<=YaMaHa=> Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 Dost km delate vi to...jst mam zrihtan ventil&gianeli auspuh pa več kot 120-130km mestne vožnje ni šans...relacija tam do 150km...računano brez rezerve prb. 7l,8l ne 10...
Jerry_exc Objavljeno April 23, 2008 Opozori Objavljeno April 23, 2008 jest mam z rezervo vred napisan :)
Be wild Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 No ja, sicer pa vsak motor mal manj/bolj pije. Odvisno od tega kok je bil ulaufan, pa blablabla...
Evil Penguin Objavljeno April 24, 2008 Opozori Objavljeno April 24, 2008 Jst pridem ob "normalni" vožnji pri dobrih 185km (natančneje vem da je enkrat blo 188) do rezerve.
KuC Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 uh, vi pa nekam velik to delate jz tankam po pet litrov ker se mi vedno zgodi da mi bencina zmanjka ravno tam kjer je to najmanj potrebno sicer pa delam po 100km z 6 litri včasih pride več, pogosteje pa manj ker se veliko vozim po gmajni pa ker skoraj vedno tiščim anyway, koliko mislite da bi plačal za servis, menjani bi pa bli batni obročki, digtunga na glavi in na cilindru, komplet originalni verižni set, vse ploščice in obloge, olje, sveča... vglavnem to kar se pri 22k km naredi?
Jerry_exc Objavljeno April 27, 2008 Opozori Objavljeno April 27, 2008 ene 170€ če boš delov sam... pa ene 250 če boš na servis pelov :winkiss:
slo07 Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Mene pa zanima kakšno olje je dobro za ta motor lahko bolj navadno ali treba kakšno boljše :winkiss:
Jerry_exc Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Mene pa zanima kakšno olje je dobro za ta motor lahko bolj navadno ali treba kakšno boljše :winkiss: ni zahtevn motor... dela na vse... tud na olje za motorko ;)
Be wild Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 ni zahtevn motor... dela na vse... tud na olje za motorko ;) Za olje od motorke ne vem...Ampak je pa dejstvo, da je nezahtevn motor ful :worship: ...
Evil Penguin Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Jaz sem pa vćeraj opazil, da ko prižgem dolgo luč se ni prižgala kontrolna lučka, vendar se je po nekaj kilometrih to popravilo (očitno slab kontakt - bom popravil). Vendar bolj zanimivo je, da čeprav vse luči na motorju delajo, se v leru noče več prižgat lučka za olje. Zgleda, da se bom moral malo z elektriko zabavat :headbang:
Jerry_exc Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 Za olje od motorke ne vem...Ampak je pa dejstvo, da je nezahtevn motor ful :worship: ... tud olje za motorko dela :whistle: je blo preverjen ene 15000km :krneki:
Evil Penguin Objavljeno Maj 1, 2008 Opozori Objavljeno Maj 1, 2008 edit: Pregorela kontrolna lučka za olje. pfff :rolleyes:
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 edit: Pregorela kontrolna lučka za olje. pfff :rolleyes: to pa zna bit kriza če ti nee dela pa da ne opazš da gre olje prot koncu...
Evil Penguin Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Mhm, pa saj večkrat pogledam, ker se ta lučka že tako zgodaj prižge, da je še kar nekaj olja noter. Sej ubistvu super, da je samo lučka in ne kak drug problem na elektriki. Danes grem iskat na črpalko drugo žarnico, če jo imajo....
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Mhm, pa saj večkrat pogledam, ker se ta lučka že tako zgodaj prižge, da je še kar nekaj olja noter.Sej ubistvu super, da je samo lučka in ne kak drug problem na elektriki. Danes grem iskat na črpalko drugo žarnico, če jo imajo.... majo majo... to so te standardne tamejhne...
Be wild Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 tud olje za motorko dela :whistle: je blo preverjen ene 15000km :krneki: :OK:
cungl Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Živjo. Mene pa zanima kje se da kupit dele za yamaho dt (bat, dihtnge, obrocke....) Pa če je koga uzig zajebavu, k men mrzla nece kresnt.
_LuX_ Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Živjo. Mene pa zanima kje se da kupit dele za yamaho dt (bat, dihtnge, obrocke....) Pa če je koga uzig zajebavu, k men mrzla nece kresnt. štern, al pa prek neta sumim svečko, k mene tud jebe če je mrzu
Jerry_exc Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Živjo. Mene pa zanima kje se da kupit dele za yamaho dt (bat, dihtnge, obrocke....) Pa če je koga uzig zajebavu, k men mrzla nece kresnt. ja najbol se ti splača kr pr šternu vzet... niso dragi deli... za bat obročke in dihtange boš dav lih 100€
cungl Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Pa še to če ma kdo kšno rešitu za obdrgnene plastike.
Jerry_exc Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Pa še to če ma kdo kšno rešitu za obdrgnene plastike. ja mam.... NE SE SEKIRAT :winkiss: pust tko kot je... sej je enduro
_LuX_ Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 ja mam....NE SE SEKIRAT :winkiss: pust tko kot je... sej je enduro :grim
cungl Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Se mene ne mot sam bodoče potencjalne kupce bo pa zih
Drejo Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Pa še to če ma kdo kšno rešitu za obdrgnene plastike. Ja tu tut mene ful zanima ja...enkrat sm neki slišu da se jih da nek toplotnu obdelat al nek podobnega???
KuC Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 katere hard (ampak res hard) enduro gume priporočate?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se