Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

Ali ima kdo od tukaj kombinezon REV'IT Warrior? Zanima me kako se obnese, ali je v redu, skratka če ste zadovoljni z njim.

Jest ga imam od včeraj, danes sem se do kr-lj-kr pelu..prvi vtisi odlični

Objavljeno

Zihr te je zebl :P

Objavljeno (popravljeno)

Motobee nima nic velikega (56+) na zalogi, na italijanski strani so ble cene hudo drage, v nekem slo dainese shopu pa se huje.

Kam se še da pogledat?

zakaj rabiš tako veliko? si dolg, al bol močan? Če si suh in visok MBR nit ne glej, ker meni sede zelo fajn. Pa nism ne suh ne visok :blush:

Edit of edit of edit:

Po drugi strani ti MBR predelajo zadevo, in je bol po meri. Jaz sem ga zato čakal ene 5 mesecev. 

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno

Raje bi rekel da sem dolg, ceprav mislim da ne spadam med najbolj vitke - cca 196cm / 90kg

5 mesecev je absolutno predolgo za čakat.

Za kolko € pa te olajsajo, ce se gres te predelave igrat?

Objavljeno

Zihr te je zebl :P

Ne priznam :P 

Objavljeno

Ne priznam :P

a si perforiranga kupu?

Objavljeno

sminkerji :grrr

ne pa ne :D 

Objavljeno

Posrečen kombi ampak tole pa res ni šminkersko :D

Objavljeno

No sej jest res nevemkaj na kombinezonu bi blo lohka šminkersko.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Kupujem kombinezon, pa imam zaradi postave nekaj težav s tem. Sem visok 184 cm in imam 78 kg. Rrabim 50 podaljšano ali 52 podaljšano odvisno od firme. Bujet 600 eur. Kaj priporočare?

Objavljeno

Kakšna informacija?

Objavljeno

Si že probal kakšen kombinezon? SIcer je pa neka gospa Vida ki naj bi podaljševala kombinezone, sam ne vem če še obratuje, kontakta pa tut nevem.

Objavljeno (popravljeno)

V trgovini (pri nas v SLO) imajo cca. 5 ali 6 modelov Alpinestars kombinezonov v cenovnem razredu 600 EUR (+/- 50). Ko sem jaz kupoval, so imeli skrajšane, normalne in podaljšane velikosti.

Popravljeno . Popravil Miha X
Objavljeno

Kupujem kombinezon, pa imam zaradi postave nekaj težav s tem. Sem visok 184 cm in imam 78 kg. Rrabim 50 podaljšano ali 52 podaljšano odvisno od firme. Bujet 600 eur. Kaj priporočare?

V Kozini imaš Dainese outlet

V Ljubljani pa:

Laba center: Alpinestars

BS Center: razni (www.bscenter.si/)

TC Motoshop: zrazni (www.tc-motoshop.si/)

KMC: IXS, drugo (http://www.kmc.si/si/)

Prebačevo:

Pintar: Held (http://www.racing-service.net/)

To pojdi pogledat in probaj. Enim eni stojijo bolje kot drugi. Meni nobeni od teh ni, nato sem dobil v Italiji od IXON-a, ki mi je edini stal skoraj kot vlit. 

Sem pa kupoval usnjenega.

Upam, da ti bodo informacije kaj koristile.

LP

Objavljeno

V Kozini imaš Dainese outlet

V Ljubljani pa:

Laba center: Alpinestars

BS Center: razni (www.bscenter.si/)

TC Motoshop: zrazni (www.tc-motoshop.si/)

KMC: IXS, drugo (http://www.kmc.si/si/)

Prebačevo:

Pintar: Held (http://www.racing-service.net/)

To pojdi pogledat in probaj. Enim eni stojijo bolje kot drugi. Meni nobeni od teh ni, nato sem dobil v Italiji od IXON-a, ki mi je edini stal skoraj kot vlit. 

Sem pa kupoval usnjenega.

Upam, da ti bodo informacije kaj koristile.

LP

Imaš pa še v Murski Soboti trgovino z najmanj 100 usnjenimi kombinezoni Alpinestars in Dainese na zalogi...

Velika izbira ob dobri ceni na koncu.

Lp

Objavljeno

Kupil sem yamaho mt 07 35kw, sem zacetnik, zanima pa me kako je z opremo za naked motor, se splaca dvodelno usnje ? katera firma in pa kje se najbol splaca nakup, slisal sem za louis v avstriji.

Objavljeno

Kupil sem yamaho mt 07 35kw, sem zacetnik, zanima pa me kako je z opremo za naked motor, se splaca dvodelno usnje ? katera firma in pa kje se najbol splaca nakup, slisal sem za louis v avstriji.

Na kratko.

Usnje se najboljše obnese če štrbunkneš. Ni ga čez usnje seveda če je oprema kakovostno narejena. Slaba stran usnja? Nega, cena, teža. Meni je sicer usnje kar udobno. Aja pa za po dežju (direktno) ni.

Tekstil pa vse naštete slabosti in prednosti usnja a inverzno.

Začetnik al ne odvisno kaj rabiš. Pomoje vsak motorist kot prvo rabi ene hlače pa eno jakno s ščitniki. Čelado, rokavice, obutev in oprema za dež. Štartaj s tekstilom na začetku in si omisli usnje kot drugi komplet saj tekstil lahko daš gor vedno, usnje pa ko je dež na vidiku pa ni več poletje prav zebe že ideja.

Louis je ok štacuna pa če ne najdeš kaj drugega se zapleji gor in naredi šoping tam. Občasno sem kdaj kaj naročil, npr čevlje za ženo pa prčkarije za motor.

Rokavice pa si vzemi ene usnjene perforirane z zaščitami in ene zimske waterproof pa za silo boš opremljen. Sčasoma boš imel kolekcijo rokavic, vsaj zimskih saj se sušijo kar dolgo in če jih hočeš na hitro pa jih uničiš.

Sčasaoma boš nabral eno garderobo. V enem letu sem nabral: dvojne hlače, dvojno jakno (tekstil pa usnjeno) pa me zdaj mika še ena poletna (najbrž bo rev'it) pa hlače 4 season tornado. 4 pare rokavic (2 dežne), dvojne dežne nadhlače, waterproof škornje pa poletne perforirane "pol"škornje. Ledvični pas z zaščito hrbta (4 vretenca).

V planu je še nolanka n86, usnjene touring hlače... Skratka če imaš cekin in dovolj placa omari se zna nabrati tega ohoho. Jaz kupujem ko dobim kaj v hudi akciji in mi seveda paše na konstitucijo. Je.... drag je ta šport...

Objavljeno

Imaš pa še v Murski Soboti trgovino z najmanj 100 usnjenimi kombinezoni Alpinestars in Dainese na zalogi...

Velika izbira ob dobri ceni na koncu.

Lp

Ja zanimivo. Sem bil pred dobrima dvema letoma v MS. in ni bilo možno sprobat niti enega 2 delnega kombinezona od Alpinstars ali Dainese, št 52. Mogoče je bilo v tej trgovini okoli 15 kompletov različnih znamk in velikosti. O najmanj kakšnih 100 na zalogi ni bilo niti govora. Žal nobene št. ki je v bistvu ena izmed najbolj iskanih. Poleg tega pa je bila v trgovini slučajno mlada ženska, ki je samo nadomeščala oziroma je vletela namesto lastnika, ki bi naj imel neko drugo opravilo. Edina stvar, ki je bila v tej trgovini res izstopajoča in vredna ogleda je bila rdeča Triumph Daytona 675. 

Morda je sedaj drugače in je res založena tako kot se spodobi in, da je prodajalec res ta pravi.  

Objavljeno

Ja zanimivo. Sem bil pred dobrima dvema letoma v MS. in ni bilo možno sprobat niti enega 2 delnega kombinezona od Alpinstars ali Dainese, št 52. Mogoče je bilo v tej trgovini okoli 15 kompletov različnih znamk in velikosti. O najmanj kakšnih 100 na zalogi ni bilo niti govora. Žal nobene št. ki je v bistvu ena izmed najbolj iskanih. Poleg tega pa je bila v trgovini slučajno mlada ženska, ki je samo nadomeščala oziroma je vletela namesto lastnika, ki bi naj imel neko drugo opravilo. Edina stvar, ki je bila v tej trgovini res izstopajoča in vredna ogleda je bila rdeča Triumph Daytona 675. 

Morda je sedaj drugače in je res založena tako kot se spodobi in, da je prodajalec res ta pravi.  

je je..skoraj non stop sem tam..aja. p.s..več kot 100 jih je na izbiro..verjemi!!!...če pa ni pa ti takoj naroči in dobiš v roku 1 tedna al pa še prej :),..glavnen ima najboljšo opremo..pa seveda NAJBOLJ POCENI..za razliko od labe in drugih ki majo za Alpinestars tako veliko ceno da te kar kap ne zadene,..glavnem jaz sem zadovoljen,,vedno vse vredu kot mora biti!,.. ;) 

Objavljeno (popravljeno)

je je..skoraj non stop sem tam..aja. p.s..več kot 100 jih je na izbiro..verjemi!!!...če pa ni pa ti takoj naroči in dobiš v roku 1 tedna al pa še prej :),..glavnen ima najboljšo opremo..pa seveda NAJBOLJ POCENI..za razliko od labe in drugih ki majo za Alpinestars tako veliko ceno da te kar kap ne zadene,..glavnem jaz sem zadovoljen,,vedno vse vredu kot mora biti!,.. ;)

Razlika cene za usnjene hlače Alpinestars v cenovnem razredu 300 EUR je med MS in LJ cca. 20 EUR v korist MS. Preveril in kupil. Nekaj podobnega velja za usnjeno jakno. Sicer sem nabasal v MS na popust iz 499 na 259, pa še pasala mi je kot ulita.

Sem pa gledal na e-bay, Louis (imajo samo Missile usnjene Astars hlače), vse živo........pa ni nikjer cenje kot pri nas, celo dražje

Popravljeno . Popravil Miha X

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!