_Roba_ Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 aerox ka maš to ene ročke ke si jih naroču To so Arriete Haris rocke
_Roba_ Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 ajde fantje enga srecnga pa zdravga vsem dobr se mejte Enako enako
Petzl Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 jest vam tut zelim srecnga pa zdravga, s pjaco po pamet, pa cim manj zaribanih motorjev :OK:
GP ditech Objavljeno December 31, 2003 Opozori Objavljeno December 31, 2003 pa jst tut srečnga pa zdravga pa čim več novih km :P lepo se mejte :OK: čim bolj se vržte na styling skuterja v novem letu da ne bo :topic: :) :) :) :D
aerox Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 aerox ka maš to ene ročke ke si jih naroču tako kot je reko že roba :D ariete haris al newem kak se že napiše :D sn prišo zaj malo domu poglejat O:-)
poggy Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 a mi kdo lohk kake ročke te zrihta?
_Roba_ Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 a mi kdo lohk kake ročke te zrihta? V Stupit si poj po njih :)
denZ Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 jst sem dons naštimal gor na rs-ko še luč iz ledic pa sem jo gor dal tam pri coolerju......zgleda ful dobr, da spredej rdečo sveti, zadaj pa zeleno, zdaj sam še moram za te ledice neko stikalo si gor na bilanco dat, da se nebom non-stop, ko bom hotel jih prižgat stegovat proti coolerju
beno Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Jes sm pa dons končno belanco zamenov :kva1: :kva1: in se mi zdi ful ful bol pa ni mi zov da sm jo zamenov :kva1: Tezisce je se bol spredej kr mi je usec ... ful drgac se skutr pele ... ful bol ... pa tak huddd feeling jeeeeeeeee :kva1: :kva1: :kva1: :yea2: Bom hmal slikce prpopov samo ni se cist gotovo ... štekarje mam zaenkat sam prlimane bom pa naredu iz aluminija nekej ...
beno Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Evo nekaj slikc ne še čist dokončanega StreetStalkrFajtrja2004 ;)
batzajla Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 hehe,zanimivo!itak,širša balanca je za afne guncat sigurno boljša,na izgledu pa nisi nevem kolk pridobu :P
beno Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 hehe,zanimivo!itak,širša balanca je za afne guncat sigurno boljša,na izgledu pa nisi nevem kolk pridobu :P Ja men je ful usec ... mal se je treba tut navadt ... drgač je pa vozna tut ubijavska :yea2: tezise bl naprej pa siri belanca je in je cist drgac filing :OK:
_Roba_ Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Ja men je ful usec ... mal se je treba tut navadt ... drgač je pa vozna tut ubijavska :yea2: Meni se je tudi zdelo ko sem se z jrk0tovim vozo prve dni vse nekam cudno :huh: Zdaj pa mi prav pase :)
manjak Objavljeno Januar 1, 2004 Opozori Objavljeno Januar 1, 2004 Dobr zgleda, ni kej. Če je pa še uporabn je pa sploh super :) BTW, spucu bi ga pa tut lohk kdaj, mu nebi škodl :P
k&4 Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 hudo :OK: prej k si sam belanco kazu sm se pa kr mal ustrašu kako bo to zgledal :)
pinjas Objavljeno Januar 2, 2004 Opozori Objavljeno Januar 2, 2004 beno dobr je, sam kable pa stikala bi lahko lepše poštimal, praktično rabiš samo 2 stikala, oziroma e če ne rabiš smernikov. in ga lahko montiraš kam drugam ni treba na balanco tako da je videt čim manj kablov, pa dej uni gas kot imaš na zipu, in operi že enkrat motor :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se