casper7 Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 Mene pa zanima ce komu doma lezi ksn rablen deklc za K4 - Ga z veseljem kupm... Ce ma kdo naj mi prosm poslje PM. Tnx. Lp.
Senna Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Men se pa gsxr pod štantgasom zaganja(vrum vrum vrum :naughty: ),a je to normalno,sam nisem čist sigurn če ni to od takrat ko sem dal gor Brembota? Pa učer se mi je prižgala rdeča lučka in napis fi,pol ko sem ga pa še enkrat ugasnil je blo pa dobro,pa čez dan mi je 3× šteuc crknu za sek pol pa tut dobr(no pol sem tadolgo luč ugasnu,a mogoče tolk štroma pobere al kaj?) Res pa sem ga mal prej pral z štajfixom,če ni prišlo do kšnga stika.Drugač pa laufa čist ok. Dons bom gotou servis naredu,pa še ainšpric prklopu na čunalnik,če je slučajn kej z njim narobe.
suzuki Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 (popravljeno) "ja jst mam tud hudo težavo z GSX-Rom, tank ja ratal kar naenkrat ves bulast, na nekaj mestih se je kar vdrl not, barva je spokana, tko grdo zgleda... sicer sem mal prej s kladivom tolkel po tanku, ampak a mislite da ima to kaj veze :hmm: sej ga bom prec jutr pelu na servis pa nej pogledajo elektriko pa zračni filter zamenajo... pa danes zjutraj sm meu tud obe gumi prazni?!?!?! sicer sem res včeraj v vsako po 7x zapičil nož, ampak sej je blo samo za kontrolo profila... bom reklamiral te blesave gume pri temu butastmu vulkanizerju k mi je prodal ta šrot!!!" jao folk, pa kdaj se boste naučili da motor in strahlfix ne gresta skupaj :headbang: :headbang: (pogojno na čist majhni moči in ful od daleč, pa stran od koles, zavor, armature, električne napeljave in mašine - ampak potem je bolje (in enostavneje) uporabiti vrtno cev, kajne?!?!?!) tolikrat smo že povedali pa zgleda nič ne zaleže... jao, jao, triput jao :rolleyes: PS se opravičujem za sarkazem, ampak tole je pa res tu mač... Popravljeno Avgust 20, 2008. Popravil suzuki
Jure Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Jst sem pa vse motorje, ki sem jih imel velikokrat z vapom pral, pa ni nobenga problema :) Ajde, glih tja v kable ne cilam, samo ostalo se pa super opere :)
suzuki Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 (popravljeno) Hola mojster Dex, brez zamere, a ne verjamem da se npr ležaji strinjajo s tabo... pa še kakšen kos, kar se ne vidi oz opazi takoj... kako so že rekli stari modreci? vrč hodi po vodo dokler se ne razbije :whistle: sicer pa sem bil res nesramen, se opravičujem :blush: vsak po svoje, komur paše pranje motorja z vapom, kar gasa... 100 barov res lepo opere... ne samo motor, tudi čelado, kombinezon, rokavice, švic majice... vse... :naughty: Popravljeno Avgust 20, 2008. Popravil suzuki
Jure Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 AH nobene zamere, saj načeloma imaš prav kar se tiče uporabe vapa okoli kablov, ležajev, ipd, hotel sem samop ovedat, da če malo paziš kaj delaš in ne uprabiš ravno polnega pritiska na pol metra razdalje, se da tudi vap koristno uporabit pri čiščenju motorja. Prej malo našpricaš s kakšnim razmaščevalcem in lepo z občutkom spereš, pa nima kaj bit.. Poznam pa tudi take, ki so barvo olupili, tako da za vsakega očitno ni ta metoda, ker eni so očitno brez občutka :)
bna Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 kateri lažaji ? saj so samo štirje zunaj in sicer na kolesih teh pač ne opereš z pritiskom vapa pa tudi so zaščiteni .sicer ti pa en hud naliv namoči motor 100 x bolj kot pa pranje z vapom .
biker77 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 kateri lažaji ? saj so samo štirje zunaj in sicer na kolesih teh pač ne opereš z pritiskom vapa pa tudi so zaščiteni .sicer ti pa en hud naliv namoči motor 100 x bolj kot pa pranje z vapom . tole pa nekako ne bo isto..razen če se 450km/h po dežju pelješ.. stvari so seveda zaščitene pred vdorom vode..vendar ne če voda pritiska s 50 bari ali več..pač odvisno od razdalje.. jest drugače tudi perem z vapom..tiste 2x na leto..drugače lepo obrišem samo.. pa ni bilo nikoli nobenih problemov.. seveda po pranju motor prižgem in ga vmes ene 10 min spihujem z zrakom..baje da pomaga :whistle:
casper7 Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Mene pa zanima ce komu doma lezi ksn rablen deklc za K4 - Ga z veseljem kupm... Ce ma kdo naj mi prosm poslje PM. Tnx. Lp. :whistle:
Senna Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Učer sem pri serviserju menjal svečke,prejla pa porajtam da mi pod oklepom pred zadnjo gumo visi ena cevka cca 40cm in podobna kot za bencin,kva bi to lahko bilo?Motor laufa normalno,da bi jo pa kje s ceste snel pa ne verjamem.Črna in na koncu okrivljena.A pride mrbit kam na zračni filter ali kšn vakum,ker se mi že dalj časa neki zaganja pod štant gasom.
biker77 Objavljeno Avgust 21, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2008 Učer sem pri serviserju menjal svečke,prejla pa porajtam da mi pod oklepom pred zadnjo gumo visi ena cevka cca 40cm in podobna kot za bencin,kva bi to lahko bilo?Motor laufa normalno,da bi jo pa kje s ceste snel pa ne verjamem.Črna in na koncu okrivljena.A pride mrbit kam na zračni filter ali kšn vakum,ker se mi že dalj časa neki zaganja pod štant gasom. tista cevka je skoraj sigurno oddušek iz rezervoarja.. to da se zaganja pa zna bit kej povezano z uplinjači..če nimaš že elektronskega vbrizga..
Senna Objavljeno Avgust 22, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2008 tista cevka je skoraj sigurno oddušek iz rezervoarja..to da se zaganja pa zna bit kej povezano z uplinjači..če nimaš že elektronskega vbrizga.. Sej sem neki čutil da je to odušek.Ja,ima že "einšpric :naughty: ),bom ga dela en dan na servis pelou da ga prklop na aparature. lp
norc 16 Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 zanima koga gsx-r 600 k7 razbit več info na PM
_N3jC_ Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Zanima me, kaj vse je potrebno zamenjati in narediti na servisu pri 6000km :hmm:
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 Zanima me, kaj vse je potrebno zamenjati in narediti na servisu pri 6000km :hmm: menjava filtra in olja..
biker77 Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ...in na 12.000 :rolleyes: pri 12.000 so pa tudi svečke..in po potrebi filter zraka..
Aless Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 zanima koga K7 z 25kW, črno moder?
Senna Objavljeno September 10, 2008 Opozori Objavljeno September 10, 2008 Jest sem za letos zgleda zaključil sezono.Učer mi je neki menjalnik zaštekal.Kr na lepem mi je ostalo v prvi prestavi,in pedal trd.Ko pa sem prišel domov je bilo spet vse vredu.Pol sem pa še olje zamenjal(brez kakršnih koli opilkou),pa se spet peljem,vse ok,nato se spet nekaj težko šalta.Zato sem rajši parkiral in ga bom dal na servis oz. nazaj prodajalcu,ki mi je dal garancijo.Pomoje da je nekaj losano notri,al pa so vilice krive,al pa je bat zajla scufana :naughty: :whistle:
Senna Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Prejla podrl pol mašine in nč tazga.Bil je losan en zatič pri vilicah in je štekalo,zdej se šalta bolš k nou :whistle:
TADEJ46 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 zanima koga K7 z 25kW, črno moder? kaka cena? :rolleyes:
biker77 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 kaka cena? :rolleyes: sej lahko 750 na 25 kw zablokiraš ;)
TADEJ46 Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 sej lahko 750 na 25 kw zablokiraš ;) hahaha.. bi rd tvoja uturiu :naughty: bom pršou mogoče na ogled sam morm se tomosa prej znebit.. :closedeyes: povej zakaj vozš ti v smuča. opremi? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se