mato295 Objavljeno Julij 6, 2012 Deli Objavljeno Julij 6, 2012 A je to dober znak ali slab, da nihče nič ne ve o tem Vsaj poznate koga v teh koncih, ki se dobro spozna na te motorje in bi šel zraven pogledat zadevo, če je vse OK? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gušter Objavljeno December 2, 2012 Deli Objavljeno December 2, 2012 Zdravo. Prebral vseh 69 strani, sedaj me pa zanima kašen današnji komentar (že nekaj časa nihče ni pisal v to temo) glede Transalpke. Trenutno sem v fazi nakupa tega motorja. Orgevam se za letnik 2004-2006, ker sem najdel nekaj cenovno ugodnih ponudb na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.). Zanimajo me mnenja od lastnikov teh letnikov. Kaj težav, kakšna hiba, ki sem jo mogoče zgrešil na forumu. Kot se gledal ocene teh motorjev na splošno jih vsi zelo hvalijo, ampak sam sem malo skeptičen, ker se bojim, da bi zopet dobil mačka v žaklju (letos sem ime Aprilio Pegaso in sem jo tudi že prodal...). Ali je Transalp dobra izbira glede endure? Nisem nek dirkač, raje uživam v turistični vožnji lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suntrace14 Objavljeno December 3, 2012 Deli Objavljeno December 3, 2012 TA je odlična izbira za lagodno turistično uporabo. Hiba? Hja, mogoče to da je dolgočasna za vozit (počasna, predvidljiva, mirna), kar se kakovosti tiče pa je to tipična Honda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zzigon Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Pozdravljeni, tudi jaz sem nabavil Transalpko in sicer XL 650. Zaenkrat so občutki še mešani ampak za dani denar, je bilo bolj malo pametne konkurence. Mislim pa, da bo pri moji potrebno menjati sklopko (oz. pač odpraviti drsenje pri prestavljanju ob polnem pospeševanju, pa tudi prime čisto na koncu). Lahko priporočate kakšnega garažnega mehanika v Ljubljani ali okolici, da bi to uredil? Kakšen strošek lahko pričakujem? Lp, Ž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihamiha Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 kupujem prvi motor in me zanima če kdo pozna motor v oglasu: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8534260 hvala ... ali je bolj pametno kupiti motor novejšega letnika ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 preveri stanje mopeda. če se ne spoznaš na to področje, vzemi s seboj izkušenega motorista z konkretno kilometrino za sabo. letnik in prevoženi km naj ti niso merilo. v SLO imaš precej mopedov z nerealnimi km na števcu. kupi tisto, kar ti "potegne" dober nakup, andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MasterFrey Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 Pozdravljeni, tudi jaz sem nabavil Transalpko in sicer XL 650. Zaenkrat so občutki še mešani ampak za dani denar, je bilo bolj malo pametne konkurence. Mislim pa, da bo pri moji potrebno menjati sklopko (oz. pač odpraviti drsenje pri prestavljanju ob polnem pospeševanju, pa tudi prime čisto na koncu). Lahko priporočate kakšnega garažnega mehanika v Ljubljani ali okolici, da bi to uredil? Kakšen strošek lahko pričakujem? Lp, Ž Pred časom sem bil lastnik TA650 ... Morda je sklopka še OK, pa olje ni pravo. Ob uporabi MOTUL 5100 mi je sklopka zdrsavala, kot tudi ti opisuješ ... Zamenjal olje na CASTROL Grand Prix (iz Luisa), pa teh problemov ni bilo več. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihamiha Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 zadnje teden berem vse kar dobim o Hondi TA ... Največji problem naj bi bila nezanesljiva CDI enota. Zanima me sledeče: ali so te težave tudi pri letniku od 2001 naprej? Do sedaj sem vedno zasledil te težave pri TA 600. ker nameravam z njo tudi kam dlje kot v Poreč :mellow: bi moral v tem primeru vedno imeti s seboj zalogo CDI enote. Si ne predstavljam, da se s temi težavami soočam nekje v Grčiji ali Španiji :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno Julij 18, 2014 Deli Objavljeno Julij 18, 2014 zadnje teden berem vse kar dobim o Hondi TA ... Največji problem naj bi bila nezanesljiva CDI enota. Zanima me sledeče: ali so te težave tudi pri letniku od 2001 naprej? Do sedaj sem vedno zasledil te težave pri TA 600. ker nameravam z njo tudi kam dlje kot v Poreč :mellow: bi moral v tem primeru vedno imeti s seboj zalogo CDI enote. Si ne predstavljam, da se s temi težavami soočam nekje v Grčiji ali Španiji :grrr Žijo! Mislim da so bile te težave le pri modelu s 600ccm. Jaz pri moji, pa tudi moji kolegi s tem nismo imeli težav. samo redni servis in voziiiiii. Kak ležaj tu pa tam vseeno crkne (seveda ob uporabi in obrabi). LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zzigon Objavljeno Julij 18, 2014 Deli Objavljeno Julij 18, 2014 Pred časom sem bil lastnik TA650 ... Morda je sklopka še OK, pa olje ni pravo. Ob uporabi MOTUL 5100 mi je sklopka zdrsavala, kot tudi ti opisuješ ... Zamenjal olje na CASTROL Grand Prix (iz Luisa), pa teh problemov ni bilo več. LP hvala za nasvet...bom preveril sicer pa se sedaj v 6.000 kilometrih zadeva obnaša precej solidno...mislim, da je bila ročka preveč zategnjena in je malce drselo (ali pa upam, hehe) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 Potrebujem Service manual za Transalp xl650 letnik 2007. Prosim ^_^ Na netu sem našel samo manual za 600 in 700 kubično različico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bugy2004 Objavljeno Avgust 22, 2015 Deli Objavljeno Avgust 22, 2015 http://www.pdfmotomanual.com/index.php?r=site/page&view=manuales&order=t&key=H&make=1846&lang=ENG&dir=desc Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se