Nagaya Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Hvala bogu da še obstajajo mojstri stare šole... zidarski mojstri recimo....ki za seboj nikoli nič ne počistijo...
BC Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 zakaj sta dve skoraj isti temi odprti - 1, 2? sem mislu tja nekam pisat, pa v bistvu nisem žalosten (vsaj ne bolj kot ponavadi). nekako sem dojel, da imam kar nekaj psihičnih motenj. v bistvu eno resno, ostale so verjetno pač posledica le-te. heh no ja, makes sense. life goes on... (until it's time to end it) PS The other Canada, is a bullshit Canada, if you lived here for a day you'd understand I think you'd understand You understand
Nagaya Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Iščem kandidata.. ....da pokasira mojo "dobro voljo" :evilgrin: zakaj ljudje pošiljajo prazne priponke v mailih in zakaj vtikajo fotke v word.doc, če jih je bolj simpl samo zapečt na cd. :krneki:
GREY WOLF Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Iščem kandidata......da pokasira mojo "dobro voljo" :evilgrin: zakaj ljudje pošiljajo prazne priponke v mailih in zakaj vtikajo fotke v word.doc, če jih je bolj simpl samo zapečt na cd. :krneki: Prazne priponke v mailih pošiljajo da prišparajo .Vtikati fotke v word in ne zapečz? verjetno da se pri peki ne zasmodijo. Kako sedaj tvoja dobra volja? Jaz sem se potrudil.lp gospodična Nagaya.
Nagaya Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 jemljem dopolnilo k prehrani za izboljšanje koncentracije...in okolica iz dneva v dan deluje bolj porazno..lucidnost pač ni blagoslov. vprašanje ki se mi poraja je: Ali dobim bonus round, ko pridem do konca špila, al je bolje da neham takoj, ker je vse skupaj samo izguba časa? (as usual) ali pa je morda boj modro poskrbet, da je časovna potrata čimbolj zabavna in kreativna, ker se kaj več od tega tako ali tako ne da storit? Me like last one...
BC Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 ko prideš do konca je konec. če je karkoli drugega kot konec, potem nisi na koncu. vuf tole pa je hudo :worship: - klanjam se sam sebi, pizda sem zajeban. vse je potrata časa, zakaj se ne bi imeli fino, če je to možno? ,,ljubezen na prvi pogled" mora biti kul. jaz sicer verjamem, da ne obstaja, nekateri pa pravijo, da so jo doživeli. in preživeli? kako nadaljuješ oz. začneš znova, ko končaš nekaj, kar je bilo že v začetku boljše od vsega ostalega? kako, kdaj, ZAKAJ primerjaš eno banano z drugo? ni toliko dobra? hja, nekaj je treba jesti? čeprav... ni nujno, da so banane? ljudje se preveč sekirajo. pa tako fino je biti numb. pa tale tuja beseda se mi tudi zdi fina. skoraj tako kot dumb. hmm...
Tanjuška Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 ŠE KIKLCO PRODALA BOM, ZA SLADKI WISKI DALA BOM, NE GREM, NE GREM, NE GREM DOMOV, SEM POTREBNA PREMOČNO :evilgrin:
Tanjuška Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 IMELA JE POCINKANO KOLENO, V RITI PA RAZTEGNJENO ANTENO, V GARAŽI MELA JE POKVARJEN TRAKTOR, DEKLE S KOMPLET GEDORE, GETRIBE, FRGAZR RDEČI CVET LJUBEZEN JE RAZVNEL, DEKLE S KOMPLET GEDORE, GETRIBE, FRGAZR
Lobo Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 res globoke misli :lol1: :winkiss: Direkt iz Globokega grla.
ShadoW88 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Ma kdo izkušnje? :whistle: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...55_60041331.php Mater je nekaterim dolg čas :slap: ali pač :hmm:
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Ma kdo izkušnje? :whistle: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...55_60041331.php Mater je nekaterim dolg čas :slap: ali pač :hmm: je, tistim, ki take stvari limajo na motosvet ...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 je, tistim, ki take stvari limajo na motosvet ... Kako si uganil? :D
Alla Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Princev ni več Pred davnimi leti in daleč od tod zivela princeska je mlada vsak dan se vsaj enkrat spustila je v jok ker princa imela bi rada nekoč je vsazalostna zrla v vodnjak kar zaba iz vode poskoči princeska pomisli- to princ je zaklet pa brz se pogumno odloči pa zabo poljubi iz vsega srca, a zaba- se zmeraj je ista! Pa vendar deklič ne odneha za nič, obisče se druge vodnjake in dan za dnem v mislih na princa iz sanj poljubljala zabje je spake a zaba je zaba in princev ni več, princeske pa tudi iz mode, dekletom, ki isčejo princa iz sanj, pa pravimo danes prismode. Svetlana Makarovič
KeC Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Life 's a bitch and then u die :whistle: mene :winkiss: :grim :004 Sej če me še vedno ignoriraš pol tega ne boš vidla in ni panike :D
klimbra Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Za Nagayo sem osel....... morda to pomeni.......nekaj več????? Bolj kot si polnim glavo z vprašanji.........manj imam odgovorov!!!! Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil klimbra
Nagaya Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 kec tudi ti si osel... :rolleyes: klimbra..samo osel si... gremo delat :krneki:
Lobo Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Iz šutdije ki jo je nraedil nkei porfesor iz Cambirdiga izahja, da slpoh ni vžano v kaškenm vsrtnem rdeu so čkre v nkei bsedi vžano je smao, da sta pvra in zdanja čkra na praevm msetu. Na pvri pgoled igzleda zleo knofuzno vdnear je mžono kjlub tmeu barti. Rzalog je v tem, da mžogani ne brejejo vaske čkre psoebej apmak bsedo kot cleoto.
maus Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Sm jo porivu, porivu in porivu in ko je vžgala, se je odpeljala naprej :winkiss:
Lobo Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Sm jo porivu, porivu in porivu in ko je vžgala, se je odpeljala naprej :winkiss: Vidiš, če bi jo pa jahal, jahal, jahal, ... bi pa odjahala v sončni zahod.
Medoo Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Sm jo porivu, porivu in porivu in ko je vžgala, se je odpeljala naprej :winkiss: Ali nazaj! :hmm:
klimbra Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 kec tudi ti si osel... :rolleyes: klimbra..samo osel si... gremo delat :krneki: IHAAAAAAAAAAAAAAA.....ihaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ihaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaa Tut jaz te mam rad :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se