Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno

Ja sem pomislil na Autoplus ki ima edini suzukije v Kopru pa tam imajo le celotne motorje in verjetno ne šraufou ? :headbang:

Objavljeno

Odar+telefon+pošta=šrauf :) Če že ne gre drugače. :hmm:

Objavljeno

Zdej bi ti dau najrajše ljubčka sam sem lezbika pa mam raje prečke :D :wub:

Objavljeno

Če ga Hitro potrebuješ, potem motorđet!

Objavljeno

Tega pa niti slučajno nisem razumel, čeprau se kar trudim pa mi ne gre.. Mogoče pojasnilo ?

Tega pa niti slučajno nisem razumel, čeprau se kar trudim pa mi ne gre.. Mogoče pojasnilo ?

Objavljeno

Mene itak noben nea razume!

Krava je imel v mislih MotorJet. Po 'novem' je diler sazukijev! Poiskusi pri njih! Verjetno imajo šrojf na zalogi.

Verjetno boš hitreje srečni lastnik izgubljenega šrojfa, če zadevo urediš pri MJ, kot Odar in ostali.

...lepa hvala & nasvidenje...

Objavljeno

Če bi klical na Odar v ljubljano bi se mi smejali zakaj kličem, vendar to mene res mantra..

Kaj naj to vprašam kakega serviserja ali prodajalko ?

Objavljeno

Sem klical na Suzuki Odar pa so rekli da bojo poklicali, če bojo poklicali tako kot zadnjič ki sploh niso potem bom brez šraufa.. Kakšna ideja kje dobit ?

Objavljeno

Mene itak noben nea razume!

Krava je imel v mislih MotorJet. Po 'novem' je diler sazukijev! Poiskusi pri njih! Verjetno imajo šrojf na zalogi.

Verjetno boš hitreje srečni lastnik izgubljenega šrojfa, če zadevo urediš pri MJ, kot Odar in ostali.

...lepa hvala & nasvidenje...

gsx-600,

rabis pismeno povabilo v triplikatu ?

glej zgoraj.

Objavljeno

Ice rabim, kaj ti rabiš kej ?

Objavljeno

nekako se mi dozdeva, da moja oddaljenost motojetu tvoji niti do 1/3 ne segne.

pustimo ob strani posto in razne kurirske sluzbe.

Objavljeno

Pozdrav.

Ali kdo ve kje bi se dalo dobit za GSX-R 600 l.03 pokrov sedeža sopotnika.

Mogoče rabljeno, novo, kergakol sam da je lep, pa bele barve.

Hvala.

Objavljeno

Probaj poklicati te mojstre: http://www.owen-tuning.com

Sicer nimajo tvojega modela, lahko pa vprašaš če lahko nardijo pokrov posebej zate.

Kaj drugega žal ne najdem nikjer (niti ebay).

Lp

Objavljeno

Ve kdo za kak lep nosilec tablice za mojo lubico? :)

Objavljeno

KLIK

Drgač pa če mene vprašaš homemade :D Pa še nosilček za žmigavce si nardiš in je rešeno, ela maš pa pol ure... Skupej z načrtovanjem in vsem :D

Objavljeno

KLIK

Drgač pa če mene vprašaš homemade :D Pa še nosilček za žmigavce si nardiš in je rešeno, ela maš pa pol ure... Skupej z načrtovanjem in vsem :D

No,potem pa še men enga "zdizajni"

Objavljeno

Imam še jih nekaj na zalogi , če te zanima.

Več na pm.

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mislim, da imam eno težavo...

Ko pri cca 4-5k obratih spustim gas mi (v motorju, airboxu, auspuhu?) začne nekaj ropotat. Kolega, ki se je peljal za mano pravi, da ima čuden zvok izpuh, meni pa se zdi, kot da ropota nekaj pod tankom? Mogoče airbox? Ali pa je kaj narobe z ventili?

To se mi je včasih dogajalo že prejšnjo sezono, vendar ne tako izrazito. Na prvem servisu mi je mehanik rekel, da se mu zdi, da ima čuden zvok ventil, vendar bi se naj po menjavi olja to odpravilo. Očitno se ni...

Objavljeno

Jaz imam podobn "problem" slišat je kot da bi bla veriga v mašini ne preveč napeta... Ampak ponavadi samo kadar spustim gas in pri nižjih obratih.

Motor ima 45k km, je mogoče cajt za zamenjavo verige? Nebi rad batov pobiral po tleh :D

Objavljeno

Jaz imam podobn "problem" slišat je kot da bi bla veriga v mašini ne preveč napeta... Ampak ponavadi samo kadar spustim gas in pri nižjih obratih.

Motor ima 45k km, je mogoče cajt za zamenjavo verige? Nebi rad batov pobiral po tleh :D

Sem sam imel podobem primer! Na servisu SUZUKI Šiler MB, smo odkrili napako in sicer je popustil "španar" zategovalec verige! Lahka se ga zamenja z novim, ki stane neke 60 EUR. meni ga je samo privil zraven, vendar ni funkcijoniralo dolgo cca 1000 km, pa je ponovno pričelo "ropotati"! Tako sem nato kar sam privijal sam španar zraven!

Objavljeno

Torej veriga ni še za zamenjat?

Objavljeno

Torej veriga ni še za zamenjat?

To lahko že "na videz" takoj opaziš

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!