Nagaya Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 Evo še par Benkinih izjav: Benka na 24ur.com tole je pa en izmed bolj butastih ever!!! vecina uprasanj je tako ..eehem.....da bi se blo treba ze mocno potrudit da bi bla bolj ....ehem.... ...a je res ne znamo uprasat nic pametnejšega kot : "a bi me vzela s sabo?"
urbi Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 (popravljeno) Zakaj misliš, da ga nisem? :? Čem samo rečt, da ni punca nič "boga", ampak da pri sponzoriranih potovanjih kasnejše vlačenje po medijih pač spada zraven. In to Penka dobro ve. Urbi aja, mislim, da sva spet :topic: Popravljeno Januar 14, 2004. Popravil urbi
Lucky Objavljeno Januar 14, 2004 Opozori Objavljeno Januar 14, 2004 tole je pa en izmed bolj butastih ever!!! vecina uprasanj je tako ..eehem.....da bi se blo treba ze mocno potrudit da bi bla bolj ....ehem.... ...a je res ne znamo uprasat nic pametnejšega kot : "a bi me vzela s sabo?" Moje vprašanje je bilo čist Ok, a prau? :P Sam žal na naslednjega nisem dobil odgovora. Najbrž je moderator menil, da je premalo butast. :cry: :hmm:
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2004 Opozori Objavljeno Januar 17, 2004 Benka je zakon učeraj sem dobila še njen avtogram na čelado.Vedno me je zanimalo kako lahko potuje z motorjem 5 let in pol če pa ga registrirajo za eno leto,pa sem izvedla da je motor pisan na tehnounion in so ga ji reg najprej za dve leti potem pa so ji pošiljali te papirje.Zdej me zanima kako je rešila težavo s pasaportom saj smo ga med tem časom tudi zamenjali,če mogoče gdo ve
motofrenk Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 No pa primerjajmo: Benka Pulko VS Zvone Šeruga. Bil sem na obeh predavanjih v Velenju v K.domu in kaj naj re?em? Mislim primerjava je sploh nemogo?a,medtem ko Zvone res potuje in JE popotnik je Benka vse to storila za DENAR IN SLAVO!!! Slovenka leta??? Dejte no mislim da je pa že kaka slovenka ve? naredila za ljudi kot Benka.ki kot na prvi strani opiše da pa? ni imela kaj za delat doma brez denarja brez službe itd..in se lepega dne odlo?i ustanovit družbo (firmo) za mal obra?at denar in hajd v svet.... Da slišim mnenja. Da se pa pustimo nategnt-slovenceljni smo pa res.... P.s. Ali kdo ve kaj je to "fukljati"??? da ne?? Vsaj prospekt od Zvoneta šeruge preberite in veš kje si. IN EDINO KAR JE RES KAR PRAVI ZVONE JE DA SMO MI PLEME "BI"!!!Škoda tudi js sm tak.
MaraudeR Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) ...medtem ko Zvone res potuje in JE popotnik je Benka vse to storila za DENAR IN SLAVO!!! da nisi tu malce zamešal...dejstvo je, da je Zvone "komercialni" popotnik in od tega živi...na potovanje gre načrtno, da ga lahko kasneje trži - in v tem daleč presega Benko...poleg tega se ukvarja tudi z organizacijo potovanj...kdo torej potuje zaradi denarja in slave? Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil MaraudeR
HHV Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Glede na to, da za Benko med samim potovanjem razen peščice motoristov in njenih rojakov ni vedel nihče, se ne strinjam, da bi se šla kakršnokoli nategovanje. Če pa so po njenem prihodu razne novic lačne revije navalile in ima od tega korist, ji pa čisto privoščim. Sploh pa so brezvezne kritike iz ust ljudi, ki dejansko pripadajo le plemenu BI! Poleg plemena BI, se mi zdi da imamo v naši deželi še zelo razširjeno pleme Bljak&plunk!
Thundercat Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 tudi na šerugovem predavanju sem že bil je zanimiv človek ki je že veliko prepotoval...on večkrat potuje z "družbo"....o benki pa samo dobro.....
motofrenk Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 No ja da nebi govorusamo "bljak pa pljuc" vsaka ?ast ji ampak mislim osebno da te poti ni prepotovala in tu je nateg!!!! In to je samo moje mnenje. Na vseh slikah v knjigi "pozira" umita urejenaitd brez ene same mušice na vizirju mi pa vemo da ne prevoziš 10 km brez mušic ....In slike so tako,tako popolne brez življenja da sem pomislil da jo je spremljala cela ekipa????
Noise Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Na vseh slikah v knjigi "pozira" umita urejenaitd brez ene same mušice na vizirju mi pa vemo da ne prevoziš 10 km brez mušic ....In slike so tako,tako popolne brez življenja da sem pomislil da jo je spremljala cela ekipa???? V knjigi je... koliko je že rekla.. 1% njenih slik ali še manj?
Vale Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 V knjigi je... koliko je že rekla.. 1% njenih slik ali še manj? Eh Noise brezveze ... zakaj bi sploh mogla enmu nejevernemu Tomažu kaj dokazovat ... pač ne verjame, njegov problem ... SVAŠTA :doze:
motofrenk Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Slovenceljni smo obi?ajno nejeverni tomaži ampak vse prepogosto nas nategnejo....hehe od politikov al pa kakor politiki...ej ampak da ni slike iz deževnega pragozda???????halooooooo?????samo to,da ne naštevam odkod vse jih ni in tudi omenjeno ni,da bi bila blizu in naj poudarim na predavanju je sama rekla in "srednja amerika itak ni zanimiva sm jo kr presko?ila..." Ej...ni zanimiva??? torej tam ni bila!!!!!!!!!!!!!! Dovolj da zame ni prevozila svet,kilometre pa verjetno je naredila tiste kot je povedala ampak bila je tri mesece v novi Zelandiji kjer pa vemo je najlepši konc sveta in urejene ceste-bila je tam kjer ji je pasalo. Torej jaz sem bil v Avstraliji in se tam 2 Km peljal z motociklom,bil sem v J in S. ameriki se peljal z sposojenim motorjem (celo policijskim) par 100km bil sem na japonskem in tudi v Maroku (kon?ek afrike). Torej sem prevozil svet???dejte no! Aha antarktika mi manjka-eh jebi ga bom enkrat ko bo denar!! da si pla?am ladjo, ker tja ne pluje kr tk slu?ajno ena ladja in pa? kupiš karto kot za trajekt. Za tja mora bit PLA?ANA ekipa, ki pa jo kdorkoli težko najame. V tem projektu njenem je šlo zgolj za biznis z ogromno denarja in pa da so ratali tisti "rekordi" Še kaj?
motoristek Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Te vprašam kako je nategnala ginesovo knigo?Ko moraš tulk dokazovati :hmm:
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Mislim da ni človeka ki bi šel na tako pot samo zaradi denarja.Če bi mi ponudili rekordno sedmico pa vem da nebi šla nikoli na tako zahtevno pot,čeprav živim za motorje in potovanja
motorist Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Ja tak pa tut ne morš folka nategnat-lepo vas prosim... Marsikdo govori takšne stvari samo zato k ji zavida :BUA:
StormBringer Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Kaj pa vem :? Tudi tisti, ki ne verjamejo, imajo par dobrih argumentov :wacko: Če je nateg, je najbolj nategnila samo sebe, ker meni je "EGAL"! :ph34r: Če pa je stvar res naredila, pa ji čestitam :OK:
hotschko Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 ... sej je to tema o benku, ... Kura ... saj ti veš, da je Benka ena fejst punca in ne dec ... a ne ... :huh: :rolleyes: :D B)
motofrenk Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 Te vprašam kako je nategnala ginesovo knigo?Ko moraš tulk dokazovati :hmm: Ej Ginnes??? to pa res-ampak samo dokazala je da je bila na vseh celinah in to je tudi dosežen rekord in pa seveda kilometri ki jih je prevozila tudi spadajo v to. To ji tudi js ne oporekam res jih je. Ampak--to je tudi vse---jaz samo trdim da ni prevozila sveta kot pravi ona. ?e bi ga kot pravi bi bila tudi v Centralni AFriki pa srednja Amerika tega pa ni ni. A je muca popapala,kilometre je pa delala tam ko ji je bilo vše? in takšnih kilometrov imamo mi (verjetn nas je veliko) za dvakrat okoli sveta!!!! :lol1:
Noise Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 in takšnih kilometrov imamo mi (verjetn nas je veliko) za dvakrat okoli sveta!!!! Si se vozil na vseh kontintentih?
Ganges Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 To pišeš čist brezveze. Ona je obšla svet in to se šteje, če je bila na vseh kontinentih in ne v vsaki državi. Ko je prvi človek objadral svet se je temu tudi reklo da je objadral svet in ni bil niti na vseh kontinentih. Ali pa če ti rečeš, da si prekolesaril celo Slovenijo, tudi ne misliš da si bil v vseh krajih ampak samo po diagonali ali kako drugače. Če se v knjigi rekordov strinjajo s tem da je prevozila svet ga pač je in pika. Bodi brez skrbi da imajo tam stroge kriterije.
motoristek Objavljeno Februar 14, 2004 Opozori Objavljeno Februar 14, 2004 Še enkrat, vsaka ji čast :yea2: :notworthy: :yea2:
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2004 Opozori Objavljeno Februar 16, 2004 a se vam ne zdi da malo pretiravate :hmm: punca ja pač sla ker ni mela nic pametnejsega za delat....po vsej verjetnosti se je mela fino, naredila spoštljivo št. kilometrov, se vrnila domov, izpolnila zahteve sponzorjev, odgovarjala na nesmiselna in dolgocasna vprašanja slovenskih navdušencev, izdala knjigo, vrnila moped in basta..... :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se