Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

Za ta denar dobiš Alpinastars-a v Sesljanu takaga kot si opisal.Pazi da ne vzameš prevelikega,usnje je raztegljivo in ti z leti postane ohlapno.

Sesljanu?imajo mogoce internetno trgovino?

LP

Objavljeno

Je to tista trgovina, ki je na poti iz Trsta proti Monfalcone v ovinku na levi strani? Oziroma kje v Trstu in okolici je še kakšna trgovina, ki je vredna ogleda?

Lp Robert

Objavljeno

Jst prodam tale kombinezon. Še vedno diŠi po novem...Z njim sem naredil 500km... Cena 300€ ali po dogovoru.

Model je Clover X-2, Številka 54. Kupil sem ga 2011 novega ( v začetku sezone).

19203199_z.jpg

19203200_z.jpg

19203201_z.jpg

Objavljeno

Je to tista trgovina, ki je na poti iz Trsta proti Monfalcone v ovinku na levi strani? Oziroma kje v Trstu in okolici je še kakšna trgovina, ki je vredna ogleda?

Lp Robert

Mogoče kdo ve če je to trgovina o kateri se je čvekalo nekaj postov nazaj? Sam mislim nekje v začetku decembra na nakupovalni izlet v Italijo in me zanima kje so kakšne moto trgovine, ki bi se jih splačalo obiskati..

Lp Robert

Objavljeno

To je trgovina (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v Sesljanu.

Objavljeno

Ma kdo kake izkušnje z Mtech???

Hvala za pomoč

Objavljeno (popravljeno)

Fantje, dajte no. Resno sprašujem. Tle na forumu mam občutek, da če ne vozim vsaj 100KM+, te nihče ne jemlje resno.

Sprašujem za oblačila znamke Scoot in mogoče še razlago razlik med različnimi modeli kombinezonov(sport, touring, enduro).

Hvala.

Kaj pa vem. Mislim, da nobenmu ni posebej mar, kakšen in kolk velik motor imaš. Po moje ni odgovora, ker pač nihče ne ve nič o Scott oblačilih za motor. Vsaj jaz osebno sploh nisem vedel, da jih delajo...

Drugače pa o primerjavah in razlikah o ledru in korduri je blo na forumu napisano že toliko, da so taka vprašanja najbrž nalašč prezrta. Sam bi se osebno raje odločil za leder, pa naj bo kakršen koli motor že.

Plusi:

- je kompaktnejši

- je bolj oprijet (kar pomeni da ščitniki ostanejo na svojem mestu v primeru padca)

- je za večkratno uporabo (se ne raztrga pri padcu)

- enostavno čiščenje (zunaj)

Minusi:

- premoči (ampak pač voziš dežni pod sedežem oz. gledaš vremensko napoved)

- zoprno čiščenje (znotraj)

- več vzdrževanja (mazanje ledra)

- manj udoben kot kordura

- če se zrediš, ni nobenih "ježkov" za povečat številko :P

Moje izkušnje: zelo draga kordura priznanega proizvajalca se je pri padcu razčesnila na boku in pustil sem konkreten zrezek na asfaltu, na kolenu je ščitnik sicer opravil svoje delo, vendar se je kordura tudi raztrgala, da je potem padel ven (prej ga je na mestu držal visok enduro škorenj), rokav se je tudi strgal... Tko da ne vem, mislim da je pač kordura uporabna samo do prvega padca (razen če se pač mal podrsaš pri 50km/h). Je pa res, da ne padaš glih vsake 2 meseca... ampak glih ko nov kombi kupiš je pa po Murphyju treba prec podrsat...

Potem sem pač nabavil en dober leder (pri nabavi pazi, da je leder res leder iz celih kosov in ne kakšno prešano sranje, ki se trga še povsod drugod kot po šivih). Nabavil pa sem tudi drugo korduro, tako da imam oboje, pa pač oblečem kar ocenim da tisti trenutek potrebujem. Tko da nisem zdaj pa čist proti korduri. Pač ma svoje prednost in slabosti oboje.

To je pa samo moje osebno mnenje.

Če pa sprašuješ za kross opremo, se pa obrni v primerno temo na forumu.

Popravljeno . Popravil Mattithyahu
Objavljeno

če kdo prodaja kak kombi dvodelen, temnejše barve, št. 50, 52

lahk mi javi

Objavljeno

Jst pa moja boma prodala vso opremo za oblečit in obut, če bo koga zanimalo, le prvo da motorja prodama. Moja konfekcija je št.54, škornje št.43. Imam pa usnjeno jakno Berik in tekstilne glače Berik. škornje so še zapakirane nove, rabljene pa dvomim da bo kdo hotu :-).

V glavnem ko se najde kupec lahko pričakujete najino opremo na razpolago.

Vsa oprema pa je bila kupljena nova predlani. Letos zeloooooo malo nošena ker ni bilo časa za motor.

Objavljeno (popravljeno)

Ima mogoče kdo kake DAINESE kolenske drsnike za prodat? Nerabljene seveda ;)

Prodajam Wintex dvodelni kombinezon št.48, za velikost od 170-180cm. Nošen 2 sezoni. Po desni strani je malo podrsan od padca pri hitrosti 20km/h. Usnje redno vzdrežvano s kremo za usnje ArmorAll. Usnje debeline 1,2mm! Vsi ščitniki in drsniki, podloga za mrzlejše dni. Cena 200€ Prodajam pa seveda zato ker imam novega dainese...dveh ne rabim

Za slike in ostale info. na ZS oz 031 405 309

Popravljeno . Popravil _luke_
Objavljeno

Ma kdo kake izkušnje z Mtech???

Hvala za pomoč

Jaz imam Mtech-ov kombinezon, dvodelni. Je sicer bolj touring varianta (brez drsnikov na kolenih). Ima ščitnike na kolenih, komolcih, ramenih, na hrbtu še prostor za ščitnik, snemljiva podloga. Usnje je za moje pojme kvalitetno, na srečo še nisem sprobal drsenja v njem, upam da tudi ne bom :) V uporabi okol 25k km, vmes je počival 3 leta. Nisem ga še konkretno očistil oz. namazal, samo z nekimi robčki za usnje, pa še vedno zgleda ok (če ga generalno bo verjetno kot nov - se bo treba spravit to zimo). Edini minus je, da se mi je jeziček pri zadrgi zlomil - zadrga je ok, samo zapret je bolj težko.

Aja pa prevelik mi je zadnje čese, bo treba več jest :glare:

Drugač pa veš kako zgleda :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Dober dan!

Zanimam se za nakup kombinezona m-tech. zanima me predvsem če je to kvalitetna znamka če je primerljiva z a-stars, dainese,..? nebi se rad prenaglil samo zato ker mi je kombinezon všeč.

lp

Objavljeno

Dober dan!

Zanimam se za nakup kombinezona m-tech. zanima me predvsem če je to kvalitetna znamka če je primerljiva z a-stars, dainese,..? nebi se rad prenaglil samo zato ker mi je kombinezon všeč.

lp

ne fališ nič... če ti je všeč, GO FOR IT :OK:

(ima več kolegov m-tech in noben ga ne graja)

Objavljeno

Pri m tech-ovih kombinezonih je baje slaba stran jezicek na prsni zadrgi, tudi meni je odpadal... tako da je preverjeno :)..

Jaz ga imam 4-ri leta pa se zelo zadovoljen, 1x drsal pa se mu ne pozna nic.. Jeseni ga samo pripravim na zimsko voznjo, scistim in namazen z cebeljim voskom, po delih ki so izpostavljeni vlagi in slabim vplivom..

Objavljeno

m tech nosim par let.Brez pripomb odtrgani jeziček na zadrg sem nadomestiu z vrvico

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Zanimam se za nakup kombinezona, ima kdo izkušnje z temle.

PS: Pa še nekaj, na tujih spletnih straneh opažam marsikatero "robo" precej cenejšo kot v Sloveniji oz. je dosti več izbire, samo če naprimer naročaš kombinezon, kako vedeti da ti bo prav, da ti bo sedel...

Verjetno se ga sproba v Sloveniji da ugotoviš velikost, ali kako ?

Lp

Objavljeno (popravljeno)

Zanimam se za nakup kombinezona, ima kdo izkušnje z temle.

PS: Pa še nekaj, na tujih spletnih straneh opažam marsikatero "robo" precej cenejšo kot v Sloveniji oz. je dosti več izbire, samo če naprimer naročaš kombinezon, kako vedeti da ti bo prav, da ti bo sedel...

Verjetno se ga sproba v Sloveniji da ugotoviš velikost, ali kako ?

Lp

Sicer ne nosim Berik kombinezona, ampak prov velik pritožb čez njega nisem slišal, pomoje ne boš dost falil, sam glej da pravo velikost izberete, da ti ne bojo kej uvalili.

Ja, točno tako. Greš do slovenskega prodajalca sprobaš kombinezon, prijazno omeniš da imaš mogoče boljšo ponudbo drugje, če so pripravljeni kej še znižat ceno in če si tam na kakšni minimalni razliki v ceni ga vzameš pr nas. Če ne, ga kupiš zunaj, pa je.

Popravljeno . Popravil BIZIXXX
Objavljeno

Sam sem v Tc-ju poizkusil več Berikov. Moram rečt, da imajo lepo izbiro modelov, barv ter številk. Glede na to da je usnje debelo, je zelo mehko, tako da se ulije po telesu u nulo. Cene so tudi dokaj ugodne za moje pojme. Problem je, ker imam dokaj blizu Dainese outlet :) Ker sem zaljubljen v Dainese in ker sem dobil dokaj konkurenčno ponudbo sem se odločil za slednjega :) Gre pa za obleko višjega cenovnega razreda...

Objavljeno

Sam sem v Tc-ju poizkusil več Berikov. Moram rečt, da imajo lepo izbiro modelov, barv ter številk. Glede na to da je usnje debelo, je zelo mehko, tako da se ulije po telesu u nulo. Cene so tudi dokaj ugodne za moje pojme. Problem je, ker imam dokaj blizu Dainese outlet :) Ker sem zaljubljen v Dainese in ker sem dobil dokaj konkurenčno ponudbo sem se odločil za slednjega :) Gre pa za obleko višjega cenovnega razreda...

Sem bil včeraj in probal tudi sam par modelov berika. In so mi vredu tudi cene so kar solidne. Moti me edino ker nikjer ne najdem neke konkurenčne trgovine (v okolici Lj) še z Alpinestars ali pa kakšnimi drugimi značkami za primerjavo.

Objavljeno

Sem bil včeraj in probal tudi sam par modelov berika. In so mi vredu tudi cene so kar solidne. Moti me edino ker nikjer ne najdem neke konkurenčne trgovine (v okolici Lj) še z Alpinestars ali pa kakšnimi drugimi značkami za primerjavo.

Glede na to v kakšnem cenovnem rangu gledaš mislim, da od alpinestars imaš na izbiro samo model sg-1 in monza. Ta sta okrog 500eur zdaj, ko so še znižanja mogoče kje še manj.

SG-1 si lastim sam in sem zadovoljen z njim, pred tem imel model STAGE in ravno tako zadovoljen. Po mojem pa tudi z Berikom ne boš zgrešil. Jaz vsaj tu na forumu še nisem zasledil, da bi kdo pretirano kaj grajal .

Objavljeno (popravljeno)

Sicer ne nosim Berik kombinezona, ampak prov velik pritožb čez njega nisem slišal, pomoje ne boš dost falil, sam glej da pravo velikost izberete, da ti ne bojo kej uvalili.

Po mojem pa tudi z Berikom ne boš zgrešil. Jaz vsaj tu na forumu še nisem zasledil, da bi kdo pretirano kaj grajal .

Ni veliko, se pa najde: http://www.motosvet....ost__p__1882177

Pač, da še dam malo kontra-argumentov

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

To je trgovina (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v Sesljanu.

Mi lahko mogoče pošlješ link do te trgovime na PM, ali pa ga daj sem če bo šlo........

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!