lo1ma Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Rad bi kupil stranske alu kovčke in nosilce za TA. Prelistal sem polo in louis katalog - cene so kar visoke. Na prejšnem motorju sem imel alu kovčke (za prenos kakšnega manjšega orodja), ki so zelo široki :blink: in nerodni pri prehitevanju. Mogoče kdo ve za kakšno drugo (cenejšo) varianto? lp matjaž
marem Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 misliš kot plasitčne ali platnene torbe??? :blink:
lo1ma Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Zanimajo me cenejši alu ali plastični kovčki.
marem Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Zanimajo me cenejši alu ali plastični kovčki. kaj pa gerriche, tam bi se dalo kaj poceni najt!!!
lo1ma Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Spomni me kje v A (v bližini meje) imajo dobro založene trgovine.
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Včeri je moja Transalpka prestala test na vrhniškem vojaškem poligonu. Bilo je res noro!! :D Vse luže sva obiskala in vsaka blatna luknja je bila najina!!!!!!Razen pokanja v vilicah (že pri manjšem skoku jih zabije) je prestala test brez napak!!!! :D Res prijetno je takole ritje po blatu z motorčkom .............sem se počutil kot mali pujsek.........kar sem konec koncev tudi bil!!!!!!!!!!!! :D :) O:-) Pucanje je bilo res izdatno in sedaj si bo zaslužila zaslužen zimski počitek!!!!!!!! :hmm: Ciao,by Pero
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Transalp v veliki blatni luži!!!!!!! :D :P :o
pero Objavljeno Oktober 4, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2003 Transalp na preizkušnji!!! Ciao,by Pero PS:Ima še kdo kake resnejše slike s svojo TA??? :? :hmm:
Mačica Objavljeno Oktober 5, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2003 Uf, Perica. Ti pa svoji TA res nič ne prizanašaš. Moja je bla prejšn tedn na Počku. Ma sm jo rajši izogibala vsem blatnim luknjam. Dve sta bili preizkušani s strani Africe in Bemflna, pa jst tega mojemu tigrčku ne bi prvoščla. Slikice pa so v temi Enduro vožnja na Počku.
pero Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 Nasledno sezono si bom omislu trše sprednje vzmetenje za mojo transalpko in kot sem slišal zamenjava olja z gostejšim ni zadostna rešitev!!! :wacko: Tako me zanima katere in kakšne vzmeti mi predlagate??? :? Kje jih lahko kupim in kakšna je cena??? :unsure: Ciao,by Pero
D.J. Objavljeno Oktober 8, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2003 dvomim da kakšen slovenski transalpist menja fedre, ker se povečini po asfaltu furajo (softići :P )...pokliči v hondo in povprašaj o zadevi, cena itd TA mailing lista, ne vem kva je že zaena stran, verjetno razpolaga s precej več podatki kej več o tem bi ti vedu poved sam gospod transalp, ki pa ga zadnje čase čas izdaja, zato se kle gor nič več ne oglasi poklič ga, al mu pa mail pošlji
Noise Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 kej več o tem bi ti vedu poved sam gospod transalp, ki pa ga zadnje čase čas izdaja, zato se kle gor nič več ne oglasi poklič ga, al mu pa mail pošlji tRANSalp je včeraj sicer bil v OLP, in ne vem, če si ga Pero kaj vprašal... No, kar se tiče menjave feder pa ti je verjetno jasno, da zadeva ne bo poceni, ne?
MOTOVILC Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Nasledno sezono si bom omislu trše sprednje vzmetenje za mojo transalpko in kot sem slišal zamenjava olja z gostejšim ni zadostna rešitev!!! :wacko: Tako me zanima katere in kakšne vzmeti mi predlagate??? :? Kje jih lahko kupim in kakšna je cena??? :unsure: Ciao,by Pero Jaz sem menjal olje v prednjih teleskopih, castrol heavy, pa se mi zdi, da je zadeva še pretrda, :hmm: ma ne, je kar ok za xrv-jčka, Pa sej olje ni tak strošek, probaj najprej cenejšo investicijo! :OK:
pero Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Joj Motovilc hvala za to info!!! :D :D Veš motor ma 200+ kg in že ob manjšem poletu mi zabije vilce kar pa me renično moti.....bom prvo res z oljem probu in vidu če bo dost, ker 20.000+ sit za fedre res ni mal!!! :wacko: :( A teb zabije vilce na terenu (Poček in to)???? :? :? Ciao,by Pero
lo1ma Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 zamenjal olje z motul - hard varianto pa ni velike razlike. drugače pa so trši amortizerji 400 eur in naprej
MOTOVILC Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 Joj Motovilc hvala za to info!!! :D :D A teb zabije vilce na terenu (Poček in to)???? :? :? Ciao,by Pero :hmm: Če vstanem še nikdar, pa tudi drugače ne! :D Imam pa manuals, če boš rabu kakšne podatke o količini olja! :D Meri se namreč višino olja v vilicah (no ja, tudi količino)! :?
MOTOVILC Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 probaj dolit 0,5 dcl/na teleskop, :hmm: če ni olje preveč zdelano-staro, po moje bi moglo bit bolje :?
pero Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 zamenjal olje z motul - hard varianto pa ni velike razlike. drugače pa so trši amortizerji 400 eur in naprej 400E ta je pa kar mal huda!!! Jest bi zamenu sam fedre v vilcah in serviser mi je reku da pride to tam nekje 20.000 sit kar je veliko manj kot zgoraj napisano!!!! :? :( <_< :P :D :)
pero Objavljeno Oktober 9, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2003 No še mal za prste oblizvat!!! Fedri bodo šli not trši!!!! :D :) Ciao,by Pero PS:A se splača tut semeringe na vilcah preventivno menat , če se že razstavlja??? :? :)
lo1ma Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 400E ta je pa kar mal huda!!! Jest bi zamenu sam fedre v vilcah in serviser mi je reku da pride to tam nekje 20.000 sit kar je veliko manj kot zgoraj napisano!!!! :? :( <_< :P :D :) komplet (sprednji in zadnji amortizeji)
pero Objavljeno Oktober 10, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2003 Za to ceno :? (1.900.000sit)........no kvaliteta očitno ljudem pomeni veliko!!! :D :D Prodaja v letu 2003 v Slo!!! ........... ........... 62 KAWASAKI Z 1000 14 63 YAMAHA FJR 1300 A 13 64 SUZUKI SV 650 13 65 APRILIA MX 50 13 66 HONDA TRANS ALP 13 67 YAMAHA XJR 1300 13 68 HONDA CBR 1100 XX 12 69 YAMAHA TW 125 12 70 YAMAHA CS 50 12 ................. ................. Ciao,by Pero
Freemanx Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Ojla! Sem novopečeni lastnik Transalpke!!!! To je moj prvi motor in moram reč, da je res cool! Torej če rabite še kakega člana kluba TA se vam z veseljem pridružim, yessssssssss :D :D :D
Jason Objavljeno Oktober 13, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2003 Hojla! Mačica, ali je tole tvoja transa? Kaj naj rečem... se vidi da dobro služi svojemu namenu.
pero Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Transalp je ko staro vino??!! :P :D .........z leti se boljša in postaja očitno več vredna!!!! :D :) Kaj pravite na tole.....http://www.avtooglasnik.com/asp/moto.asp?id=2566#......men se zdi mal pretiran (mal je blaga beseda)!!!!! :D :P Ciao,by Pero
Mačica Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Hojla! Mačica, ali je tole tvoja transa? Kaj naj rečem... se vidi da dobro služi svojemu namenu. Freemanx dobrodošel med transalpisti. Valjda, da se kdaj dobimo on in off road. Pa pred tem še kakšnkrat v OLPa zavij. Saj veš, da je :)) In valjda, da služi svojemu namenu :OK: :OK: :yea2: :yea2: Sm to slikico takoj opazila v galeriji. Res si jo lepo posnel. Če jo bom kdaj prodajala (bog ne daj) bom kr to fotko uporabila.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se