Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno

ok. po vsemu napisanemu sklepam, da je od gsx600r K1-K3 primeren za sv-ja letnik 2000.

Objavljeno

Mene pa zanima, kako je z rabljenimi gixerjimi. :unsure: Razmišljal sem, da bi vzel rabljenega nekje okoli letnika 04,05. So kakšne težave s temi motocikli? :hmm: Glede na to, da dobiš radialne zavore in usd vilice, je suzuki še najugodnejši med konkurenco. V glavi sem imel ceno okoli 5-6k €, za ta denar bi rad dobil čimveč motorja, vsaj od 1. lastnika. Opažam tudi da neke razlike med k4 in k5 ni.....ali pač? Komentarji prosim.... .)

Objavljeno

To tudi mene zanima,samo da gledam bolj za K1-K2?? Na MCN so dost hvalil motorcek. Zanimajo me pa vase iskusnje? Kaj je dobro pazit pri teh stvareh oz pri nakupu rabljenega?

Objavljeno

odlicen motor, serijski stabilizator krmila (velik plus), lepe barvne kombinacije, vzdrzljiv, lepo vozen, ni jih tako veliko kot ksne honde, itd...K1 je ze malo star model (vseen zelo ok), sicer pa bolje dat dobrih 1000€ vec in imas novejsi in dost mlajsi model..razlika med K4 in K5 je le v barvi...skratka same pohvale.. B)

Objavljeno (popravljeno)
..razlika med K4 in K5 je le v barvi...

Tule si se pa malo zmotil ... K5 je novejši model, ki je kar dosti spremenjen

Edit: Se popravljam, sem mislil, da gre za 1000. Moderatorji prosim zbrišite.

Popravljeno . Popravil fp4492
Objavljeno
Mene pa zanima, kako je z rabljenimi gixerjimi. :unsure: Razmišljal sem, da bi vzel rabljenega nekje okoli letnika 04,05. So kakšne težave s temi motocikli? :hmm: Glede na to, da dobiš radialne zavore in usd vilice, je suzuki še najugodnejši med konkurenco. V glavi sem imel ceno okoli 5-6k €, za ta denar bi rad dobil čimveč motorja, vsaj od 1. lastnika. Opažam tudi da neke razlike med k4 in k5 ni.....ali pač? Komentarji prosim.... .)

To tudi mene zanima,samo da gledam bolj za K1-K2?? Na MCN so dost hvalil motorcek. Zanimajo me pa vase iskusnje? Kaj je dobro pazit pri teh stvareh oz pri nakupu rabljenega?

Gixxer 600/750 K4/K5 je zagotovo ena boljših, če ne najboljša izbira med SS motorji teh letnikov. Ciklistika je bila v več testih zelo pohvaljena, moči imajo ti motorji dovolj, tudi prožni so dovolj, so pa tudi precej lahki, 162kg 600 in 163kg 750 če se ne motim, skratka lažji od vse ostale konkurence tega letnika.

Razlika med K4 in K5 600 in 750 je v barvni kombinaciji, medtem ko sta K4 in K5 tisoč zelo različna in spremenjena. Skratka pomoje ne bosta zgrešila, če se odločita za gixxerja. Tudi K1-K2 je v svojem segmentu in med temi letniki pohvaljen.

Pri nakupu rabljenega je pa potrebno pazit na to kar pri vseh. Pogledaš splošno ohranjenost motocikla, je hitro videt kako se je z njim delalo, preveriš stanje diskov, ploščic, gum, verižnikov, verige.. To je sicer vse potrošni material, ampak če je vse na koncu, se mogoče kljub malce ugodnejši ceni motorja ne splača vzet, če je nekje na voljo še en za 300 eur več, ki je imel vse to zamenjano. Potem se greš zapeljat en krog, da vidiš kako teče motor, če vse dela ok, če je menjalnik ok, med vožnjo spustiš motor, da vidiš če gre ravno, probaš zavore in preveriš, da motor ne vleče kam pri zaviranju.. Ga daš na stojalo in zavrtiš gume, da vidiš če lepo teče ali kje kakšen ležaj ruži, preveriš za kakšen luft pri nihajki.. Probaš če dela vse kar se tiče elektrike, luči, smerniki, števci... Pa vsekakor je fajn, da imaš sabo nekoga, ki se na motorje malo spozna.

Sicer pa je nekje na motosvetu tudi ena tema, kjer je natančno opisano na kaj in kako biti pozoren pri nakupu rabljenega motocikla.

Objavljeno

Hvala za komentarje, nisem še 100% da bom menjal motor že zdaj ampak ker gledam v smer SS, sem se spotaknil ob suzukija. Kaže, da s to odločitvijo oz. motorjem ne bi nič zgrešil. :worship:

Objavljeno
Hvala za komentarje, nisem še 100% da bom menjal motor že zdaj ampak ker gledam v smer SS, sem se spotaknil ob suzukija. Kaže, da s to odločitvijo oz. motorjem ne bi nič zgrešil. :worship:

Čisto med nama ... K4 GSX-R je taprava zadeva med SS motorji, štima v nulo, pelje se božje in če boš gledal 750ccm pol definitivno neboš razočaran. Edino če se boš odločal za nakup novega, pol se pripravi da ga boš einfaral drugo leto, sploh če imaš pobožne želje pri barvi :whistle:

Objavljeno
Čisto med nama ... K4 GSX-R je taprava zadeva med SS motorji, štima v nulo, pelje se božje in če boš gledal 750ccm pol definitivno neboš razočaran. Edino če se boš odločal za nakup novega, pol se pripravi da ga boš einfaral drugo leto, sploh če imaš pobožne želje pri barvi :whistle:

Čisto med nama... :naughty: trenutno gledam 600ccm, nimam neke želje da bi mel motor še 30KM več, ker jih ima že tako dovolj. Razen če je 750 tolk boljši tud v drugih pogledih, ne samo v moči agregata. :hmm:

Objavljeno
Čisto med nama... :naughty: trenutno gledam 600ccm, nimam neke želje da bi mel motor še 30KM več, ker jih ima že tako dovolj. Razen če je 750 tolk boljši tud v drugih pogledih, ne samo v moči agregata. :hmm:

meni osebno je pač to, da je tapravi kompromis med 1000 in 600 ccm. Nerabiš ga tak navijat in ima dovolj moči. Drugače pa ni neke razlike, odpreš pa moč ko jo rabiš. Lepše se pelje v nižjih obratih, to mogoče edino no. Probaj, pomoje ti nebo žal. Še vedno se pol lahko odločiš.

Objavljeno

kko to mislš einfaral drug let :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Hola!

se absolutno strinjam z NGregorjem, 750 je idealna kombinacija: 600tak z vsemi njegovimi prednostmi in drugo, bolj hudobno mašino :naughty:

zato večna slava Suzukiju da ima ta model še vedno v ponudbi, čeprav je ostal sam :worship:

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno

evo še suzuki je pogruntal da je 750 tanartabol..

sicer pa tut s 600 ni nič narobe .)

Objavljeno
Gixxer 600/750 K4/K5 je zagotovo ena boljših, če ne najboljša izbira med SS motorji teh letnikov. Ciklistika je bila v več testih zelo pohvaljena, moči imajo ti motorji dovolj, tudi prožni so dovolj, so pa tudi precej lahki, 162kg 600 in 163kg 750 če se ne motim, skratka lažji od vse ostale konkurence tega letnika.

Razlika med K4 in K5 600 in 750 je v barvni kombinaciji, medtem ko sta K4 in K5 tisoč zelo različna in spremenjena. Skratka pomoje ne bosta zgrešila, če se odločita za gixxerja. Tudi K1-K2 je v svojem segmentu in med temi letniki pohvaljen.

Pri nakupu rabljenega je pa potrebno pazit na to kar pri vseh. Pogledaš splošno ohranjenost motocikla, je hitro videt kako se je z njim delalo, preveriš stanje diskov, ploščic, gum, verižnikov, verige.. To je sicer vse potrošni material, ampak če je vse na koncu, se mogoče kljub malce ugodnejši ceni motorja ne splača vzet, če je nekje na voljo še en za 300 eur več, ki je imel vse to zamenjano. Potem se greš zapeljat en krog, da vidiš kako teče motor, če vse dela ok, če je menjalnik ok, med vožnjo spustiš motor, da vidiš če gre ravno, probaš zavore in preveriš, da motor ne vleče kam pri zaviranju.. Ga daš na stojalo in zavrtiš gume, da vidiš če lepo teče ali kje kakšen ležaj ruži, preveriš za kakšen luft pri nihajki.. Probaš če dela vse kar se tiče elektrike, luči, smerniki, števci... Pa vsekakor je fajn, da imaš sabo nekoga, ki se na motorje malo spozna.

Sicer pa je nekje na motosvetu tudi ena tema, kjer je natančno opisano na kaj in kako biti pozoren pri nakupu rabljenega motocikla.

ne bo držalo- zx-6r letnik 04 ima 161 kg :yes:

dokaz: http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_..._zx-6r_2004.php

Objavljeno (popravljeno)
evo še suzuki je pogruntal da je 750 tanartabol..

sicer pa tut s 600 ni nič narobe .)

Hola mojster,

itaq da... u bistvu sem hotel povedat da je GSX-R 750 daleč najboljša izbira med 600taki :)

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno

Tut jest sem včeraj nabavil gsx-r 600,letnik 2001,kot nov,16000 km.Slikce bom pa pol prilimal.

A lahko kdo zrihta kšno manjšo strehco za ta motor ali pa tisto na pante,ki lahko skriješ tablico v določenih primerih :rolleyes:

Objavljeno

Po mojem bo tvoja rešitev ''undertail'' plastika, ki jih imajo v louisu (okol 100 eur) vsaj za kwake vem da jih imajo. Pa nosilec za tablice :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Sicer nism opazu,da bi obstajala kaka tema,kjer bi se pametovalo o oglasih. Me pa zanima ce kdo pozna kaj povedat o kaki 600ki K1-2,ki se prodaja na avto netu?

Popravljeno . Popravil ProdriveR
Objavljeno

Se tole,koliksna je nekak realna cena za GSX-R 600 K1-2?? Ce je motor res lepo ohranjen? Opazam pa ,da so Ninje cenejse? A so tut slabse?? :)

Objavljeno (popravljeno)

Nak, imajo pa še malo prednosti (636 !!). Niso pa prav nič cenejše.

Popravljeno . Popravil DejaVu
Objavljeno

Še nekaj me zanima...kakšno je počutje sovoznice na gsx-r ju? Vem, da udobno ji prav gotovo ne bo :blush: , zanima me predvsem mnenje kakšne kopilotke, ki je to že izkusila... :hmm:

Objavljeno

Pr men se ni nobena prtožvala...če se lohka pohvalim :naughty:

Objavljeno
Še nekaj me zanima...kakšno je počutje sovoznice na gsx-r ju? Vem, da udobno ji prav gotovo ne bo :blush: , zanima me predvsem mnenje kakšne kopilotke, ki je to že izkusila... :hmm:

Hola mojster,

GSX-R modele v testih ponavadi ocenijo kot najmanj neprijazne za sovoznike med konkurenco, a to so še vedno motorji namenjeni le eni osebi... in tudi velika razlika je ali se bosta peljala na enourni izletek do morčka, al za 5 dni v Dolomite...

moje izkušnje kažejo da je počutje sovoznice premo sorazmerno z njeno velikostjo: če je manjša zna celo uživat, če je velika, bo trpela ko žvau... na splošno pa te mora imet bejba, ki se vozi s tabo na SS motorčku zelo, zelo rada... ali je pa ti nimaš rad :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!