manjak Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 Mat praw de če bom še kj šraufav de nj kr začnem zbirat dnar za trugo!! :D :D :D sej so skoraj vse take....mal jih okol obrneš....sej veš B) ....če ti teži da maš novi avspuh reći da so ti prejšnjega doj vkrali, če ri ne pusti 70 kit kupt, reči da je zaribo, pa da naj da peneze k si greš po novga (ona misli, da si greš po 50cc originalnega, ti seveda po 70cc polini oz. malossi)... Fino bi blo, če bi lahko starše tko okol obraču ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 (popravljeno) Pred 10 min sem se nekomu z motorjem zaletu od zadej pa se mi je razbila spredna luc ! :angry: :angry: :( :( pa lih popravu sm ga daje bil k nov :( :( !Aja zanima me če slučajno kdo proda luč oz ve zanjo da bi jo prodajal.Kupil bi jo najceneje ker sem čistt vs dnar vložu v motor za štrihanje no če kdo ve za luč naj mi prosim napiše :( Popravljeno Avgust 24, 2003. Popravil runner man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 ja smola a ne luc spredna je ful draga k ne mors sam sipce kupt skp jo zalimi s sekundnim ce si seveda pobrav koscke a je sam luc al se kej?ok ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 24, 2003 Deli Objavljeno Avgust 24, 2003 14 pride samo fokus brez sipice(vsaj nekoc je blo tak) Hum....se bom amlo pozanimal ja pa ti povem... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ja smola a ne luc spredna je ful draga k ne mors sam sipce kupt skp jo zalimi s sekundnim ce si seveda pobrav koscke a je sam luc al se kej?ok ajd Ne tu ne moreš kr zlimat ker pol se žarki lomjo čez razpoke! Drugo boš mogu dobit!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 runner man: poglej PM. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
runner man Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 jest bi rd kkšno rableno tmcena 5-6 jurjov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 jest bi rd kkšno rableno tmcena 5-6 jurjov Za to ceno ne vem kaj boš lahko sploh dobil :rolleyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2003 No, da še jaz pokažem mojo mašino... Danes sem snemal moj skuter in sicer na 170m. Ko pride skuter do kamere je tocno 170m od štarta. Hitrost, ki jo doseže do tam pa je 70km/h. Podatki o motorju: -original cilinder 50ccm z povecano kompresijo na 13:1, lažji bat in brušeni kanali, -druga diza, karbonske lamele, -elektronika Malossi, -variator Malossi Multivar, -avspuh Leovince ZX,... JERMEN je rahlo zrabljenj in drsa, tako da so pospeški malo slaši. Koncna kitrost je 104 km/h Tukaj si lahko downloadate filmcek, ki sem ga iz originalne dolžine 8,5MB skrcil na malih 1,7MB-upam da bo kvaliteta zadovoljiva. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Kako se vam zdijo kaj pospeški, glede na to da je 50 ccm? :rolleyes: -Mogoče bom posnel še kakšen filmček. lp Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 28, 2003 Deli Objavljeno Avgust 28, 2003 Ni slabo ne.... :) Ti kar posnami :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 29, 2003 Deli Objavljeno Avgust 29, 2003 kamikaze: pospeski so kar vredu, samo daj toti filter dol, ko se tak nemarno dere, pa se nic boljse ni na 17,5mm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Langus: ne nimam športnega filtra ampak RED SPONGE od Malossija. Včeraj zvečer sem zamenjal jermen in sem zraven še vse malo poslikal. Nekatere slike niso ravno lepo uspele, vendar se lepo vidi variator, sklopko.... Za download kliknite Tu! B) Z novim jermenom ima mašina boljše pospeške in jermen ne drsa več. Končna pa je verjetno tudi boljša. :P :D p.s. Tisti filmček sem sedaj zbrisal, ker ni bilo dovolj prostora :rolleyes:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 ej...kje si pa dubu red sponge od malossija? :blink: k men je tut lep..pa še posebej za ditecha je en tut :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 (popravljeno) Nekaj zajebava Fak. Zgleda da je server od šole trenutno OFF-line. File je gor ampak je žal nedosegljiv. Ko bo server nazaj dosegljiv (upam da kmalu :angry: ), boste lahko downloadali. RED SPONGE sem nabavil v Motoracing-u. SLIKE Popravljeno Avgust 30, 2003. Popravil KaMiKaZe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 aja..ka je v bistvu drgač tle? pa...velik bolj prdi zarad tega, oz..to je v bistvu neke vrste varijanta športnega filtra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 aja..ka je v bistvu drgač tle? pa...velik bolj prdi zarad tega, oz..to je v bistvu neke vrste varijanta športnega filtra? Slike bodo delale, ko bo server On-Line. Z RED SPONGE motor vleče več zraka in se lepše odziva na gas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 Lahko reces da je skoraj isto kot sportni filter... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 to pa tud mene zanima.... kolk je pa kej cena? sej to je ena rde?a goba al neki tazga ane? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 30, 2003 Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 em..če maš možnost...bi te prosu če pofotkaš ta filter še iz notranjosti :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2003 To je samo filtrirna goba, ki jo zamenjaš! Vse slike so na Malossijevi strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 evo ta je lepa runnerca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Komentar zgoraj: je lepa, samo nima pa rdeče gobe :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Avgust 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 (popravljeno) Končno sem zrihtal slike... :P :D S_L_I_K_E Popravljeno Avgust 31, 2003. Popravil KaMiKaZe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 31, 2003 Deli Objavljeno Avgust 31, 2003 Idi na malosis starn pa vidis kak je goba se pa je isto ce on slika la pa ce tam gledas.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se