Ice Objavljeno December 12, 2003 Deli Objavljeno December 12, 2003 ni panike. vazno da se vozi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 itak!! :yea2: :yea2: samo za letos smo končali!! ;) ;) :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 itak!! :yea2: :yea2: samo za letos smo končali!! ;) ;) :BUA: sej ti k maš endurota ti bi se itaq lohk tud pozimi vozu, po snegu, sam mal bolj bi se moral oblečt :rolleyes: drugač je s tistimi, k majo cestake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 drugač je s tistimi, k majo cestake ...in skuterake :) ampak se najdejo tud kakšni norci, ki se vozjo po snegu :notworthy: :yea2: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 13, 2003 Deli Objavljeno December 13, 2003 ...in skuterake :) ampak se najdejo tud kakšni norci, ki se vozjo po snegu :notworthy: :yea2: :) z rs-ko se jst glih nebi spravo na sneg, če pa bi mel peugeota treker-ja in mi ga ne bi blo škoda bi ziher šel :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 kurba, zadnje dni je zeloooooooo mrzlo :doze: Zaj je glih treba sprobat, ko fajn leti. Fino mrzli zrak, velika gostota :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 Zaj je glih treba sprobat, ko fajn leti. Fino mrzli zrak, velika gostota :) Ja men zdaj ko je mrz ful hudo leti ... zjutrej k grem u solo kr ne morem vrjet :yea2: :D Ker jes mam zracno hlajenje in se ta pizdarija polet prehit ugreje pol pa nkamr ne gre :BUA: Je treba zimo kr izkoristt :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 Zaj je glih treba sprobat, ko fajn leti. Fino mrzli zrak, velika gostota :) probano...leti ko svija :naughty: :devil: :devil: :yea2: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 Jas sem pozimi najboljše rezultate dosegal v končni hitrosti ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 probano...leti ko svija :naughty: :devil: :devil: :yea2: :kva1: aja?...... :naughty: te še moram jaz to probat... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno December 14, 2003 Deli Objavljeno December 14, 2003 moj skuterček gre pa kakor se mu sprdne če pa ne gre, ga pa mal pobožam pa gremo prec 90 (po števcu :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 den2 Objavljeno 13 Dec 2003 @ 22:06 QUOTE (PuBeC @ 13 Dec 2003 @ 13:14) itak!! samo za letos smo končali!! sej ti k maš endurota ti bi se itaq lohk tud pozimi vozu, po snegu, sam mal bolj bi se moral oblečt drugač je s tistimi, k majo cestake ja itak!!sam vseen ni se mi glih lušno vozit ko je 5 al pa 0!! ;) ;) drgač pa maš tak itak tu fotke in kaj dela KTM&KAWA po snegu!! J'Mavro&PuBeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 dobre fotke...tud jst bi mel enega ktm-a oz kmx-a za pozimi....bi se pozimi v šolo vozil (vsi k bi me vidli, bi si verjetno mislil da nism normalen :D ) btw: ugotovu sem zakaj vsi v zimskem času postavljate svoje hitrostne rekorde...ker je zelo mrzlo, se skrijete za plastiko (da vas ne bi prepihal) in tako dosežete najbolšo aerodinamiko :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 Zaj je glih treba sprobat, ko fajn leti. Fino mrzli zrak, velika gostota :) Drgač pa tudi poleti, ob kakih 22. ali pa 23. zvečer, ko se zrak shladi in ko je vlažen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 15, 2003 Deli Objavljeno December 15, 2003 (popravljeno) Drgač pa tudi poleti, ob kakih 22. ali pa 23. zvečer, ko se zrak shladi in ko je vlažen! Ja takrat je tudi fino :naughty:Se posebej ce se za dravo peljes z ptuja proti mariboru :OK: Popravljeno December 15, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 no tolk gre pa moj skuter :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 no tolk gre pa moj skuter :P :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa nimaš ti 50ccm? :D pa newem jaz če je to od nrg-ja števec :? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 (popravljeno) ...rollin' downhill??? :rolleyes: :lol1: ...sicer pa glejte moj podpis. B) Popravljeno December 25, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 men je sla runnerca50 cist standard 95 po stevcu kako nj vem kolk je to realnih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 no tolk gre pa moj skuter :P No to pa je stevec od Aeroxa z dvema gor (133kg skupaj) ni se ne z cist odprtim gasom po koroskem mostu...Aja pa stevec sem 1x do nule spravo :OK: :OK: :OK: :naughty: PS: Slikano je z 7650 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 polini corsa :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 polini corsa :notworthy: +ostale malenkosti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 +ostale malenkosti :naughty: "malenkosti" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 sm tko za informacijo: tisto ni moj števc. moj gre še vec :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 25, 2003 Deli Objavljeno December 25, 2003 pol se te pa ze tomosi bojijo :lol1: joke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se