja veriga (Honda Transalp letnik 2001) oz. kje bi to lahko zvedla. Poglej v navodila, ki si jih dobila pri nakupu motorja. Piše koliko členov ima veriga. Kolk km si pa naredila? Mogoče je dobro menjat tudi zobnike.
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 No, mene pa zanima naslednje: serviser je reku, da je veriga zaenkrat še kr u redu, ampak če bom pa šla na kako resno vožnjo, pa jo bo treba za vsak slučaj zamenjat. Omenil je tudi ceno 28k SIT. Zdaj pa me zanima, če se da zadevo dobit tudi kaj ceneje. Sicer sem malo gledala po katalogih ampak tam so navedene samo dolžine verige ne pa tudi za katere modele so namenjene (saj je logično). Pa na kaj je treba bit pozoren ko iščeš aftermarket verigo. No če smo že pri tem, a kdo ve kolk dolga je moja veriga (Honda Transalp letnik 2001) oz. kje bi to lahko zvedla. Poglej v navodila, ki si jih dobila pri nakupu motorja. Piše koliko členov ima veriga. Kolk km si pa naredila? Mogoče je dobro menjat tudi zobnike. Ma bom spet mal težil. Zobnikov ji še ni treba menjati. Po vsej verjetnosti bodo cel življenski vek zdržali. Razen če ne bo kaj izrednega. Izguba olja v menjalniku zaradi,...kdo ve česa. :D
MARJA Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 In kaj ima opravit izguba olja v menjalniku, z obrabo zobnika ketne na zadnjem kolesu ?
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 In kaj ima opravit izguba olja v menjalniku, z obrabo zobnika ketne na zadnjem kolesu ? Po moje nič. En tolk kot zobnik z verižnikom. :D
Mačica Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Ne, tut serviser je reku, da verižnikov pa res ni treba. Narejeno pa 30k km.
MARJA Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 In kaj ima opravit izguba olja v menjalniku, z obrabo zobnika ketne na zadnjem kolesu ? Po moje nič. En tolk kot zobnik z verižnikom. :D Pa mi štromarji se glih ne spoznamo na to. No saj sem mislu verižnik.
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Predlagam, da naslov tele teme spremenimo v "Spoznavanje narave in slovenskega jezika" :idea: :twisted: :lol:
Brrrm Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Kaj pa Osnove strojnih elementov, Desmo, bi šlo :?: :wink: :P
Desmo Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Seveda bi šlo ampak ta predmet so pa tudi štromarji že imeli. :wink: :lol:
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 In kaj ima opravit izguba olja v menjalniku, z obrabo zobnika ketne na zadnjem kolesu ? Po moje nič. En tolk kot zobnik z verižnikom. :D Pa mi štromarji se glih ne spoznamo na to. No saj sem mislu verižnik. Vem da si mislu. Zato sem pa napisal, da bom mal težil. :wink:
Ice Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 dadl dada tamtam didldum rompompom....... a zbrisem temo? TA userji,ce se imate privatne stvari za pogovarjati,ki ne sodijo direktno v uporabo/izkusnje z TA potem predlagam,da to delate na chatu....... that´s why it´s there. se mi ne da vas drek vsak teden brisati - ....matr,kot da plenice dojencku menjas!
Mačica Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 dadl dada tamtam didldum rompompom....... a zbrisem temo? NNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE da si ne drzneš briši smeti, ne pa cele teme
Ice Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 dadl dada tamtam didldum rompompom....... a zbrisem temo? NNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE da si ne drzneš briši smeti, ne pa cele teme ja vau......... in KOLIKO SMETI NANESETE TLE NOTER?!?!?!?!!?
Roman Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 Ne, tut serviser je reku, da verižnikov pa res ni treba. Narejeno pa 30k km. Če menjaš verigo je zelo priporočljivo istočasno zamenjati tudi verižnike, ker so se stari delno prilagodili stegnjeni verigi in potem nova veriga ne naleže lepo, kar precej skrajša življensko dobo verige. Lani sem dal za DID-ovo X-ring verigo in verižnike 30k sit.
Ice Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 macka,samo zate: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=234 http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2025 mogoce pa kdaj preberes.
RAN Objavljeno Februar 19, 2003 Opozori Objavljeno Februar 19, 2003 se mi ne da vas drek vsak teden brisati - ....matr,kot da plenice dojencku menjas! OK sem precej k temu prispeval. Ti samo briši. :oops: :oops: Kaj pa če bi moral pleničke potem še oprat. Tko jih pa sam menjavaš. :D Se bomo poboljšali. :roll:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se