SEOI-NAGE Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Ja sem pomislil na Autoplus ki ima edini suzukije v Kopru pa tam imajo le celotne motorje in verjetno ne šraufou ? :headbang:
simonsi Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Odar+telefon+pošta=šrauf :) Če že ne gre drugače. :hmm:
SEOI-NAGE Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Zdej bi ti dau najrajše ljubčka sam sem lezbika pa mam raje prečke :D :wub:
krava Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Če ga Hitro potrebuješ, potem motorđet!
SEOI-NAGE Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Če ga Hitro potrebuješ, potem motorđet! Tega pa niti slučajno nisem razumel, čeprau se kar trudim pa mi ne gre.. Mogoče pojasnilo ? Če ga Hitro potrebuješ, potem motorđet! Tega pa niti slučajno nisem razumel, čeprau se kar trudim pa mi ne gre.. Mogoče pojasnilo ?
krava Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Mene itak noben nea razume! Krava je imel v mislih MotorJet. Po 'novem' je diler sazukijev! Poiskusi pri njih! Verjetno imajo šrojf na zalogi. Verjetno boš hitreje srečni lastnik izgubljenega šrojfa, če zadevo urediš pri MJ, kot Odar in ostali. ...lepa hvala & nasvidenje...
SEOI-NAGE Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Če bi klical na Odar v ljubljano bi se mi smejali zakaj kličem, vendar to mene res mantra.. Kaj naj to vprašam kakega serviserja ali prodajalko ?
SEOI-NAGE Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Sem klical na Suzuki Odar pa so rekli da bojo poklicali, če bojo poklicali tako kot zadnjič ki sploh niso potem bom brez šraufa.. Kakšna ideja kje dobit ?
Ice Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Mene itak noben nea razume! Krava je imel v mislih MotorJet. Po 'novem' je diler sazukijev! Poiskusi pri njih! Verjetno imajo šrojf na zalogi. Verjetno boš hitreje srečni lastnik izgubljenega šrojfa, če zadevo urediš pri MJ, kot Odar in ostali. ...lepa hvala & nasvidenje... gsx-600, rabis pismeno povabilo v triplikatu ? glej zgoraj.
SEOI-NAGE Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 Ice rabim, kaj ti rabiš kej ?
Ice Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 nekako se mi dozdeva, da moja oddaljenost motojetu tvoji niti do 1/3 ne segne. pustimo ob strani posto in razne kurirske sluzbe.
mk3 Objavljeno November 28, 2006 Opozori Objavljeno November 28, 2006 Pozdrav. Ali kdo ve kje bi se dalo dobit za GSX-R 600 l.03 pokrov sedeža sopotnika. Mogoče rabljeno, novo, kergakol sam da je lep, pa bele barve. Hvala.
moto_freak Objavljeno November 29, 2006 Opozori Objavljeno November 29, 2006 Probaj poklicati te mojstre: http://www.owen-tuning.com Sicer nimajo tvojega modela, lahko pa vprašaš če lahko nardijo pokrov posebej zate. Kaj drugega žal ne najdem nikjer (niti ebay). Lp
mk3 Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Ja sm jet tud že vse sčekrou na netu pa ni an. Hvala useen http://www.owen-tuning.com kva majo zaene slike s končnico 121313.s ??? s kermu programom se to odpira http://www.owen-tuning.com kva majo zaene slike s končnico 121313.s ??? s kermu programom se to odpira
moto_freak Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 Meni jih IE normalno odpre...
moto_freak Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Ve kdo za kak lep nosilec tablice za mojo lubico? :)
Stric Burek Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Ve kdo za kak lep nosilec tablice za mojo lubico? :) KLIK Drgač pa če mene vprašaš homemade :D Pa še nosilček za žmigavce si nardiš in je rešeno, ela maš pa pol ure... Skupej z načrtovanjem in vsem :D
Original-One Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 KLIK Drgač pa če mene vprašaš homemade :D Pa še nosilček za žmigavce si nardiš in je rešeno, ela maš pa pol ure... Skupej z načrtovanjem in vsem :D No,potem pa še men enga "zdizajni"
Dr. Racing Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Ve kdo za kak lep nosilec tablice za mojo lubico? :) Imam še jih nekaj na zalogi , če te zanima. Več na pm.
moto_freak Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 Mislim, da imam eno težavo... Ko pri cca 4-5k obratih spustim gas mi (v motorju, airboxu, auspuhu?) začne nekaj ropotat. Kolega, ki se je peljal za mano pravi, da ima čuden zvok izpuh, meni pa se zdi, kot da ropota nekaj pod tankom? Mogoče airbox? Ali pa je kaj narobe z ventili? To se mi je včasih dogajalo že prejšnjo sezono, vendar ne tako izrazito. Na prvem servisu mi je mehanik rekel, da se mu zdi, da ima čuden zvok ventil, vendar bi se naj po menjavi olja to odpravilo. Očitno se ni...
Stric Burek Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Jaz imam podobn "problem" slišat je kot da bi bla veriga v mašini ne preveč napeta... Ampak ponavadi samo kadar spustim gas in pri nižjih obratih. Motor ima 45k km, je mogoče cajt za zamenjavo verige? Nebi rad batov pobiral po tleh :D
NO_FEAR Objavljeno Marec 18, 2007 Opozori Objavljeno Marec 18, 2007 Jaz imam podobn "problem" slišat je kot da bi bla veriga v mašini ne preveč napeta... Ampak ponavadi samo kadar spustim gas in pri nižjih obratih. Motor ima 45k km, je mogoče cajt za zamenjavo verige? Nebi rad batov pobiral po tleh :D Sem sam imel podobem primer! Na servisu SUZUKI Šiler MB, smo odkrili napako in sicer je popustil "španar" zategovalec verige! Lahka se ga zamenja z novim, ki stane neke 60 EUR. meni ga je samo privil zraven, vendar ni funkcijoniralo dolgo cca 1000 km, pa je ponovno pričelo "ropotati"! Tako sem nato kar sam privijal sam španar zraven!
Stric Burek Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Torej veriga ni še za zamenjat?
Original-One Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Torej veriga ni še za zamenjat? To lahko že "na videz" takoj opaziš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se