Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 ima slučajno kdo :rtfm: v tiskani verziji ali pa vsaj .pdf za Tigra :hmm:
raza Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 eMule premorejo Triumph Tiger Daytona Speedtriple - Service Manual.pdf :yes:
BANDIT1250 Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 V habatu imajo enga rabljenega Triumph tigra sam ne vem kakšna je oznaka se na te motocikle ne spoznam. Lahko pa pogledaš na njihovo stran, ga majo gor.
simonsi Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Sem si ogledal tistega tigra pri habatu, pa ni vreden svojega denarja.
Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 V habatu imajo enga rabljenega Triumph tigra sam ne vem kakšna je oznaka se na te motocikle ne spoznam. Lahko pa pogledaš na njihovo stran, ga majo gor. 955i je tisti :grim drugače ni njihov, ampak ga nekomu pomagajo prodajat in je debata glede cene še odprta
BANDIT1250 Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Kok pa stane tak motor nov. Pa on pri habatu a je samo cena previsoka al tud oranjenost ni bogve kaj
Zdrawc Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Kok pa stane tak motor nov. pri nas v SLO sta trenutno naprodaj še dva takšna modela za ceno 7720 EUR v LJ rdeč, v MB pa zelen P.S. Delajo jih pa ne več, ker je zunaj novi Tiger 1050
Temty Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Mislim, da je v MB zdaj rdeč, sem zadnjič kupoval švic kapo pa sem sedel na njem...cena je ugodna, stranski kufri so zraven, centralno stojalo, gretje ročk...še topcase shandlaš :blush: LP
simonsi Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Kok pa stane tak motor nov. Pa on pri habatu a je samo cena previsoka al tud oranjenost ni bogve kaj Kot prvo je grdo oškraban po levi strani. Ima popraskan zaščito rok, rezervoar, deklc mašine in žmigavc. Zadnja guma bo kmalu plešasta, veriga je bila raztegnjena videt, nisem pa preverjal. Drugače kar lep, ampak ker je bil na tleh, bi popravilo kar dosti stalo.
wind Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Mislim, da je v MB zdaj rdeč, sem zadnjič kupoval švic kapo pa sem sedel na njem...cena je ugodna, stranski kufri so zraven, centralno stojalo, gretje ročk...še topcase shandlaš :blush: LP V Mb je zelen 955i... British green! :worship:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) V Mb je zelen 955i... British green! :worship: najbrž misliš British racing green :grim Popravljeno April 2, 2007. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 najbrž misliš British racing green :grim Ta je potemtakem najbrž Zdrawkotow al se motim :ninja:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 (popravljeno) Ta je potemtakem najbrž Zdrawkotow al se motim :ninja: motiš se :grim ta je takle Zdrawkotov bo pa prawi Tiger :devil: Popravljeno April 2, 2007. Popravil Zdrawc
bmwslo Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 :grrr ta je takle Zdrawkotov bo pa prawi Tiger :devil: Madona taprawi tiger pa menda res ne more bit zelen :hmm: , maš kr prav :slap:
Zdrawc Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Madona taprawi tiger pa menda res ne more bit zelen :hmm: , maš kr prav :slap: Lightning Yellow
Rocky Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Vem, da se ta zeleni veselo in zadovoljno vozi ene tri tedne po deželi Štajerski. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Zdrawc Objavljeno April 7, 2007 Opozori Objavljeno April 7, 2007 Hvala vsem, za nasvete :worship: Hot B)
wind Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Cestitke, in dobrodosel v RAT! Prilepi kako fotko, da vidimo...
simonsi Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Kako si pa kaj z zavorami zadovoljen?
Zdrawc Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Kako si pa kaj z zavorami zadovoljen? zaenkrat čist OK :OK: ....... a bi lahko blo kaj narobe :hmm:
bmwslo Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Zdrawc, daj kako sliko gor zalimaj no, da vidmo tvojo zverinico :kva2:
Zdrawc Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 morm prit nazaj do digitalca :grim wsekakor bom :grim
Pips Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Pozdrav!Kolega me je v Mirni peči prepričeval,da so na Triumphih odkrili neko napako in ,da kličejo motorje na servis,vir revija Motorist.Koliko je resnice v tej informaciji in kaj je narobe,če gdo ve.lp
Zdrawc Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 (popravljeno) Pozdrav!Kolega me je v Mirni peči prepričeval,da so na Triumphih odkrili neko napako in ,da kličejo motorje na servis,vir revija Motorist.Koliko je resnice v tej informaciji in kaj je narobe,če gdo ve.lp to je bilo za STje pa Speed Triple, več tule Popravljeno April 9, 2007. Popravil Zdrawc
Zdrawc Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 kupim nosilce za stranske kovčke za Tigra :grim Givi/Touratech/Hepco&Becher......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se