kalimero Objavljeno Maj 17, 2004 Deli Objavljeno Maj 17, 2004 še ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Maj 17, 2004 Deli Objavljeno Maj 17, 2004 (popravljeno) Tudi jaz sem bil včeraj dejaven in spet sem se podil po prelazih, vendar so bili nekateri pred vrhom neprehodni. Pot me je vodila: Batuje-Kobarid-Bovec-Predel-Sella Nevea-Tolmezzo-Ampezzo-Passo di Pura (uradno zaprt, ker je potrebno cesto počistit, vendar nas je skupina motoristov vseeno šla čez. Splačalo se je reskirat kazen, čudovit prelaz, še zmeraj delno zasnežen)-Lago di Sauris-Sauris-Sella di Cereshiatis (niso prehodna. Sem se prebival mimo raznih sneženih zametov in kamenjem, vendar malo pred vrhom ni blo več mogoče naprej. Ker sem hotu videt zasnežen Forcela Lavardet sem se obrnu in poizkusu srečo po drugi strani)-spet Ampezzo-Villa Santina-Ovaro-Prato-Forcela Lavardet (2,4 km pred vrhom spet razočaranje, cesta zaprta z betonskimi elementi ter naprej še zmeraj približno 30 cm snega)-Villa Santina-Tolmezzo-Chiusaforte-Bovec-Kobarid-Batuje. Kljub zaprtju določenih prelazov mi 510 km ni blo žal naredit. Priporočam obisk teh predelov, ker so čudoviti. Še malo za počakat. Seveda je zdaj lepše zaradi snega, vendar glede naravnih lepot tudi poleti ne boste razočarani . Bil tam že lani. Pozdrav od Roberta Popravljeno Maj 17, 2004. Popravil Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 V petek prav nič SoloRidersko v družbi Rudeta, Nearraina, M.A. in zaenkrat še neMSjevskega Bojana takole: Kako to misliš neMotosvetovskega :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 18, 2004 Deli Objavljeno Maj 18, 2004 Hola! Jao, jao, triput jao... očitno sem pošteno zamočil, se prav ponižno opravičujem Bojču (kriv si pa ti Rude, da veš, jest ti pa zmeri vse verjamem :unsure: ). Kaj mi še preostane: morda če se potunkam v katran, potem me boste povaljali v perju in odnesli iz OLPa na tračnici... Da se vsaj malo odkupim pa evo ena slikca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Včeraj ob 15:10 odkokodakal proti morju. Zopet ena takšna čutilna vožnja. Na Črem Kalu dehtela akacija. Zelo močno. Omamno. Med KP in Izolo pa morje. Tudi omamno. V Strunjanu rdeče češnje, sladke, njami, nepopisno. Nazaj grede zopet akacija v Črnem Kalu. Potem pa v temi med LJ in CE dišali pokošeni travniki. V Napoleonovem drevoredu za Logtcem doživel v mraku bombni napad. Tolklo v čelado, motor, rame. Pogledal v nebo, da ni kakšen oblak spustil toče. Ni bilo takega oblaka. Edina razlaga, morda so bili majski hrošči ali kakšne druge podobno velike žuželke. Na Vrhniki moral ustaviti na bencinski črpalki in sprati vizir, ker je bil popolnoma zapacan. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Maj 20, 2004 Deli Objavljeno Maj 20, 2004 Sem se okrog 10-ih skobacal na motor z namenom, da grem v menjalnico in dvignem tax-free od prejšnjega obiska v Louisu. Nato, sem se kar nahitro odločil, da bom pridobljeni denar "zavozil" ... in sem zavil proti Velenju, pa na prej proti SG. Nekaj km ped SG-om sem skoraj priletel na radar. Huh 1000 krat hvala tovornjakarju, ki mi je poblinkal in sem hvala bogu zmanjšal iz 120 na 70 km/h O:-) Ko sem prišel do Dravograda, pa me je kar začelo vleči v Austrijo na 69-ko. Toda še prej komplikacija! Sem mislil, da se lahko preko meje zdaj samo pelješ. Pa sem se peljal lepo počasi mimo AUS kabine in prijazno prikimal deklici ob nejej, brez ustavljanja! Ko bi vi vedeli, kako se je policajka zadrla... potem sem ustavil, dobil lekcijo, se zgovarjal na EU. Nato je še nekaj časa preverjala mojo osebno in me na koncu vsa razjarjena poslala nazaj, ker nisem imel SLO nalepke. In sem se obrnil, ter v Duty free-ju kupil nalepko, potem pa gasa na 69-ko. Slavna 69-ka je bila kot vedno polna avstrijskih motoristov, srečal pa sem tudi vsaj ducat Chervolet Corvett, ki so zgleda imeli shod. 69-ko sem prevozil 3 krat, nato pa nazaj na Dravograd in proti MB ter po stari cest nazaj proti CE. =lepih 300km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Maj 21, 2004 Deli Objavljeno Maj 21, 2004 Odličen dan, da se človek spravi za dva dni nekam proti jugu dalmacije. S tem namenom vzel danes prosto in hopla na motor. Zjutraj zgodaj pokonci, spakirat kufre (nove) in gremo s kolegom proti Murtru, Spotoma pobereva še enega v Metliki in potem skupaj naprej. No tak je bil vsaj plan. Do Semiča brez problemov, potem pa se kolega nenadoma spomni, da bi morala zaviti levo in v trenutku po bremzi in seveda še žmigovec. Pa tko se ne dela, no sej to zdej veva oba. Kaj se je dogajalo ne vem čist točno, samo to se spomnim, da mi je zmanjkal slab meter pa bi se ustavil. No na koncu sva bila oba na tleh, moji kufri nič več novi, njegovi mal bolj stari, z nama pa vse v redu. Dokler nisem opazil, da mam odlomljeno ročko za bremzo sem bil še optimist, pol pa nekaj med tistim , pa kaj bom jezen, saj nič ne pomaga in kaj sedaj :? Nič, greva v Metliko kjer smo bili zmenjeni, malo potelefoniramo, servisev ni, in gremo vsak po svoje. Jest proti domu, onadva pa naprej. V NM v križišču mimigrede vprašam "kolega" na suzukiju kje so tukaj servisi, on pa "pel za mano" kaj naj rečem stokrat HVALA! No ročke nisem dobil, Murtra nisem videl, ampak slabe volje pa nimam za kaj zganjat. Aja ste že probal vozit brez prve bremze? Od NM do KR sem falil avtobus za 10 cm, modrega tvingota za 15 in v križišču skoraj spahnil koleno ko sem na klancu zadrževal motor :( Pa vseeno naredil 250 km in se upam da nekaj naučil :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Do Semiča brez problemov, potem pa se kolega nenadoma spomni, da bi morala zaviti levo in v trenutku po bremzi in seveda še žmigovec. Pa tko se ne dela, no sej to zdej veva oba. Kaj se je dogajalo ne vem čist točno, samo to se spomnim, da mi je zmanjkal slab meter pa bi se ustavil. No na koncu sva bila oba na tleh, moji kufri nič več novi, njegovi mal bolj stari, z nama pa vse v redu. Dokler nisem opazil, da mam odlomljeno ročko za bremzo sem bil še optimist, pol pa nekaj med tistim , pa kaj bom jezen, saj nič ne pomaga in kaj sedaj :? kolegu kar lepo kuponček vzami ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 kolegu kar lepo kuponček vzami ... Hmmm jaz to razumem kot prekratko varnostno razdaljo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šarc Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Sva se brez besed strinjala, da sva verjetno kriva kr oba .) , no važn je da sva še zmerej kolega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 ...in prav je tako :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Danes sem pičil lepo na Bloke pogledat malo k Guzzistom, spil eno kokto tam srečal Perota in Natašo, pol smo šli še lepo do perota pogledat njegovega slavnega kolibrija :yea2: Med ogledom sem nekak čudno zvil svoje velecenjeno koleno in komaj zlezel na moped, pot domov je bla (oprostite izrazu) za en kurc ker me je koleno bolelo k satan pa še dež me je spiral celo pot. Doma nikjer nobenega tak da sem komaj s kobile zlezel ne da bi se oba zložila po tleh, odkrevsal notri ter tulil ko sem vlekel hlače čez koleno. Zdej pa lepo ležim in si masiram boleče predele. Prav mi je pa bi se učil kot sem imel v planu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
plaque Objavljeno Maj 22, 2004 Deli Objavljeno Maj 22, 2004 Ljubljana-Kočevje-Ljubljana. Pihal je k svina. Pol me je pa še opral. Edini dan ki sem ga mel ta teden frej potem pa dež. No ja ni mi žal. Vseeno je bilo slikovito. Vsaj dobr kofe imajo na kočevskem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 V soboto od Ljubljane do Ljutomerja po dezju, tam skoraj nobenega (ker je bil dez), spil pol litra viskija in ene liter vina (nic prijelo - mraz k kurba). Ponoci zmrznil v sotoru (no ja skoraj). Danes zjutraj po mrazu in mokrimi rokavicami (tako da nisem cutil prstov na roki) nazaj v ljubljano... En bolj kurcevih vikendov (pa nimajo Samorogi nic pri tem, ker so se kar potrudili). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 Danes izkoristil urico sončka in odcruzal iz Lj do podpeškega jezera na kofi,naprej do Iga,kjer so me temni oblaki prepričali da nisem zavil na Kurešček.Odločil sem se pravilno saj se je uscalo ravno ko sem prišel domov. Na Brezovici opozoril dva tišača na radar...upam da je pomagalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 Na Brezovici opozoril dva tišača na radar...upam da je pomagalo. Upam da ne mene, Moj (novi) skuter gre le 45 na h. In naredil sem od Paviljona do križišča za Podpeč, vozeč po predpisih, 1 km dolgo kolono. Peugeot Ludični Ceco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
plaque Objavljeno Maj 23, 2004 Deli Objavljeno Maj 23, 2004 Black Knight hvala. To sm bil najbrž tut jest med njimi. Sm pol vidu radar in sm jim pomahal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 :: sreda, 19.04.04 :: Š-MB-Š :: nedelja, 23.05.04 :: popoldanski sprehodek s kavico na relaciji Šentjur-Oplotnica(kavica)-Celje-Ponikva-Šentjur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Vrhnika, Postojna, Sežana, Trst, Koper, Šmarje, Buje, Brtonigla, Novi grad in nazaj...enkratno skoraj nič burje. Cesta suha, kar precej prometa za ponedeljek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 (popravljeno) 21.5 2004 petek S kekcem Lj-Vrhnika-Po-.......tako do obale super cesta suha,vreme lepo v Strunjanu se dobila še z Vale&Mario prišel še HHV&Lady(pripeljal se iz severno primorske) , pokofetkal in potem šli nazaj v LJ.Na Vrhniki stop sljadoljed Mantova še srečal Suzukija. Popravljeno Maj 25, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 V Avio Pub na sokca s Kat in nato v I.B na Prem(nori ovinki)in nazaj domov.Krasen dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Bil v Ljubljani na izpitu in nazaj...naredil 117 km ob lepem vremenu in parimi motoristi na poti..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 (popravljeno) Tole je mal :topic: ampak moram napisat. Danes ko sem šel z avtom na šiht sam čakal,da bom speljal s C.Na Ključ levo na Tržaško proti Lj.Ker je bila iz Lj neprekinjena kolona vozil,mi je avtobusar ustavil ter mi poblendal,oz.dal prednost.Ko sem speljal skozi križišče je iz smeri Lj.po črti pripeljal motorist,katerega nisem mogel videti ker je bil za avtobusom.Motorist me je zgrešil le za slab meter. Če je bil kdo od vas se opravičujem,ker ni bilo šans da bi ga videl.VSEM PA V PODUK PAZLJIVO IN POČASI MIMO KOLONE PO ČRTI!!! Popravljeno Maj 25, 2004. Popravil Black Knight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 (popravljeno) Včeraj od Rakitne in nazaj,bil prvič,razočaranje,sem se lih vpeljal v ovinke ,pa je že bilo konec,predstavljal sem si malo daljšo cesto,pa več ovinkov,na dveh je bilo celo veliko peska :BUA: ,če si poznal cesto ,bi zagotovo padel,gor grem še samo z lady, ob jezeru se sprehajat :OK: Popravljeno Maj 26, 2004. Popravil curi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 včeraj super dan, prvo naganjanje za apriliami po okolici brnika, zvečer pa usposobil moj motor pa gasa naokoli, probat ovinke na hočko pohorje in zaključek v Mb krožku pri ML. jaaaaaaa kak je pasalo :yea2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave