Manijak Objavljeno Maj 1, 2003 Deli Objavljeno Maj 1, 2003 na kratko: blokade daš sam ven, avspuh leovince ZX, + štimanje motorja z valčki in šušticami ter po možnosti še zamenjati dizo za malo večjo. Jaz imam sedaj na tem Runnerju Leovince ZX, večja diza, povečana kompresija(brušenje celindra z vrha), brušenje izpušnega kanala in bata malo od spodaj, da boljše vleče mešanico. Ter zamenjane lamele od Malossija(karbonske),..in še par stvari Ko sem dal ven blokade mi je šel max 75km/h ko pa sem dal gor ZX-a mi je šlo tam nekje 90 po števcu. Ko pa sem dal motor naštimat(sem opisal zgoraj kaj) je šel DOSTI boljše kot prej. Končna je sedaj 100 po števcu, ki je samo do 100:) V klanec pa gre boljše. Preden sem ga naštimal mi je šel z ZX-om v klanec pred mojo hišo max 50km/h sedaj pa 60km/h. Pospeški pa so tudi strupeni.... Ti imaš ta novi model runnerja?--kakšne barve Kakšni pa so bli pospeški ko si dal blokade ven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Maj 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Če imaš še blokado v avspuhu, se ti bodo pospeški po odstranitvi le-te močno povečali, tudi vlekel bo bolj! ;) Blokada v variatorju pa doprinese le na hitrost ne na pospeške! lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Na podlagi drugih postov ki govorijo o števcih bi lahko reku de majo spidfajti kr lažnive števce! To pa nebo glih držalo. Mislim, da majo najbolj nelažnjive števce SF2 (laže za okol 5km/h), Kymco Cobre (5km/h), Aeroxi (slabih 7km/h), v drugi polovici pa so NRG-ji (slabih 13km/h), Runnerji (15km/h) in Italjet Formula (slabih 20km/h). Vse hitrosti so merjene pri realnih 60km/h. Te podatke sem dobil v reviji Roller. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 zdravo kolk maste pa ze kej km na runnercah pa ce se vm je pokvarl?kolk vm kej grejo pa tko mal napiste tm sm vidu k sta pisala da nimata velike sipe tist je runner 180 ki ima serijsko veliko sipo? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 zdravo kolk maste pa ze kej km na runnercah pa ce se vm je pokvarl?kolk vm kej grejo pa tko mal napiste tm sm vidu k sta pisala da nimata velike sipe tist je runner 180 ki ima serijsko veliko sipo? lp Nevem, če sem te čisto prav razumel, Runner 125 in 180 imasta večjo šipo, ki zelo učinkovito deluje, saj je veter pri 120km/h že prav moteč brez nje. Skriješ se zadaj in požiraš ovinke :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Julij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2003 zivijo: Trenutno ima moj Runner 50cc SP 4800km in deluje brezhibno. Menjal pa sem že veliko stvari, kita pa še ne (žal).Drugače gre mašina že original kar lepo, všeč mi je da vžge iz prvega poizkusa in to takoj! lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Vsi so noter, bom enkrat preskeniral pa dal na forum. Ok, pa čim prej ;) Tomozuki, v keri reviji si ti to glejo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Kamikaze!!! Kuk teške valčke si daw not ko si awspuh menjav? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Julij 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Kamikaze!!! Kuk teške valčke si daw not ko si awspuh menjav? ja...sem dobil tvoje sporocilo. Po menjavi avspuha na ZX-a sem dal notri 4.3g in je lepo delalo od začetka pa do konca Sedaj pa se mi zdi, da so malo prelahki, ker sem še malo predelav naredil in bi blo verjetno boljše imet notri malo težje valjčke....bomo vidli! lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Hwala lepa!! Zdej enkrat grem po ZX-a pa me je zanimal!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Še en uprašanje mam!!! Tisto slepo cev na awspuhu sm odrezal stran, zdej pa skuter ropota ko kšna kroska. A je to kj narobe. Na avspuhu nism delav nobenih drugih posegov. Kwa čm nardit de bo bl normalno ropotav???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Zasvasaj dol al pa skup stisni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Sej sm zašvasov. Ropota pa ne na koncu avspuha ampak tm na začetku. Avspuh je dobr pršraufan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Ja pol pa daj roko gor na konec zadnega lonca tam ko grejo ven plini pa boa vido ce vgasne motor je vse ok pa nima avspuh lukne ce pa nebo vgasno pa ma lukno pa pac poglej ki ven piha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Ja sm pogruntov kwa je blo. Nism dobr zašvasov pa je vn pihal. A to kj škoduje motorju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 kolor jez vem mu škuduje ne, samo bolj ropota pa slabš vleče pa manj gre ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Ja to sm pa ugotovu, de nkamr ne gre in pospeškov tut nima. Bo treba porihat. Eh sej bo kmal ZX gor!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Njamsar Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Eh sej bo kmal ZX gor!!! Edino pametno :D js ma tut ZX-a pa ful zvok ma ku bi bil 125 kubičen motor. SE ga 3 km dalč sliš. Vem da ni prava tema ampak useen: zakva me motor šele pr fejs velikih ubratih spele??? Mal čudno, sam zato ma pa tut bolše pospeške!! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Pri visokih obratih spelje zato, ker se morjo čeljusti na sklopki dovolj razmaknit, da sedejo v šalčko. Ni nujno, da so visoki obrati, za regulacijo tega pa obstojajo fedrce pa tut valjčki svoje pripomorejo. Pa fedra. Pa kup ostale krame :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 No zdej sm zašvasov tm k je vun pihal, pa mi še zmerej pr cilindru tok tovče!!!! ZAKAJ!!!!!:?: tam ti vun reže, kje gre awspuh vn iz cilindra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Pa je to kj za motor narobe, razn to de nkamer ne gre? Kako bi to zatesnil??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Majn ti gre zato ker nmas zasraufanega avspuha in masina ne dobi kontraudara nazaj :( Zasraufaj pa bo spet vse po starem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 No vse težave so odpravlene, ZX je gor, gre ku prasica... Mslm de sm kočal s šraufanjem skutera!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 No vse težave so odpravlene, ZX je gor, gre ku prasica... Mslm de sm kočal s šraufanjem skutera!!! heh, to sn jas tudi govoro :D zaj pa vijiš da komaj čakam da dobim plačo, da grem ajnkaufat v italijo :D ke maš samo zx-a al maš še ke drugo predelano? da upaš to rečt, da neš več šraufo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 19, 2003 Deli Objavljeno Julij 19, 2003 No vse težave so odpravlene, ZX je gor, gre ku prasica... Mslm de sm kočal s šraufanjem skutera!!! heh, to sn jas tudi govoro :D zaj pa vijiš da komaj čakam da dobim plačo, da grem ajnkaufat v italijo :D ke maš samo zx-a al maš še ke drugo predelano? da upaš to rečt, da neš več šraufo :D Sam ZX-a. Zame gre dost pa če me bo že kj prijelo de bi šrawfow me bo mat takoj zatrla!!!!demet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se