lina Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 (popravljeno) Sem mislila, da je tak oz. isti kot moj no ja od avtošole. Jest čakam na izpit---fulll vrsta Popravljeno Junij 10, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Jest čakam na izpit---fulll vrsta Peesmo, se hvališ!!!! :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 (popravljeno) Če bi se hotla hvalt bi povedala kako malo ur imam B) Upam, da ti v prvo rata...pol greva pa lohk mal na ride pokazat, da je Rossi v bistvu amater :lol: Popravljeno Junij 10, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Če bi se hotla hvalt bi povedala kako malo ur imam B) Upam, da ti v prvo rata...pol greva pa lohk mal na ride pokazat, da je Rossi v bistvu amater :lol: Te bom prijela za ........ . . . . . . . besedo. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Manu....... :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: In take skrivnosti morm jest po vebu zvedet in ne u 4očke :cry: :cry: :cry: BTW......srečno lubica :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 ... bova šli jeseni po naših gričih in bova nabrali pooooooooolno košarico jurčkov, potem jih bova doma lepo oprali, nato pa zrezali z nožki na drobne koščke in lepo stenstale Ej, kakšna kuharca pa si? kje si pa vidla, da bi se jurčki pral? Mislimmmm...še mal detergenta, pa šampona zraven, mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Ej, kakšna kuharca pa si? kje si pa vidla, da bi se jurčki pral? Mislimmmm...še mal detergenta, pa šampona zraven, mogoče? Oprosti, no, oprosti, oprosti :fight2: .... pol jih pa nam s prilom ribala, če te že tok mot! :fight2: p.s. Pomembno je rezanje in sekljanje. :devil: :ph34r: Lojzijus :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 BTW......srečno lubica :004 A si spet preveč "Srečno Kekec! " gledal? :hmm: p.s. Hvala, lubi. :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Lojzijus :004 Zdej mi je pa kr mal lodn :huh: Mah, važn, da gre tema še kar naprej svojo pot, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Zdej mi je pa kr mal lodn :huh: Mah, važn, da gre tema še kar naprej svojo pot, a ne? Vedno poizkušam misliti NAPREJ!!!! :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) to se lahko zgodi sam meni. Pridemo u šolo 14dni po koncu pouka iskat spričevala (bi jih mogli že 21. maja dobit) pa kaj se zgodi....Vsi dobijo tist božji last k enim tolk grozno pomeni (mojimaminaprimerpress) edin jst NE. Pol pa js profesorci: "Ma kej mojga ni?" :huh: Pa ona nazaj:"Jooooooj Žan, sej sm prou pozabla, zgleda d sm te u redovalnici preskočila." Ma kej tazga pa še ne :doze: Pol neč kej, grem vsaj s klapo še na sladoleda in pičim domou (še z avtom povrh vsega). Doma pa mama:" No dej pokaži d vidim če si zaslužiš Ninjo." "Ja sej ga nimam, ga je pozabla napisat - mi ga da šele na ustnem delu mature k prej se ne vidmo..." (zravn sm se smeju) "Ti ne verjamem, dej ga vn." :wacko: "ma če ti pravim d ga nimam." "Dokler ne vidim spričevala ne greš nikamr in d ti ne pride na pamet d bi kupu drug motor (pa še neki dalje)......." WTF :o :huh: :ph34r: Od teh besed "...d ti ne pride na pamet d bi kupu drug motor..." nism slišu več, sam še zapizdu sm nazaj d če ne verjame nej jo gre domou iskat in se zment, jst nebom več ene reči rihtu.... in k*** še šola... Pa vsa klapa je šla na morje dns, js doma, motor u garaži, ključu ni, sonce nabiva zunej, in NE js doma....Kdaj se mi bo kej obrnlo na bujše :? :cry: :cry: Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil žan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2004 (popravljeno) moram ane, ali pa samo hočem prihodnost je mimo, zrasla so vam krila, stiska potrebuje anonimno skupino tihih statistov minulih situacij, prebrodenih v razburkanem obdobju daleke pripeke v kratkem stiku s tukaj prirojeno in nadalje ukrojeno usodo, ki so jo delimo vsi, stari in ostali odtis v živi skali je predrobil vse od vaških veselic pa do stabilizirane situacije človeškega nečlovekizma, ki se utaplja v sivini konkretnega pragozda izbor hotenj in odstop predpisov je ognju pihnil novo sapo, bogato s toplotnim dehtenjem reakcija samote v tišini slepote je podžgala edini čut, edino povezavo z drugim snopom energije, ki sta vpijoč povezani kreirali nevidni mavrični in nečutni spekter vonja bele materine dušice napet vrat, zamašen nos, ščemeča koža, bolestna lakota in neprespanost kot stalni spremljevalci lepega, napetega, gladkega in nežnega so prikrito aktivni v različnih strukturnih kategorijah sort, evolucija prinesi mi kratek požirek jodirane brozge brez dodanih konzervansov in z rahlim dodatkom šepeta pritlikavih maržnih delavcev s pretirano ukrivljenimi sekalci in z opazno večjo kontra roko dirigirano iz skupinske pretvorbe v tuji kemiji le kapljica bo dovolj prekini sedaj in se osredotoči nase, primi se za sosednje zapestje in začuti umetnost narave v gibanju, ravno tako uporabi novo pridobljeno znanje v bokih in ostalih manj pomembnih sekvencah prepogibanja, polovičenja in gnetenja brez izvzetja sinusno ritmičnega gibanja ustvarjalitete donacija manjše mililitraže je označena kot problem zato vsaka formulacija z manjšim y teži k večanju izpodriva proteinskega vnosa in raznos po večji površini ščemenja na del največjega vsrkavanja in kar k obsežno zasnovani odpravi veljavnih manifestacij lov uspešen , dir zagrešen, barvana vaza, iztrošena fraza predirljiv krik iz teme izločen, patrovo mazilo, hrbet usločen misel pomembna, drža važna, pokrit skalp, cunja kvalitetna kitara ki žaga, zvočnik mogočen, bas trže trebuh, troblja para ušesa svoboda sprostitve zopet ujeta, kje je svoboda, če elektrika mine način pravice skaljeno prepogost negativen preporod motnega debilizma in deviantne zaprtije kleca pred neusmiljenjem deratizatorne manjšine v borbenem duhu do zaključka obroka konec dosežen, nadaljevanje pa zaenkrat le še uspava spanje na lovorikah? Ni šans Popravljeno Junij 13, 2004. Popravil D.J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 ."...vse naokrog se radujejo griči. Na livade se usipavajo nove črede, njive po dolinah se ogrinjajo z žito; vse od veselja vrsika in poje." Psalm 65 : 12 in 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 ."...vse naokrog se radujejo griči. Na livade se usipavajo nove črede, njive po dolinah se ogrinjajo z žito; vse od veselja vrsika in poje." Psalm 65 : 12 in 13 najprej ... ... Manu ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Citiram, ker trenutno stanje prilagaja, v bistvu kar sebe prinaša kot kliše na srebrnem pladnju. Monster Magnet: Secrets ain't like mescaline, They don't get old ... :grrr Nova pot med skladbo: le kje so tiste stezice, ki včasih so bile Jutra moja rožnata … Sama na sebe osredotočena ... :rolleyes: Sama sem Sama ostajam. Si prepričan, da tu želiš ostati ... :? Nimam kaj dati Ne najdem moj rok trajanja :unsure: Na dolgi rok neznosna in neprijetna Napeta. Zahtevajoča. Zato trenutna euforija Nenapovedano pa vendar zgubi čar :ph34r: Ne smem ... :( You can not :grrr expect to reach the top without a little climbing … ali spanje na lovorikah? Ni šans valda ... :OK: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Imamo želje ... Imamo potrebe ... Imamo izpolnitve ... ... na koncu ... ... pa ni ničesar več ... ... še praha ne ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Vsak si s svojimi očmi nariše tisto kar želi videti, malokdo pa vidi tisto, kar dejansko je ... ... uboga človeška vrsta ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Ja, res je. Nikoli mi ni bilo jasno, kdo si je izmislil, da grah in korenje pakirajo v iste konzerve. In zdaj vsi kupujemo grah in korenje zmešano skupaj in nam je čisto Ok. Ko bom velika, bom kupila vse konzerve graha in korenja, jih odprla, potem pa v ene konzerve dala samo grah, v druge pa samo korenje. Tako. In ne mi govort o kakšnih njivah. :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 jst sm pa glih en jogurt pojedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 ...jaz pa eno kajlco sira, tko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 če že o hrani...jaz jem pa zelooo dobre domače jagode.... LP D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Smili se mi tisti, ki ne razume, ampak vseeno sodeluje :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 (popravljeno) Smili se mi tisti, ki ne razume, ampak vseeno sodeluje :doze: Smili se mi tist....ki ne sodeluje.....pa popolnoma vse razume....... Popravljeno Junij 22, 2004. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Men se pa smili grah. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 (popravljeno) men pa tist, ki ne prepozna fore. Popravljeno Junij 22, 2004. Popravil HAWKey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se