no_name Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Ker pofukan kurac mi je zbrisal post ker je bil popolnoma na mestu? Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil no_name
Stric Burek Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 A kdo ve koliko približno pride 1m^2 karbonske tkanine, in koliko plasti se jo nardi za naprimer izpušni lonec?
MK-R1 Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 A kdo ve koliko približno pride 1m^2 karbonske tkanine, in koliko plasti se jo nardi za naprimer izpušni lonec? Za izpušne lonce se uporablja druga smola ''epoksi'' , za katero je potrebna tudi peč z višjo temperaturo. :whistle:
salo Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 A kdo ve koliko približno pride 1m^2 karbonske tkanine, in koliko plasti se jo nardi za naprimer izpušni lonec? V tej spletni trgovini dobiš praktično vse klik In še nekaj koristne literature ter katalog kjer dobiš tudi tako smolo kot je bi potreboval za auspuh klik
budacki Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) ima kdo mogoce kaksne plastike za HONDO CR 250? naj sporoci na PM...bi jih TAKOJ kupil. LP Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil budacki
Dolenc™ Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Za hitre sponke k je nekdo spraševal, sem videl da se jih da tud tukaj dobit
Valetski Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Rad bi naročil komplet plastike za svojo R6 pa se gospod Nicolleti seli že 100 let. Na telefon ga ni za dobit 1 mesec nazaj je rekel, da se selijo in da bodo tudi telefonske številke menjali. Na mail odgovori bolj ne. Je še kakšna vrjanta, ki je ugodna kot on? Dajte pomagat prosim. Nicolleti - http://www.nicoletti-bike.com/ Lep pozdrav
Valetski Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 bom kar tukaj naročil očitno ker vidim da lahko kupiš tudi vrjanto da lahko luči na motorju obdržiš http://www.motoflash.it/
Jure Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Tudi Nicolleti ima to varianto.. Je pa res, da niso ravno resni kar se tiče odnosa do strank.. :glare:
gebre Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 bom kar tukaj naročil očitno ker vidim da lahko kupiš tudi vrjanto da lahko luči na motorju obdržiš http://www.motoflash.it/ ej dej poglej še tukaj , plastike mi delujejo iste, so pa cenejše
Jure Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Ampak na teh linkih je vse fulll drago prot Nicolletiju.. Cene od 300-400 eur za poliestre brez zaščite za tank, medtem ko je pri Nicoletiju skupaj s pokrovom za tank set poliestrov 250eur.. Se vseeno kar splača malo pomatrat po telefonu pa jih probat nekako dobit in se zmenit :) Naredijo pa lepo, mojgap ima njihove poliestre na RSV Mille in so kvalitetno narejeni.
Brdaus Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Vidm, da bo treba neki začet delat. Ker vsi jamrajo, kolk je težko dobit poliestre (Jani, Nikoletti & Co. ) :lol:
Brdaus Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 sej jih je res težko dobit.. Samo zakaj? Set maš narejen (če se pobrigaš) v 3-4 dneh... kje je fora :hmm:
JMatic Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 pri nocolettiju je najbols da gres tja, pa se zmenis
biker77 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Samo zakaj? Set maš narejen (če se pobrigaš) v 3-4 dneh... kje je fora :hmm: sej vem da majo vsi kalupe..sam spravt te mojstre da ti nardijo je pa druga stvar.. jani vem da zelo veliko dela s karbonom in ga poliestri bolj mal brigajo..sej nardi..sam zna trajat..
Vojč Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Tudi sam nabavljam poliestre in sem pisal nicolettijo na email, odgovor sem dobil v roku nekaj dni, ampak za dodatna vprašanja pa že odgovora ni cca.10 dni, nevem kako je če se direkt zapelješ do njih? najdeš koga tam :hmm: Je še pa nekaj ponudnikov v Slo: - jani - Černe - Čarman - yahosuka... Tudi sam bi najraje imel tako, da bi original luči ostale p.s @Valetski kje boš naroču?
JMatic Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 drugac ma brdaus prou. namest da okol letate pa nobenga ne najdete...vsaj resnega. kupis na litre pa na metre mato, smolo pa trdilc. ni drago, pa se sam nardis kokrkol hoces. pa predvsem hitrej. sj tok tezko pa ni
miha Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Vidm, da bo treba neki začet delat. Ker vsi jamrajo, kolk je težko dobit poliestre (Jani, Nikoletti & Co. ) :lol: Samo zakaj? Set maš narejen (če se pobrigaš) v 3-4 dneh... kje je fora :hmm: pohit da bom lohk ze kej naroču pr teb :naughty:
pohajač Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Vidm, da bo treba neki začet delat. Ker vsi jamrajo, kolk je težko dobit poliestre (Jani, Nikoletti & Co. ) :lol: se ti ne splača...boš mel doma enih 10-20 setov kalupov pa boš mogoče prodal 5 setov na leto...pa itak boš predrag...tudi če boš imel polovično ceno kot v tujini.....tako je to pri nas v Sloveniji
Jure Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 Kaj pa vem, meni se pa zdi da tole ful laufa, Nicoletti je prezaposlen, sem ga že 2x klical v zvezi s pokrovom za tank in je rekel, da lahko naredi, ampak vedno je rekel, da je vsaj za tri tedne vnaprej na polno zaseden, da se dajva raje pozneje slišat.. Potem nisem niti klical več, ker sem se itak odločil, da letos še ne bom nabavljal tega, ampak poznam tudi nekaj ostalih, ki so po mesec in več čakali na vrsto pri njemu, da so mu sploh lahko pripeljali motor.. Tako, da jaz mislim, da splača se, ker očitno je interes večji kakor ponudba, je pa verjetno res, da če se ukvarjaš zgolj s poliestri, ni toliko povpraševanja kot npr pri Nicoletiju, ki ima v svoji ponudbi poleg izdelavo poliestrov tudi popravila original plastik, tankov, prodaja sete nalepk za replike, barva motorje v racing replike, v original stanje, ipd.. Tu imaš na enem mestu vse po zelo konkurnečnih cenah in verjamem, da ne more shajat, ker že jaz poznam vsaj 5-10 folka, ki so se poslužili, oziroma čakajo na njihove storitve. Je pa res, da bi odnos do strank lahko bil boljši, prav tako pa bi si lahko kam zabeležili, če kdo kliče da, bi nekaj naročil in mu rečejo, da bo na vrsto prišel čez tri tedne, potem pa čez tri tedne pokličeš, pa spet noben nič ne ve in zopet čakaš na vrsto :)
pohajač Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 se strinjam...če bi delal samo poliestre bi bilo dela za 80% manj...je pa res, da če hočeš ohranit ime in kvaliteto moraš imeti tudi odnos do strank
Valetski Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 p.s@Valetski kje boš naroču? Najraje bi pri nicolletiu zaradi cene, ampak ga ne mislim več kaj dolgo čakat, ker bom vmes kr dost na pisti in nebi rad uničil originalov če slučajno zletim. Če se mi ne javi v kratkem, bom vzel pri italjanih. Bom pa najvrjetneje res vzel tiste plastike pri katerih lahko obdržiš luči na motorju, ker če se bom kaj po cesti vozil, nebom spet menjaval in šraufal motorja, ker ta menjava plastik vzame kr nekaj časa kolk vem. Pa tudi do njega bi šel, ampak se kao selijo in nimam pojma kam točno...
biker77 Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 (popravljeno) Najraje bi pri nicolletiu zaradi cene, ampak ga ne mislim več kaj dolgo čakat, ker bom vmes kr dost na pisti in nebi rad uničil originalov če slučajno zletim. Če se mi ne javi v kratkem, bom vzel pri italjanih. Bom pa najvrjetneje res vzel tiste plastike pri katerih lahko obdržiš luči na motorju, ker če se bom kaj po cesti vozil, nebom spet menjaval in šraufal motorja, ker ta menjava plastik vzame kr nekaj časa kolk vem. Pa tudi do njega bi šel, ampak se kao selijo in nimam pojma kam točno... menjava plastik vzame nekje uro in pol ko se enkrat zverziraš..tko da se skor splača..glede na to da pri morebitnem padcu skor sigurno grejo tudi luči..te pa vemo koliko stanejo pa nosilec armaturke..pa ostale male pizdarije..tisto je najdražje.. Popravljeno Junij 8, 2008. Popravil biker77
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se