Skoči na vsebino

Mošeja v Ljubljani - razlog zakaj NE !!!

Alla

Priporočene objave

5. Ice :shock: :? , pa sem mislila, da se ne spuščaš na raven sogovornika/nasrotnika :? .......

Alla

whatta hell does that mean? :shock: :?

Tole :? :---->

ne........zakaj? enostavno: dokler bo v muslimanskih drzavah veljal zakon,da se pri njih ne sme graditi zgradb tujih religij,sem za tisto po staropisemski zavezi: zob za zob,oko za oko......

Alla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse verske objekte porusit in pozgat (ne nujno v tem zaporedju). Kdor rabi vero, naj jo goji v mozganih (kar je sicer za kristjane vseh variant - musliji, zidje,... tako ali tako neizvedljivo).

lep pozdrav

Adolf Einherjer!

:lol: :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne........zakaj? enostavno: dokler bo v muslimanskih drzavah veljal zakon,da se pri njih ne sme graditi zgradb tujih religij,sem za tisto po staropisemski zavezi: zob za zob,oko za oko...... ko bo katedrala v saudski arabiji,iranu,afganistan itd. se lahko pa naprej pogovarjamo.

BTW.... ze v skoraj vsakem mestu v nemciji in v vsej vecjih v avstriji ze imajo svoje "dzamije" oz. molilne zbiralnice. :?

Pol bomo moral pa ustavo spremenit :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa upam da bodo potem uredili tudi prenose po radiju in televiziji.:idea: Vsaj tisto tuljenje z vrha "pershinga" bi bilo zelo primerno takole ob jutrih in večerih. :twisted: :lol:

No men kre tud na kura.c ko mi cerkev v moji bližini nažiga zvone.

Me zelo moti, pa ne morem nič :cry:

Če bi jz doma zganjal tak hrup kot oni bi me hitr .... :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj si se pa naselil v bližini cerkve. Verjetno je tam stala prej preden si ti tja prišel... :o :shock: :roll:

V Londonu bodo menda tudi Big Ben prepovedali, bo pa zato Osam Bin Laden vsake četrt ure tulil koliko je ura. :twisted: :P :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V končni fazi katoliki tudi ozvočenja postavijo ob kaki Božičnici al pa Veliki noči in jih celo mesto čuje kako tam molijo, pojejo in ne vem še kaj. :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj koliko naivnosti na kupu.

Recimo da bi jaz poskušal razmišljal takole :

Danes dva milijona slovenskih državljanov. Od tega recimo 1,7 milj. Slovencev.

Kaj želimo kot narod in kaj želimo kot slovenska država.

1.)Če želimo kot slovenska država multikulturnost, strpnost, enakopravnost, večje pravice manjšinam kot večini, ker vse to definira napredno skupnost potem :

V projekciji 50-70 let bo na slovenskem če bo strpnost še veljala :

40 % cerkva kristjanov

45 % muslimanov

10 % drugih

Potekali bodo referendumi ali bi poleg uradnega slovenskega, albanskega in bošnjaškega jezika priznali enako pravico tudi še jezikom Madžarov, Nemcev in Italijanov,idr.. Glavni argument proti bo, da nima smisla, ker tistih nekaj še živečih ne bo dolgo.

Pri nepremostljivih težavah različno verujočih npr. par eden kristjan eden musliman bodo naredili - klonirali dvojčka nasprotne veroizpovedi in s tem omogočili zakonsko ljubezen na isti verski osnovi.

In tako naprej po zgoraj povedanem.

2.)Če želimo kot slovenska država v prvi meri zagotovit prosperiteto ljudi katerih osnova je zgolj biti Slovenc po principu: "kdor ne skače ni Slovenc".

Moramo vse kar je drugačnega v kali zatrt in ponosno jodlati našo demokratičnost, kjer še primorski Slovenc z nezaupanjem gleda, ja kaj se pa tem gre.

Bomo sicer ponosni rovtarji, lahko da bomo turistična atrakcija, bomo pa zagotovo Slovenci kot se šika.

Torej dragi sodržavljani in sonarodnjaki :

It's up to You.

Kaj izbrati ?

:roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, Cyc, jaz se javim, da lahko postavijo džamijo poleg moje parcele!

Brez skrbi, od vseh bivših bratskih narodov iz bivše juge nisem imel nikoli težav le z Bosanci in Šiptarji. Le enkrat z enim, ki pa je imel 1/2 plemenite slovenske krvi. Vse jasno?

Sploh pa ne vem, kako imate lahko ta mladi toliko na hudičevo veliko izkušenj s folkom iz bivše juge, ko se pa še osamosvojitve komaj spomnete? Vprašte nas ta stare jarce, ki smo z njimi skupaj po fabrkah delal, po oštarijah popivali in se pogovarjali, skratka skupaj živeli in se obiskovali! Pa ne mislim s tem samo mladinskih delovnih akcij. Tam je bil ta glaven politkomisar Janez Janša, meni pa ta oblika druženja ni nikoli dišala. ZSMS pač, iz katere sem se sam izpisal, ko se mi je zagravžala.

OK, za eno nadaljevanje zadosti. Če vas pa še kaj zanima, se pa še pišemo. :wink: :D

Zakaj toliko neodobravanja s strani mlajše populacije Slovenije?

Ker je bila včasih enakost celotnega ozemlja, ker je bil vcepljen sistem črednega mišljenja, ker se je vsako odstopanje sankcioniralo, ker smo doma odgovarjali, ker je bilo psu ime Mujo, če bi bil Janez bi bilo pa v redu?!?

Ker pridejo trenirat k meni osebki pod 18let in govorijo z mehkim l-jem? Po kratkem pogovoru je jasno, da jim je ime recimo : Janez Novak ali Urška Tišler? (izmišljeno) Ker je to izgovor, da živijo v okolju, kjer so podvrženi vplivu "drugačnih"?

Je to mogoče začetek izgubljanja lastne identitete? Kaj naredijo šole za odpravljanje tega problema, ki je samo en del ledene gore, ki pa se kljub otoplitvam očitno ne tali ampak po vsej verjetnosti živimo nekje v inverziji ali pa smo več kot očiten in tipičen del globalizacije? Ker je enačenje z množicami, ki to dopuščajo malce bolj sofisticiran način, ki ga je krščanska cerkev prakticirala dve tisočletji? Zopet čreda, pastirji (vegetarijanci) in lastniki čred (mesojedi)? Če je tako potem hočem biti med mesojedci in odločam kdaj, kje in katera ovca bo na krožniku, kateri je dovoljeno v čredo in kater pastir bo čuval mojo ovco...ovce...izročilo...

Drugače pa 9mm pomaga...eden po eden...

Pa da se razumemo...SEM nacionalist, SEM rasist in SEM bog, sam svoj, tistega ki mi to dovoli, tistega ki se pusti zmanipulirat in tistega, ki mu drugega pač ne preostane. Ni pa to za enačit z ozkim pogledom na dogajanja - podpiram asimilacijo, vendr ne za ceno izgube identitete okolja in vsiljevanja novih pravil s strani prišlekov...

...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj si se pa naselil v bližini cerkve. Verjetno je tam stala prej preden si ti tja prišel... :o :shock: :roll:

V Londonu bodo menda tudi Big Ben prepovedali, bo pa zato Osam Bin Laden vsake četrt ure tulil koliko je ura. :twisted: :P :lol:

Cerkev je bla zgrajena kasneje :cry:

Tud v v komunizmu so delal cerkve :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker je bila včasih enakost celotnega ozemlja, ker je bil vcepljen sistem črednega mišljenja, ker se je vsako odstopanje sankcioniralo, ker smo doma odgovarjali, ker je bilo psu ime Mujo, če bi bil Janez bi bilo pa v redu?!?

Ker pridejo trenirat k meni osebki pod 18let in govorijo z mehkim l-jem? Po kratkem pogovoru je jasno, da jim je ime recimo : Janez Novak ali Urška Tišler? (izmišljeno) Ker je to izgovor, da živijo v okolju, kjer so podvrženi vplivu "drugačnih"?

Je to mogoče začetek izgubljanja lastne identitete? Kaj naredijo šole za odpravljanje tega problema, ki je samo en del ledene gore, ki pa se kljub otoplitvam očitno ne tali ampak po vsej verjetnosti živimo nekje v inverziji ali pa smo več kot očiten in tipičen del globalizacije? Ker je enačenje z množicami, ki to dopuščajo malce bolj sofisticiran način, ki ga je krščanska cerkev prakticirala dve tisočletji? Zopet čreda, pastirji (vegetarijanci) in lastniki čred (mesojedi)? Če je tako potem hočem biti med mesojedci in odločam kdaj, kje in katera ovca bo na krožniku, kateri je dovoljeno v čredo in kater pastir bo čuval mojo ovco...ovce...izročilo...

Pa da se razumemo...SEM nacionalist, SEM rasist in SEM bog, sam svoj, tistega ki mi to dovoli, tistega ki se pusti zmanipulirat in tistega, ki mu drugega pač ne preostane. Ni pa to za enačit z ozkim pogledom na dogajanja - podpiram asimilacijo, vendr ne za ceno izgube identitete okolja in vsiljevanja novih pravil s strani prišlekov...

...

Ce ne bi bil ze jaz bog, bi se tvoji religiji pridruzil :>

Cloveku kar srce zapoje, ko vidi nekoga, ki ve, kaj je prav...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V začetku sem se kar mal začudil, kako veš, da nekdo ve kaj je prav.

Pol mi je bilo takoj jasno.

Bog ve in ti si bog.

Vsi dvomi so se razpršili.

Še kaj napiši in nas razsvetli. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tam je bil ta glaven politkomisar Janez Janša, meni pa ta oblika druženja ni nikoli dišala. ZSMS pač, iz katere sem se sam izpisal, ko se mi je zagravžala.

Pa saj meni Janša malo tako squipetthari deluje na pogled :) Mislim, a ste vsi zihr, da ni kdaj sladoljet prodajal kje na štantu? "Kuglu ili iz automata PRESS) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da nisem edini proti postavitvi Đamije :? . Mogoče je moja misel napačna, vendar če samo pomislim kaj imamo od teh muslimanov razen tega, da državi kradejo denar in ustvarjavo nemire in še bi se dalo naštet. Me prav zanima če bi na njihovem ozemlju dovolili postavit katoliško cerkev :shock: Če že hočejo živet v Slo naj tudi sprejmejo naš jezik in navade. Molitve lahko opravljajo še naprej tako kot so to počeli prej "tepih na tala proti zahodu in treskaj".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj jo imajo, samo pod pogoji:

1. da jo zgradijo s svojim denarjem in ne z denarjem Slovensko govorecih Slovenskih drzavljanov

Ej, a ti resno misliš, da o vsi Slovenci slovenskega genskega porekla nemuslimani? :))

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5. Ice :shock: :? , pa sem mislila, da se ne spuščaš na raven sogovornika/nasrotnika :? .......

Alla

whatta hell does that mean? :shock: :?

Tole :? :---->

ne........zakaj? enostavno: dokler bo v muslimanskih drzavah veljal zakon,da se pri njih ne sme graditi zgradb tujih religij,sem za tisto po staropisemski zavezi: zob za zob,oko za oko......

Alla

ej ves kaj.......poln kufer imam ze vseh raznih altruistov in liberalcev,ki bi raje prodali svojo zadnjo srajco (da o drzavi ne govorimo) in nastavili se drugo lice,kot pa se postavili po robu muslimanskemu (ali drugacnemu) _imperializmu_.

iz pogovorov,katere sem imel z predstavniki vseh nacionalitet in ver v bosni sem razbral,da islam nacrtno in aktivno podpira priseljevanje muslimanov v evropo in na zahod na sploh,da bi s tem dolgorocno postali na teh trenutno vec ali manj avtohtonih obmocjih vecina.

ce si ze kdaj opazila,je tako,da dokler so muslimani kje v manjsini se jih se slisi ne,kaj sele opazi....ko pa mislijo,da imajo dovolj veliko politicno (ali realno) moc se pa zacnejo vse vrste pi***rij.

problem je v enotnosti islama,ki res zdruzuje muslimane proti vsem drugim veram; ne recem,da vsi gojijo take nazore,samo dokler so verski in politicni velikasi takega mnenja in aktivno izvajajo tako politiko,lahko zahod in krscanstvo samo nemocno opazuje,kaj se dogaja.in koliko navadnih ljudi v islamskih drzavah je izobrazenih ali ima dostop do razlicnih virov informiranja?

in ne,nisem za spremembo ustave v npr. sloveniji,temvec za spremembo muslimanskih zakonov.

torej dragi liberalci,altruisti,pomagalci in zganjevalci caritasa.... ce bi sami hoces pomagali drugim in jim omogocili enake moznosti,je to pohvalno,a ne na racun neke zgresene enakopravnosti.so namrec tudi taki,ki to nemilosrdno izkoriscajo in se vam rezijo v obraz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa kakšen tempelj boginje ljubezni, z mnogo svečenicami ?

Vidva, kozla stara (RAN & HHV), zgleda, da že malo ne vesta, za kaj pri tem gre. Ta materija spada v poglavje Prostitucija - javne hiše in ne v poglavje Usmiljene sestre. :roll: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Mi je kar kapnila solza 8) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma se mi zdi, da se nismo čist dobr zastopil.

No bom še malo naložil. Nisem noben karitas. Ne dam nič niti pijančku, niti klošarju, raje imam zase in svojo deco! Isto se mi žvižga, kako si bodo muslije priborili tisto, kar jim po zakonu pripada. Te politike in zakona, pa si nisem izmislil jaz. Vendar ker živim tu, upoštevam pravila, ki morajo veljati za vse nas in se mi zdi prav, da imajo tudi drugi to dolžnost in pravico. Zakaj jih je toliko, smo že debatirali in tu proti vetru scati se ne da. Če bi se hoteli izolirati, smo za nekaj let zamudili razprodajo berlinskega zidu.

Torej ostajam na trditvi, da morajo imeti vsi državljani slovenije iste pravice. Zakaj je pa toliko slovencev z Mačkove, je pa spet druga športno-politična pravljica. In tu mi gre na kozlanje Jelinčičevo sprenevedanje in bevskanje. Grize kjer se mu dvigne, obenem se je šel pa ta prvi lizat v beograd. Za njim pa še vsi ostali politiki z gospodarstveniki za ritjo.

Seveda si tudi sam želim, da slovenci obstanemo in poskušam to doseči z vzgojo svojih otrok in odnosom do okolice. Ne mislim pa zganjati panike. Če bo kdaj potrebno, znam sam poskrbeti za svoje pravice in varnost.

Kot pravita Anubis in Ein, v svojem raju (ali peklu-po želji) sem sam svoj bog in sekam po vsakemu, ki prestopi črto dovoljenega. Pa tu ni važno ali ima na glavi fes, baretko, titovko ali pa kevlar čelado!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa kakšen tempelj boginje ljubezni, z mnogo svečenicami ?

Vidva, kozla stara (RAN & HHV), zgleda, da že malo ne vesta, za kaj pri tem gre. Ta materija spada v poglavje Prostitucija - javne hiše in ne v poglavje Usmiljene sestre. :roll: :wink:

Veš Brrrm stvari niso tako enostavne kot izgledajo.

Nekdo, ki bi bil dovolj brihten pa z ustreznimi advokati povezan, bi lahko izposloval versko dejavnost, ki bi potekala pač na tak način.

Saj obredje ni predpisano in moliti k bogu ljubezni bi pač bilo tako, ki bi nedvomno tudi preko fizičnega kontakta kazalo, da ljudje spoštujejo božjo voljo in se imajo radi.

Plačevanja pa ne bi bilo, ampak zgolj prostovoljni prispevki kot v vsaki religiji.

Ampak v tovrstnih dejavnosti ni kretivnih ljudi.

Gornje zgolj intermezzo k đamiji da ali ne.

Sicer pa ko so iskali muslimanske extremiste, so jim raj ravno na tak način slikali.

Omamljali so jih in jim lepa dekleta priskrbeli ter jim rekli, da okušajo slasti raja.

In ti verski blazneži so bili potem pripravljeni na karkoli, samo da bi čimprej v ta pravi raj prišli.

Naš Bartol je bil res kampeljc, da je že v tridesetih letih prejšnega stoletja predvidel muslimasnki extremizem in versko blaznost in to opisal v romanu.

Splača se prebrati roman Alamut.

8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

turki 1680 niso zavzeli dunaja' date='v 1960tih jim je pa ratalo zavzeti pol evrope.[/quote']

E to pa politika dela ki je ponavadi vedno močnejša kot vojska!

Pol bodo pas hotel met še poslanske sedeže pa se bodo še pravoslavci(srbi) zbunil in bo Slovenija čez 100-200 let isto kot je bila bosna pred 10 leti! Če ne bi turki v 15 in 16 stoletju pol bosne al pobil- spreobrnili- pregnali je sploh ne bi bilo in stem tud tiste trapaste vojne za vsako drevo! Počakte da se še kakšni Kurdi po evropi zbunijo pa boste mel multietično evropo! Določeni muslimani poznajo tudi širiatsko pravo! Kaj pa to pravo pomeni pa upam da veste- predvsem ženske! :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!