Mačica Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Brez nje, 100%. LP Kaj pa govoriš bedarije? Pa še kako ima šlauh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Drgač pa gledam da mam tank vedno kolkr tolko poln da mi ga ne zmanka, gumi defekta pa tudi še nisem doživo (bi blo pa zanimivo to doživet). Kakšn nasvet kako ravnati pri gumi defektu? Ni zanimivo in ne si tega želet. Predvsem se pa ne naprej pelat dokler nimaš nove gume gor. Kadar se vozim po brezbotjih in tujini mam z sabo kit sa popravilo gume (kupu v Lojzu) pa še ne probu. Upam da dela :unsure: Ne dela. Ker imaš zračnico. Sem tudi jaz padla na nos s tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 za e-bay rabiš kreditno kartico a ne? No jaz tega žal nimam (študent) :( Eh, kaka kreditna kartica. A če bi ti prodajal kako zadevo, bi sprejel kreditno kartico? Večinoma laufajo zadeve preko bančnega nakazila ali PayPal-a. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Evo Cavazza ga je dobu za en let u preizkušno od avtocommerca :whistle: @As ti tud not padu. Ja. Lucky Bstard. Čeprav ta nova je grda ko smrtni greh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Ja. Lucky Bstard. Čeprav ta nova je grda ko smrtni greh. Eh, ni :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Kaj pa govoriš bedarije? Pa še kako ima šlauh. zgleda, da se ženske bolj spoznajo na gume kot moški :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dzordzo Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Kaj pa govoriš bedarije? Pa še kako ima šlauh. Men je logično, da če ima felgna špice, da je v gumi še šlauh. Ampak sem vseen še preden, da sem napisal odgovor pogledo na netu, ker sam je še nisem rabil menjavat in piše, da nima šlauha, pa ne sam na eni strani. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dzordzo Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 zgleda, da se ženske bolj spoznajo na gume kot moški :naughty: Itak ste enakovredne in v marsičem boljše. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihnar Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 na mojih anakee piše TUBELESS, torej so brez zračnice! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 snami gumo s platisca in bos sigurno vedel. na gumi lahko veliko pise. (poznam modela, ki vedno vstavi zracnico v gumo. na GSX 1100). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 na mojih anakee piše TUBELESS, torej so brez zračnice! Poglej kako so vpete napere - špice v platišče in ti bo jasno. Na KLEju sem imel tudi tubeles gume gor, ampak zaradi povezave naper z felno je morala bit notr zračnica. Sedaj na švabu je to druga pesem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
acom Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 snami gumo s platisca in bos sigurno vedel. na gumi lahko veliko pise.(poznam modela, ki vedno vstavi zracnico v gumo. na GSX 1100). Pred leti sem imel gumidefekt na avtu v Nemčiji. Vulkanizer mi gume ni želel zalepiti (hotel mi je prodati nove), češ da je luknja prevelika :? . Ko sem mu predlagal naj vstavi zračnico, je rekel da tega ne sme storiti zaradi varnosti. Imel je neko teorijo o tem kaj se zgodi če taka guma (tubeles) poči, noter je pa zračnica... Po pol urnem pogovarjanju sem šel in naslednji vulkanizer mi je gumo zalepil brez vprašanje. Me pa od takrat naprej vedno malo grize ali ima ta teorija o ne-varnosti pri tubeles gumi in zračnici kaj osnove ali je model hotel samo prodati nove gume. Je tukaj kakšen vulkanizer, ki lahko utemelji/ovrže ta rizik? PS: Rezervna je bila v takem stanju da ni nismo hotel riskirat še dobrih 1000 km nazaj domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 Poglej kako so vpete napere - špice v platišče in ti bo jasno. Na KLEju sem imel tudi tubeles gume gor, ampak zaradi povezave naper z felno je morala bit notr zračnica. Sedaj na švabu je to druga pesem. Če na gumi piše TUBELESS še ne pomeni, da ni zračnice, najlažje je ugotoviti po ventilu. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) Če na gumi piše TUBELESS še ne pomeni, da ni zračnice, najlažje je ugotoviti po ventilu. :naughty: Kaj si hotel povedat, kot sem že sam prej napisal :hmm: , da tubeles ni nujno brez zračnice, mislim da so napere tiste zaradi katerih je not zračnica - tesnenje, ne pa ventil, čeprav se, da videt tudi po tem kot si rekel. Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 ...... mislim da so napere tiste zaradi katerih je not zračnica - tesnenje, ne pa ventil, .... yep. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest maliP Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Ampak po ventilčku vidiš a je noter zračnica ali ne (ali je ventilček privijačen na feltno ali je del zračnice) kajti tudi na nekatere modele feltne z naperami lahko gre guma brez zračnice oziroma lahko se da zračnica tudi na lite feltne ki so narejene za gume brez zračnic. :worship: Mater sem pameten, ane :book: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Ampak po ventilčku vidiš a je noter zračnica ali ne (ali je ventilček privijačen na feltno ali je del zračnice) kajti tudi na nekatere modele feltne z naperami lahko gre guma brez zračnice oziroma lahko se da zračnica tudi na lite feltne ki so narejene za gume brez zračnic. :worship: Mater sem pameten, ane :book: :? Lahko pa imaš tudi izkušnje. (inžinir brez prakse je kot kolo brez akse) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 4, 2009 Deli Objavljeno Marec 4, 2009 Ampak po ventilčku vidiš a je noter zračnica ali ne (ali je ventilček privijačen na feltno ali je del zračnice) kajti tudi na nekatere modele feltne z naperami lahko gre guma brez zračnice oziroma lahko se da zračnica tudi na lite feltne ki so narejene za gume brez zračnic. :worship: Mater sem pameten, ane :book: :? Nisi ti :naughty: eni drugi se to delajo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedseeker Objavljeno Marec 8, 2009 Deli Objavljeno Marec 8, 2009 Zdravo. Zanima me, če je že kdo menjal zračni filter na Hondi Transalp 650. Se kestl samo privzdigne, ali ga je potrebno odšraufat dol. Skratka, izkušnje.. Hvala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedseeker Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Noben ni še tega delal? Na tujih forumih sem zasledil nekaj takega kot da je potrebno vzeti rezervar dol, če hočeš zraven priti? Je to mišljeno samo privzignt, al prov dol uzet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
student Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Speedseeker, jst ne bi vedo. Na moji ni treba nč kesla dotikat, je pač starejšega datuma. Počakaj še malo, boš sigurn dobil odgovor LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) Keslna ni treba čist dol odšravfat. No odšravfat že ... sam cevk in tega ni treba odklopit, če imaš nekoga, ki ti ga bo držal, dokler da ti filter menjaš. Pa da gre kesl dol je treba ene dva šravfa odšravfat na vsaki stranski plastiki in jih dol iz tistih nosilcev snet. Priporočam ti pa da to počneš, pri praznemu keslu (razen če ti bo šwarci kesl držal :naughty: ) :D Filter dobiš pa v louisu za 20€ (če ga še nimaš). LP Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil gusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Speedseeker Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Super, najlepša hvala! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Marec 22, 2009 Deli Objavljeno Marec 22, 2009 Iz kje je najlažje potegnt štrom, ki je aktiven samo takrat ko daš kontakt (za 650-tko)? Rabim za rele za ogrevane ročke. Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 23, 2009 Deli Objavljeno Marec 23, 2009 Iz kje je najlažje potegnt štrom, ki je aktiven samo takrat ko daš kontakt (za 650-tko)? Rabim za rele za ogrevane ročke.Hvala! Če nisi ravno doma v štromu, daj raje to delo štromarju, da ti porihta kot je treba, da slučajno po nepotrebnem ne doživiš upepelitve..... bo najceneje......upam da te nisem užalill :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se