horn3t Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 @acom: hvala, tega sploh nisem vedel. Bom zelo pozoren na to, kaj kupujem. Hvala še enkrat in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 hola! Povsem nova na forumu in po vsej verjetnosti bodoča lastnica transalpke. Imam pa vprašanje glede izpuha oz, njegove menjave. Zdi se mi, da se full pregreva in so mi svetovali zamenjavo z leo vince izpuhom. Ali je ta leo res boljši in je manj pregrevanja (oz. ni tako vroooč) ali je samo "lepoten" popravek? Za vse odogovre že vnaprej . auspuh leo ni le lepotni popravek. če se ne motim ti doda tudi malo več moči ta malo več porabi in "si bolj fensy" glede pregrevanja-noben auspu po vožnji ni hladen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 imam ta model 08 in prva serija z abs. v mojih 17 000 km sem le dvakrat uporabila abs, saj ga čutiš ko zaviraš! glede servisa pa je odvisno kaj ti dela. ker vozim precej mcadama imam servis dražji, ker na 6000 menjam olje in prečistjo mi filter. ura mojega pooblaščenega honda serviserja je 25€. glede na to da imam motor se v garanciji ga vozim tja. bi vas pa vprasala: -ali vam kaj "škripajo" zavore ko zavirate. enkrat sem že imela probleme z njimi in mi jih je serviser pobrusil. bilo je o.k. 10 000km sedaj pa spet. Verjemte mi, da ne zaviram dosti! -kakšne gume uporabljate sedaj imam michelin anakee 2, pa so tko tko. naslednjič bi rada kaj zamenjala, ker le te ne zdržijo zoliko kot bi morale (12500 in 9000) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 Zdi se mi, da se full pregreva in so mi svetovali zamenjavo z leo vince izpuhom. Ali je ta leo res boljši in je manj pregrevanja (oz. ni tako vroooč) ali je samo "lepoten" popravek? glede pregrevanja-noben auspu po vožnji ni hladen Manj vroči so karbonski izpuhi,ostalo je "enako"kot original! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 4, 2009 Deli Objavljeno Junij 4, 2009 bi vas pa vprasala: -ali vam kaj "škripajo" zavore ko zavirate. enkrat sem že imela probleme z njimi in mi jih je serviser pobrusil. bilo je o.k. 10 000km sedaj pa spet. Verjemte mi, da ne zaviram dosti! premalo bremzaš..ti vsake tolk kr pr 160 na polno na bremze..sej je ABS..ne bo nič narobe.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zipet Objavljeno Junij 5, 2009 Deli Objavljeno Junij 5, 2009 Manj vroči so karbonski izpuhi,ostalo je "enako"kot original! thx, zdaj bo odločitev lažja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 imam ta model 08 in prva serija z abs. v mojih 17 000 km sem le dvakrat uporabila abs, saj ga čutiš ko zaviraš! glede servisa pa je odvisno kaj ti dela. ker vozim precej mcadama imam servis dražji, ker na 6000 menjam olje in prečistjo mi filter. ura mojega pooblaščenega honda serviserja je 25€. glede na to da imam motor se v garanciji ga vozim tja. Ja, saj vem, da ABS ne potrebuješ pogosto. Ampak ob tistih nekaj priložnostih, ko pride prav, je sigurno vreden vsakega vloženega EUR-a. Mene je med delanjem izpita enkrat že rešil (vaje na poligonu ne štejejo), poleg tega pa poznam kar nekaj ljudi, ki profesionalno vozijo motocikle (novinarji, reševalci, celo dirkači), ki so mi ga od srca priporočili. Tudi sam imam namen voziti po makadamu, ko pridobim nekaj izkušenj na asfaltu, zaradi česar mi bodi ti podatki o cenah servisov prišli zelo prav. Zahvaljujem se za podroben odgovor. LP in varno na cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
acom Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Jaz moram pa v mojo transalpko dolit olje, pa ne vem katero olje na uradnem servisu noter vlivajo; jaz bi namreč rad nalil istega. Servis (uraden) je bil narejen jeseni preden sem motor kupil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
acom Objavljeno Junij 10, 2009 Deli Objavljeno Junij 10, 2009 Če bo še kdo rabil. Sem klical na servis in vprašal, kaj dajejo noter. Odgovor: Motul 5100 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Junij 24, 2009 Deli Objavljeno Junij 24, 2009 Koliko olja pa gre noter? in koliko stane? Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 (popravljeno) Pozdravljeni vsi TA-lpovci. Meni je pa crknlo zavorno stikalo za prednjo zavoro na TA XL 600. Sem iz okolice KK. Ali morda kdo ve, kje bi ga lahko nabavu najbližje in kako se ga zamenja. Hvala. Popravljeno Junij 27, 2009. Popravil matjazg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
horn3t Objavljeno Junij 27, 2009 Deli Objavljeno Junij 27, 2009 Za stikalo bi jaz vprašal na Cesti krških žrtev 139 (Trgomoto), ki je najbližji serviser. Kako se pa menja, pa ne bi vedel. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Junij 28, 2009 Deli Objavljeno Junij 28, 2009 Hvala, bom v ponedeljek prašal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GOSAK Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 ma kdo mogoče sprednjo felgo za TA 600 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 15, 2009 Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Moj transalp je pa dobil novo zadnjo gumu. Jupi, spet bo bol varno na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAKETA Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A nam lahko zaupaš kaj si dal gor, pa kakšni so občutki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 Ali je kdo na novi TA 700 zamenjal original šipco za višjo? Kako se obnese in od katerega proizvajalca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 ma kdo mogoče sprednjo felgo za TA 600 ma kej je "felga"? če mam ti pomagam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 ma kej je "felga"? če mam ti pomagam! Feltna=platišče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Avgust 16, 2009 Deli Objavljeno Avgust 16, 2009 A nam lahko zaupaš kaj si dal gor, pa kakšni so občutki Dunlop trailmax, iz preprostega razloga. S starimi sem bil popolnoma zadovoljen, prva je pa bila pred kratkim zamenjana. Predlagali so mi metzeler, da je zakon. Pa ne vem v čem bi bila lahko toliko bolša. Trailmax se drži ceste fantastično, pa še na kak makedam pobegneš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAKETA Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Tralimax je mehkejša in že mrzla dobro drži, slaba stran pa je, da se hitreje obrabi. Sam vozim metzeler tourance in jo ne morem prehvalit. Rabi pa dalj časa, da se ogreje kot trailmax. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blabla Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Mi lahko nekdo v par besedah pove, zakaj neki naj kupim transalp-ko 650 od cca. l2000 naprej? Ma ni glih poceni, obstaja tudi kawa kle500... Ma kaj je s tem pogostim štelanjem ventilov in to? Aja, pa pet prestav?! Saj, dosti je že bilo napisanega, pa se mi ne da vsega brat... Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAKETA Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Starejše TA imajo 600 kubikov. Zapelji se en krog z kle 500 in z potem z TA, pa boš videl kje je razlika v ceni. Drugače pa tudi kle ni slab. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goyzer Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 imam ta model 08 in prva serija z abs. v mojih 17 000 km sem le dvakrat uporabila abs, saj ga čutiš ko zaviraš! glede servisa pa je odvisno kaj ti dela. ker vozim precej mcadama imam servis dražji, ker na 6000 menjam olje in prečistjo mi filter. ura mojega pooblaščenega honda serviserja je 25€. glede na to da imam motor se v garanciji ga vozim tja. bi vas pa vprasala: -ali vam kaj "škripajo" zavore ko zavirate. enkrat sem že imela probleme z njimi in mi jih je serviser pobrusil. bilo je o.k. 10 000km sedaj pa spet. Verjemte mi, da ne zaviram dosti! -kakšne gume uporabljate sedaj imam michelin anakee 2, pa so tko tko. naslednjič bi rada kaj zamenjala, ker le te ne zdržijo zoliko kot bi morale (12500 in 9000) Pozdrav, sam sem prej uporabljal anake, pa moram rect, da kar se mojih zahtev tice, je metzeler turance(ki jo imam zdaj) veliko boljša guma za TA kot michelin, cenovno pa sta gumi prakticno enako dragi/poceni lp Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vinjetka Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Pozdrav, sam sem prej uporabljal anake, pa moram rect, da kar se mojih zahtev tice, je metzeler turance(ki jo imam zdaj) veliko boljša guma za TA kot michelin, cenovno pa sta gumi prakticno enako dragi/poceni lp Lp sem nabavla bel cestne gume continental trail attack in so ku lepilu n wvinkh; znič pa n makadami. tku da jih ne nabavim več. če vozis sam asfalt so pa špica. zaupas jim prvi trenutek in od takrat že kdaj podrsam tačko, ma drzijo!!! ma niso zame k kdaj pade makadam! tam je pa.... kaksne so pa tvoje za po makadamu. Kako pelje prednja guma a zelo plese? no za voznjo po ne preveč lepem makadamu!! ajd lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se