M@to Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Ti boga, zgleda, da bom moral začet čekirat tudi tazgornje teme :blush: In? Kako je bilo? Je Rožamarija še vedno v formi in tako smrtonosno privlačna? :) Ja, vedno nasmejana, prijazna, šarmantna.. .) Sicer so ji že malo prevečkrat kurice cvetele. :devil: Je morala biti pa huda v "času nje cvetja". Fora: najprej sva debatirala po angleško, ko pa je imela ene goste iz D pa smo nadaljevali po nemško. Najprej me je okarala, češ zakaj se muči z mano po angleško, ko pa znam nemško. Ona pa res govori tekoče nemško in sem jo tudi pohvalil. Nakar mi pove, da je ona pač Nemka! :blush: Aja, pa nisi mi povedal kdo jo pozdravlja, pa ji nisem mogel prenesti tvojih pozdravov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Maj 26, 2006 Deli Objavljeno Maj 26, 2006 Mato a nas bos kej na mirtota povabil??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Maj 27, 2006 Deli Objavljeno Maj 27, 2006 Mato a nas bos kej na mirtota povabil??? :blush: samo v izdihu ga je mogoče še kaj ostalo... jagra ali kak petelinkovec, toliko, za obujanje spominov pa dobiš, ko se srečava :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 :blush: samo v izdihu ga je mogoče še kaj ostalo... jagra ali kak petelinkovec, toliko, za obujanje spominov pa dobiš, ko se srečava :D NO MIRTO NO PARTY :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 ...potem se bo potrebno vrniti na sardinijo v shoping. glazar: tudi brez mirtota je bilo super, imajo kar solidno :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tdm-ka Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Pivo dobro,kapučin odličen,vino slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Še 214 ur in pol. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tdm-ka Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Vapotek,da si ne boš pozabil ogledati na trajektu nastopa deklic iz Kube.Tako dolgih nog na Sardiniji zlepa ne boš videl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 ...potem se bo potrebno vrniti na sardinijo v shoping. glazar: tudi brez mirtota je bilo super, imajo kar solidno :beer1: JA PA ŠE TAVELKE DOZE 0,66 ,SPLOH NA PJANEM UVINKU :OK: Se strinjam grem takuj v šoping na Sardo .) kupmo mal mirtotov kakšnega za rezervo če se kakšn razbije na trajektu :cry: podremamo in gremo nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 Saj pa pivo nimajo tako slabo Sveža slika iz pred tedna dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) Nekje na Sardiniji ! . prva iz Sarde . druga iz Korzike Sartene ..... Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil renegade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 (popravljeno) Še 69 ur. :OK: 69, hecno ne? :devil: Popravljeno Junij 5, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 A mi lahko kdo pove, koliko znese cestnina do Livorna. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tusi Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Ljubljana - Livorno (580 km) avtocesta Ljubljana - Sežana 880,00 SIT avtocesta Trst - Livorno 20,60 EUR Približna cena cestnine za izbrano relacijo: 5.815,63 SIT Cene v drugi valuti so preračunane po centralnem paritetnem tečaju (1 EUR = 239,640 SIT). 24,27 EUR Opis poti: Ljubljana - Fernetiči (SLO/I) - Bologna - Firence - Livorno www.amzs.si :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Ljubljana - Livorno (580 km) avtocesta Ljubljana - Sežana 880,00 SIT avtocesta Trst - Livorno 20,60 EUR Približna cena cestnine za izbrano relacijo: 5.815,63 SIT Cene v drugi valuti so preračunane po centralnem paritetnem tečaju (1 EUR = 239,640 SIT). 24,27 EUR Opis poti: Ljubljana - Fernetiči (SLO/I) - Bologna - Firence - Livorno www.amzs.si :OK: Ta AMZS-jev izračun mi je poznan ampak raje vprašam, ker je nedavno nekdo pisal o tem, da naj bi v Italiji na cestninskih postajah imeli ločen pas za motorje, kjer bi naj bile cestnine nižje oz. na določenih odsekih celo brezplačno. Vseeno hvala. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 ... je nedavno nekdo pisal o tem, da naj bi v Italiji na cestninskih postajah imeli ločen pas za motorje, kjer bi naj bile cestnine nižje oz. na določenih odsekih celo brezplačno... Še nisem opazil, pa se kar redno kotalim po Italiji (res pa je, da večinoma s škatlo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 Še nisem opazil, pa se kar redno kotalim po Italiji (res pa je, da večinoma s škatlo) OK, to mi zadošča. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Junij 5, 2006 Deli Objavljeno Junij 5, 2006 :OK: Ojla ! :OK: Če nisi vezan preveč na čas , se ti splača iti po normalni cesti - če vprašaš mene ,bi šel do Livorna po ViaRomea ss67 - še posebej od Forlia doFirenz ..... Fantazija ..... :OK: LP !! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 :OK: Ojla ! :OK: Če nisi vezan preveč na čas , se ti splača iti po normalni cesti - če vprašaš mene ,bi šel do Livorna po ViaRomea ss67 - še posebej od Forlia doFirenz ..... Fantazija ..... :OK: LP !! :yea1: Čeprav časa nimam na pretek, se bom vseeno potrudil del poti prevozit po lokalnih cestah. :grim Hvala! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Čeprav časa nimam na pretek, se bom vseeno potrudil del poti prevozit po lokalnih cestah. :grim In po lokalnih gostilnah :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 In po lokalnih gostilnah :D :P :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Še 30 minut pa roukenroul! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Ravn prišla iz Sardiniije. Res je fajn tm :OK: . Naredila 3.600km. Pa še ena slikca. Ta cesta je res noro dobra. Ena izmed mojih najljubših. Med krajema Dorgali in Tortoli. [attachmentid=72463] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 Pravkar klical Vapotek s Sardinije (valjda ma preveč dnara :D ). Pravi, da je noro. :grim Pa da je pivo v oštarijah drago ko pes. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mr-g Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Jaz in moja boljša polovica sva se ravnokar vrnila iz Sardinije. Na žalost je prelep dopust končan ampak se bova še vrnila. Glede cest nisem verjel da so tako dobre dokler nisem probal in sedaj lahko potrdnim, da so fantazija, enako velja za plaže, predvesem na jugu. Bolj podrobno mogoče v potopisu, če bo časa za kaj napisat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se