mc m Objavljeno December 7, 2003 Deli Objavljeno December 7, 2003 @jebediah: ok sm prec za :grim še bolš bi blu pa da nardimo kašn drag- kaj pravš? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno December 7, 2003 Deli Objavljeno December 7, 2003 glede runner sp! moja dtjka kaže 5 več, razlika med mojim in zgoraj omenjenim je 15, torej runner sp kaže 20 več! meril sem pa s petimi runnerji tako da ne more noben reč da ne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 7, 2003 Deli Objavljeno December 7, 2003 ok če spušim pa spušim, jebi ga :D sm ko bo cajt, k jz sem dost zaposlen clovk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 ok če spušim pa spušim, jebi ga :D sm ko bo cajt, k jz sem dost zaposlen clovk :D ok it's a deal. c ya busy man :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 kurba, zadnje dni je zeloooooooo mrzlo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 kurba, zadnje dni je zeloooooooo mrzlo :doze: Zelo.....kar hudo mrzlo je :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Zelo.....kar hudo mrzlo je :xx: če se hočš z motorjem kaj furat se morš ko eskim že skor oblečt...k jst sem to nedeljo sem se sam mal pelo (k sem ga ravn že zunaj mel kr sem ga pucal pa pripravljal za zimsko spanje) približno 1 km pa nism hitr vozu, pa ko sem prišel domov so mi hotle rokle otrpnit :D :) seveda sem se pelal brez vsega, k za kakšne fure mam gor rokavice, ledvični pas itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 če se hočš z motorjem kaj furat se morš ko eskim že skor oblečt...k jst sem to nedeljo sem se sam mal pelo (k sem ga ravn že zunaj mel kr sem ga pucal pa pripravljal za zimsko spanje) približno 1 km pa nism hitr vozu, pa ko sem prišel domov so mi hotle rokle otrpnit :D :) seveda sem se pelal brez vsega, k za kakšne fure mam gor rokavice, ledvični pas itd. Jzd sm za letos zakluču! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 če se hočš z motorjem kaj furat se morš ko eskim že skor oblečt... Kaj ti pomaga ko eskim ce z pohorja mraz dol nosi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Kaj ti pomaga ko eskim ce z pohorja mraz dol nosi :) Hočš rečt: Iz hribov v sela!? :P :P :P :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 8, 2003 Deli Objavljeno December 8, 2003 Iz pohorja v center in okolico :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 9, 2003 Deli Objavljeno December 9, 2003 Jzd sm za letos zakluču! jaz tut!!Sn ga v nedelo lepo spucal pa akumolator ven dal!!ker zaj pa je že res tak mrzlo da........ :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 jaz tut!!Sn ga v nedelo lepo spucal pa akumolator ven dal!!ker zaj pa je že res tak mrzlo da........ :xx: :xx: :xx: za letos je tud pr men končano z vožnjo....malo sem se še probaval vozit, sam sem hitr ugotovu da je sezona gotova....mrzlo, nč oprijema.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 za benota se sezona nikol ne konca :P Jzst sm pa tut ugotovu, da mi ful gume pobira pa parktrat sem skor fuknil. Beda. Za po vasi bo še do frenda..... kam več pa ne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 ' date='10 Dec 2003 @ 18:54'] za benota se sezona nikol ne konca :P Dej še kej povej namesto njega. Hitr, da nebo prepozn! :P :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 10, 2003 Deli Objavljeno December 10, 2003 ' date='10 Dec 2003 @ 18:54'] Jzst sm pa tut ugotovu, da mi ful gume pobira pa parktrat sem skor fuknil. Beda. Za po vasi bo še do frenda..... kam več pa ne.... Kako!? Gume pobira!? Sami EXTREMI!!! Gume pobira ob višjih ne pa ob nižjih T! Zapovni si to, MEHANIK! :P :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2003 Zapovni si to, MEHANIK! :P :D :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 Kako!? Gume pobira!? Sami EXTREMI!!! Gume pobira ob višjih ne pa ob nižjih T! Zapovni si to, MEHANIK! :P :D :devil: verjetn je mislu da mu guma več ne drži, pa mu jo spodnaša..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 11, 2003 Deli Objavljeno December 11, 2003 230+..... odvisno od razpolozenja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 230+..... odvisno od razpolozenja. ... ampak najbrs ne z skutrjm :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 naslov je "koncna vasega motorja"...... ergo :) ne vem pa kaj imajo skuterji skupnega z motorji, razen da so enosledna vozila (sam to je shajtrga tud :devil: ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 sej je podnaslov tut kolko vam gre skuta 50 oz. 70 (realnih) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 kdaj pa se kdo bere podnaslove :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 kdaj pa se kdo bere podnaslove :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: smo upali da jih vsaj modernatorji berejo........... :lol1: drgac pa jst tlele cist off topic, dave sorči :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 sej je podnaslov tut kolko vam gre skuta 50 oz. 70 (realnih) Ice ... to sm imu u mislih. Sicer pa nc slabga nism mislu O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se