Nagaya Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 otroci in psi rabijo tako malo da so srečni. jaz tudi :fredy:
BC Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 http://www.google.com/search?q=trmoglavka....lient=firefox-a
Vale Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) http://www.google.com/search?q=trmoglavka....lient=firefox-a Heh," moja trmoglavka" je postala blagovna znamka MSja čeprav mi to ni v ponos. Mi je pa v ponos, da sem očitno toliko brana, da se URL mojega bivšega bloga splača preusmerjati na MS. Iznajdljivo, ni kaj :krneki: ... skoraj tako, kot poseganja v vsebino čisto prvega bloga, ki je še spadal pod MS ... :krneki: :evilgrin: Popravljeno November 8, 2007. Popravil Vale
Alla Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Vale, kot ti je verjetno znano, si svoj blog kar nekaj časa gostila na motosvetovem serverju in sicer pod dano domeno. In takrat ti to očitno ni bilo pod častjo. Ko si ga sama prestavila drugam, se je domena pač uporabila za druge motosvetove stvari, saj je konec koncev last motosveta. Poseganje v tvoj prvi blog pa je bilo rešeno tako kot je pač bilo, blogi na motosvetu pa zaradi tega sčasoma tudi umaknjeni. Ampak pogrevat stare stvari je pač zabavno, kajne? In, ja....s to povezavo se je pa klikanje na motosvetu res povečalo! :trance_33_sleep:
Vale Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Vale, kot ti je verjetno znano, si svoj blog kar nekaj časa gostila na motosvetovem serverju in sicer pod dano domeno. In takrat ti to očitno ni bilo pod častjo. Ko si ga sama prestavila drugam, se je domena pač uporabila za druge motosvetove stvari, saj je konec koncev last motosveta. Poseganje v tvoj prvi blog pa je bilo rešeno tako kot je pač bilo, blogi na motosvetu pa zaradi tega sčasoma tudi umaknjeni. Ampak pogrevat stare stvari je pač zabavno, kajne? In, ja....s to povezavo se je pa klikanje na motosvetu res povečalo! :trance_33_sleep: Kdo pa kaj piše o časti in o tem, da je meni kaj pod ali nad čast? :slap:
vapotek Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Kdo pa kaj piše o časti in o tem, da je meni kaj pod ali nad čast? :slap: Pirko, ampak ne povej, da sem ti jaz povedal...
Vale Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Pirko, ampak ne povej, da sem ti jaz povedal... Se mi je kar zdelo, da bo v tem zajcu grmelo pivo ... ti pa tudi moraš vse naprej sčvekat :rolleyes:
RAN Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Se mi je kar zdelo, da bo v tem zajcu grmelo pivo ... ti pa tudi moraš vse naprej sčvekat :rolleyes: Valči, a neb ti mal Boze popila, glih tolk da si ustnice in še mal naokol spereš ? :rolleyes:
Vale Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Valči, a neb ti mal Boze popila, glih tolk da si ustnice in še mal naokol spereš ? :rolleyes: RAN, sem ga spila v BiH ful, pa ni nič spralo :grrr
vapotek Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ti pa tudi moraš vse naprej sčvekat :rolleyes: To pač ne. Če bi vse sčvekal, marsikomu ne bi bilo luštno... :P
vapotek Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Mimogrede, če je že govora o Bozi...... A ste vedeli, da je iz nje nastala Koka kola? :eek: Je bil enkrat en dokumentarec na to temo. Čaki malo, kak je že bil......Top lista nadrealista al nekak tak. :D
ZD€N€ Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Mimogrede, če je že govora o Bozi...... A ste vedeli, da je iz nje nastala Koka kola? :eek: Je bil enkrat en dokumentarec na to temo. Čaki malo, kak je že bil......Top lista nadrealista al nekak tak. :D yes :worship: :worship:
maus Objavljeno November 11, 2007 Opozori Objavljeno November 11, 2007 spucu kombinezon in škornje, namazal in pospravu še prej pa ketno namazu in dal rdečo kapico na štendr :whistle:
Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 nekaj ne štima..ni mraza, psi pridni, (tatečna) kelnarca nasmejana, kava odlična, šefa ni in sodelavci prijazni... :unsure:
Manu Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Mhm. Sem bla prej na terasi v kratkih rokavih in hlačah, pa mi je blo vroče :blink:
Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 čist in povsem bizarno in sumljivo. :unsure:
Manu Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Mogoče niti ne. :unsure: Če prišteješ dejstvo, da Lojz neki prevreva v kotlu tam čez. :naughty: A a... še vedno je sumljivo. :krneki:
Manu Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Nope. Valunge pa zihr ne. :angry: Madona, se smo ja v najbolj plodnem obdobju...kakega motorista bomo pa že še nardil :naughty:
Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 still looking good... :unsure:
Alla Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Jaz sem za danes končala s svojo dozo vznemirjenja (upam). A so spet zvezde narobe postavljene al kaj je vznemirilo čredo?
Nagaya Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 sobotna odsotnost nakupovalne mrzlice ...al pa kej :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se