Čamac Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) Glupo izpadeš če se pred diskoteko prpeleš s šterko, pa težk kko babnco dobiš na tk moped Tudi z skuterom izpadeš glupo če hoiš pred diskoteke z njim... Pol pa po možnosti še tam burnoute delaš, se naganjaš gor pa dol z temi par konjički in si največji frajer za 13letnice :lol1: P.S. Pa še pit ne smeš nič =D Popravljeno November 20, 2006. Popravil Brodar
luka0 Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 gdu prav da nesmeš pit piješ lahku sm policaji te nesmejo dobit :) itak, pa se zablokiranga si mel, on pa 180-kit, pa öhlins vzmetenje... js sm tud z aprilio mitsubishija GT 3000 dol poknu, sam tud js ne bom povedu da se ni hotu/znal pelat na polno.. ne nism mel zablokiranga sm nima predelave naprimer 70ccm sm če se od dokterja učiš pol moraš znat vozt :) rossi the best
Zok Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) sm če se od dokterja učiš pol moraš znat vozt :) rossi the best pol pa ni skuter tisti oh in sploh, da bi aprilio dol poknu, ampak si ti znal tolk pelat, on pac ni sel na polno (al pa ni znal, upal,... ). men je tud ratal yamaho YZF 750 dol poknat (sicer v onem levem ovinku na koncu Sentvidske ravnine - malo cez 160 sma mela not), pa je tipson ni sparu, pa tud pirhe je mel konkretne, sam eno so jajca, drugo pa to da mas motor nastavljen po svojih potrebah, in da ga cutis, da ves kje priblizno je meja. pa tud s fiesto sm ta teden poknu dol dva audija A3 TDI (en 90 HP, en 110 HP), kljub temu da moja fiesta ni konkurencna, ampak ce hoces premalo al pa prevec se ne izide. ;) in btw, od rossija se nisi cist nic naucil - tam si sam navdih dobu, sama tehnika je pa nekaj cisto drugega, nekaj cesar se na televiziji ne da vidit. ;) Popravljeno November 20, 2006. Popravil Zok
JeRn3j Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) z yamaho aerox k tu ti je pa najbulši motor za po ovinkih se gont jaz sm enga z aprilio rs125 iz gorjancev pihnu u izi pa nimam nč kej posebej prerihtanega sicer je pa tud odvisn kuk znaš ti motor vozt pa kakšna jajca maš da si kej upaš :lol1: :lol1: :lol1: jst sm z rsko zx 6r dol pihnu pa yamaho xt 660 tud :naughty: :naughty: :naughty: dobr sm meu pač mal več jajc kr una 2 :P mene ni NOBEN skuter pod 125ccm še uzadi pustu... tok BTW pa reč kar čš, sam k vidm kake frajerje na skuterjih napedenanih, grem prov zmerej za njimi, pa se kdaj najde tud kašn k misl da mu bo ratal :lol1: :lol1: :lol1: pa mi pol tipo naštima nasmeh na ustih, k ga zadi pustim :D :D dobr uzadi me je pustu edin malaguty 50 (70) sam tisto ma 10 kojnev pa 60 kil :devil: aja pa moja rs ka ma 15kojnev (zaenkrat) :devil: Popravljeno November 20, 2006. Popravil JeRn3j
AJ Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: jst sm z rsko zx 6r dol pihnu pa yamaho xt 660 tud :naughty: :naughty: :naughty: dobr sm meu pač mal več jajc kr una 2 :P mene ni NOBEN skuter pod 125ccm še uzadi pustu... tok BTW pa reč kar čš, sam k vidm kake frajerje na skuterjih napedenanih, grem prov zmerej za njimi, pa se kdaj najde tud kašn k misl da mu bo ratal :lol1: :lol1: :lol1: pa mi pol tipo naštima nasmeh na ustih, k ga zadi pustim :D :D dobr uzadi me je pustu edin malaguty 50 (70) sam tisto ma 10 kojnev pa 60 kil :devil: aja pa moja rs ka ma 15kojnev (zaenkrat) :devil: :OK: pa npr. ko se kak skuterist zalima čist za rit ko se pelaš v koloni 70kmh, pa maš 5m placa pred sabo in se spravi prehitevat. Pol pa tak maš slabe 2min cajta, ga malo opazuješ na svoji levi, ko gre mimo pa šaltaš dve prestavi niže pa pomahaš :devil: :devil: :P :P
Petzl Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 fantje brezzveze da se kregate pa neki filozofirate... pocakmo dirke pa bo cas povedal svoje, magar naredte anketo kdo bo hitrejsi pa bomo vidl kdo ma prov in kdo ne. sam mocno dvomim v premoc tomosa, glede na to da se skuterji na nekaterih progah zeloooooooo priblizajo SM klasi...pa se tomos ma 10cc vec ;) spostovani Zok, ti si tipicen idealist z nerealnim misljenjem. ne mors primerjat automatika pa runnerja...roko na srce automatika bo bistveno prej zvilo kot pa runnerja ;) pa se stock masina automatika ne razvije tolk moci, tko da bi bil skupni cas kroga boljsi pri skuterju. ti nisi skuteras. ti si dirkac. ti si izven konkurence. tvoje mnenje ne steje. :P Ti pa ne primerjej motorja ki je v osnovi narejen za progo s skuterjem ki je v osnovi narejen za cesto, to ne steje :photo: :grrr .... pa nej vam bo ze enkrat jasn, tko k ne mors primerjat motoGP motorja pa WSBK halo?
Zok Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 (popravljeno) spostovani Zok, ti si tipicen idealist z nerealnim misljenjem. ne mors primerjat automatika pa runnerja...roko na srce automatika bo bistveno prej zvilo kot pa runnerja ;) pa se stock masina automatika ne razvije tolk moci, tko da bi bil skupni cas kroga boljsi pri skuterju. nja nja nja, sm se tud js najprej smeju samem seb ko sm nazaj gledu, ampak tisto je letelo na spretnostne voznje... ...eeee, kdo je ze zmagu na drzavnem? khm, keeeh, eheeeem, khm, avtomatik. :devil: pristas skuterjev pa nikol nism bil, in moje mnenje je temu primerno. :P Popravljeno November 20, 2006. Popravil Zok
beno Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) :OK: pa npr. ko se kak skuterist zalima čist za rit ko se pelaš v koloni 70kmh, pa maš 5m placa pred sabo in se spravi prehitevat. Pol pa tak maš slabe 2min cajta, ga malo opazuješ na svoji levi, ko gre mimo pa šaltaš dve prestavi niže pa pomahaš :devil: :devil: :P :P To da te en prehiteva po pa daš v nižjo pa po gasu je ne samo prekršek ampak tudi IDIOTSKO vedenje!!!! Drgač pa saj uporablja svoj potencial da je na dveh kolesih in raj prehti kolono ... ne pa ti luzr k se raj v koloni vozš ... čeprov si na dveh kolesih in se šele pol zrajtaš k te en s skutrjm prehti ... jao jaooo :BUA: :slap: :topic: sam taki mi greste pa res na zivce :wacko: Popravljeno November 21, 2006. Popravil beno
cheff Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Jas sem enkrat enega z fazerko prehito ( mam rs 50 predelano) pa se je ded raspizdo pa me je takoj nazaj prehitel in izginil v daljave :D
Stig Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) Jst sm pa enkrat enga na avtocesti Zagreb - Split z mojim (original) flexerjem prehitu, on je mel pa Ducatija Desmosedici! To je zihr zato, ker mam jst na flexerju pokromirano balanco, pa je zarad tega tok manjši zračni upor...pa tok več gre :lol1: Popravljeno November 21, 2006. Popravil Stig
Stroj Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Ja, jst se pa za mulčki na 4-kah podim, sam da vidjo kok gre yamaha :devil: :slap:
Zok Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) js sm pa vzoren voznik. :evilgrin: Popravljeno November 21, 2006. Popravil Zok
Zok Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 ah, ah... ...glede na tvoje objave predlagam ban. :devil:
mAc10 Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) ah, ah... ...glede na tvoje objave predlagam ban. :devil: glede na tvoje, pa jaz tebi, kakšno institucijo.. pri nas v Lj imam Polje, pri vas, boš pa že sam, kaj našel.. ali pa vsaj še enkrat osnova in srednja šola.. Lp zoky Popravljeno November 21, 2006. Popravil mAc10
Zok Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 (popravljeno) dobro argumentirane izjave so vedno dobrodosle. :headbang: get rid of honduh and get a life. Popravljeno November 21, 2006. Popravil Zok
halls Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 TOMOS je :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
AJ Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 1.To da te en prehiteva po pa daš v nižjo pa po gasu je ne samo prekršek ampak tudi IDIOTSKO vedenje!!!! 2.Drgač pa saj uporablja svoj potencial da je na dveh kolesih in raj prehti kolono ... ne pa ti luzr k se raj v koloni vozš ... čeprov si na dveh kolesih in se šele pol zrajtaš k te en s skutrjm prehti ... jao jaooo :BUA: :slap: :topic: sam taki mi greste pa res na zivce :wacko: 1. Jaz to nardim po tistih 2min ko jih oni rabi da me prehiti in je takrat že pred mano, če nisem dovolj jasno napisal... 2. Pa dej kaki potencial... Če rabi 2min (ja, pretiravam) da se mimo enega avta spravi kaj bo te prehiteval kolono 20 avtov ki se pelajo 5kmh manj kot njemu leti skuter? Razumem to početje v mestu s skuterjem, ne pa na malo hitrejši cesti. Meni pa grejo taki skuteristi na zivce in zato jih takoj prehitim. Glede moje vožnje v koloni, ne da bi hoto kej dokazat razn to da govoriš na pamet o nekih luzerjih... --->> KLIK
NejcZ Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 A zdej pa misliš da si car če voziš k norc?
Zok Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 ka to si nalasc delcke videa ven rezu, da zgleda hitreje? :D
NejcZ Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Verjetn je sam slabo uploadalo ;)
AJ Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 (popravljeno) A zdej pa misliš da si car če voziš k norc? Nič ne mislim, samo benotu sem hotel pokazat svoj stil vožnje. ka to si nalasc delcke videa ven rezu, da zgleda hitreje? :D Verjetn je sam slabo uploadalo ;) Kamera ni lih lepo snemala ko se je vse treslo. Drgač pa je za določanje hitrosti uporaben števec .) :P :P Popravljeno November 22, 2006. Popravil ajazbe7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se