Torres Objavljeno Julij 3, 2009 Opozori Objavljeno Julij 3, 2009 No prosil bi vas malo za mnenja tega motorja. Kakšen se vam zdi vaše izkušnje in podobno
Ervin93 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Lepo te prosim da uporab iskalnik!!!!! Ta tema že obstaja!!!!! No da ti pomagam!!!! Pač na tej strani 125ccm pejt na drugo stran in boš vidu to kar iščeš!!!!!!!!
budacki Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 No prosil bi vas malo za mnenja tega motorja. Kakšen se vam zdi vaše izkušnje in podobno evo ti se jst najdem, da si en pretegnes prstov, lenuh! http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&start=4725
tinck7 Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 mene zanima kje so blokade yamaha dt 2004 vse imam ozunaj le elktronsko ker je ne najdm a mogoče ve gdo?
overdous Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 jaz mam yamaho dt 125 x..in je res motorčet kot se gre..ma 13.500km in gre še wedno ko pra****.. zdei sm kupu nou izpuh giannelli in jo odpira da v ovinkih v tretji na mal višjih obratih še kopa.. ima pa valvolo.in me zanima kako je najbolše naštelana.. ko mi je niso na servisu nix tipala je šla zlo dobro..zdei gre mal bolše sam ne dobi tako hitro obratou. mene zanima če je kak kot al kej tazga da se naštela pri valvoli.. pa še enx..če gdo hoče met 125ccm za divjat po ovinkih naj kupi 2t.. ker 4 taktno je sranje.. sm vozu tomosa racing z akrapovičem se sam dere in ni to to.. yamaha xt 125x je isti shit..tako da uzamete al husqvarno 125 SM ali yamahho dt 125 x al aprilija mx 125.. aja pa še to je letnik 2006 moja yamaha.. lepo se zahvvaljujem za odgovor.. na sliki pa moj izpuh ter moja yamahca in od kolega aprilija mx..
overdous Objavljeno September 13, 2009 Opozori Objavljeno September 13, 2009 Kolk pa vm leti DT?? Končna?? končna original yamaha dt 125 x jih je ujela 130realnih po radarju.. z izpuhom pa jih je ujela 145km/h.. lohk boste rekli da ni res..kupte yamaho zlo dobro ohranjeno dejte giannellija gor in se prepričajte..
vw123 Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 A kdo pozna kšnga ki prodaja alpa sam prodaja črno yamaho dt 125
overdous Objavljeno September 14, 2009 Opozori Objavljeno September 14, 2009 A kdo pozna kšnga ki prodaja alpa sam prodaja črno yamaho dt 125 jaz jo mam ma je ne dam za noben dnar.. ker to je najbolši motor...
motorist1 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 LP Kupujem yamaho DT 125 x letnik 2006 in že vem od koga jo bom kupil. morot je odlično ohranjen le nekaj je kar me moti. Bat ni bil še nikoli zamenjan. takoj ko kušim motor bom toraj naredil kompleten servis mašine. Kje je uraden servis za yamahe? Sem iz Lj. Kako dragi so deli oz. koliko stane komplet servis?
budacki Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 LP Kupujem yamaho DT 125 x letnik 2006 in že vem od koga jo bom kupil. morot je odlično ohranjen le nekaj je kar me moti. Bat ni bil še nikoli zamenjan. takoj ko kušim motor bom toraj naredil kompleten servis mašine. Kje je uraden servis za yamahe? Sem iz Lj. Kako dragi so deli oz. koliko stane komplet servis? Komplet servis stane nekaj cez 1500€. Se pravi obnova vzmetenja, obnova masine, vsa olja, gume...ce pa hoces samo bat zamenjat pa to ni niti cetrtina servisa in pride nekje okrog 150€. Kok km pa ima motor? Bat se menja nekje na 16-20kkm.
motorist1 Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 (popravljeno) Komplet servis stane nekaj cez 1500€. Se pravi obnova vzmetenja, obnova masine, vsa olja, gume...ce pa hoces samo bat zamenjat pa to ni niti cetrtina servisa in pride nekje okrog 150€. Kok km pa ima motor? Bat se menja nekje na 16-20kkm. Hvala za te informacije. Celotnega servisa ne bi delal, servisiral bi samo mašino. Motor ima trenutno 19600km. Kdaj pa se dela komplet servis? Kako veš kdaj je motor potreben komplet servisa? Popravljeno September 20, 2009. Popravil motorist1
budacki Objavljeno September 20, 2009 Opozori Objavljeno September 20, 2009 Hvala za te informacije. Celotnega servisa ne bi delal, servisiral bi samo mašino. Motor ima trenutno 19600km. Kdaj pa se dela komplet servis? Kako veš kdaj je motor potreben komplet servisa? Tezko je vedet. Ce bi vseh teh 19kkm naredil ti bi videl, da je izgubil na moci in to. To je kilometraza na kateri je ze dobro menjat. Menjaj bat, obrocke, olje v menjalniku, sornik in dihtunge. LP
Xfreak Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Mene zanima če se mi splača vzet yamaho dt50r če se bom vozo po cesti malo man od tega pa bo goši pa travnikih itd.?
budacki Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Mene zanima če se mi splača vzet yamaho dt50r če se bom vozo po cesti malo man od tega pa bo goši pa travnikih itd.? Da. (sicer predvidevam da je goša pac necesta, ker mi ta izraz ni znan ( JEBOTE PISI VSAJ DELNO SLOVENSKO! )
Xfreak Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Ja goša je gozd. Kaj pol se splača sam bi se več vozo po cesti pa malo po GOZDU
budacki Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Ja goša je gozd. Kaj pol se splača sam bi se več vozo po cesti pa malo po GOZDU Ja.
motorist1 Objavljeno September 27, 2009 Opozori Objavljeno September 27, 2009 Imam en problem. Pred kratkim sem kupil Yamaho DT125X sedaj pa sem opazil da je na tleh pod motorjem vsako jutro nekaj kaplic olja (olje je zelo umazano). Vbistvu je celotna leva stran motorja (tam nekje okoli ketne, tačke, pod blokom mašine) omazana z oljem. vem da je lahko olje od marsikje. Kako naj ugotovim kje oz. kaj je težava. LP
Be wild Objavljeno September 28, 2009 Opozori Objavljeno September 28, 2009 Imam en problem. Pred kratkim sem kupil Yamaho DT125X sedaj pa sem opazil da je na tleh pod motorjem vsako jutro nekaj kaplic olja (olje je zelo umazano). Vbistvu je celotna leva stran motorja (tam nekje okoli ketne, tačke, pod blokom mašine) omazana z oljem. vem da je lahko olje od marsikje. Kako naj ugotovim kje oz. kaj je težava. LP Poglej pri menjalniku če je semering porinjen skozi do bloka. Sploh če si pred kratkim padel. Če pa to ni vzrok potem ti ne znam pomagat. LP Be wild
motorist1 Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Amm bi mi lahko prosm mal bol točno razložil kaj naj pogledam ker se ne znajdem glih. Drugače me pa zanima če bi lahko kje zmankalo olja (v menjalniku ga je še dovolj), in bi prišlo do kakšnih hujših okvar?
budacki Objavljeno September 29, 2009 Opozori Objavljeno September 29, 2009 Amm bi mi lahko prosm mal bol točno razložil kaj naj pogledam ker se ne znajdem glih. Drugače me pa zanima če bi lahko kje zmankalo olja (v menjalniku ga je še dovolj), in bi prišlo do kakšnih hujših okvar? Olje je samo v menjalniku ( kar se tice masine ). Ce ga zmanjka cau bau menjalnik booom!
Be wild Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 (popravljeno) Upam, da ti bo jasn kr lepše slikce ne najdem... LP Be wild Popravljeno September 30, 2009. Popravil Be wild
motorist1 Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 Aha to je ta "dihtunga" kjer gre "šaltkebl" v blok mašine. In ne mislm da ta semering ni porinjen skozi do bloka. Se pa "šaltkebl" premika za cca 1-2mm noter in vn če ga porukaš z roko. Mislim da olje ne teče od tu.
Be wild Objavljeno September 30, 2009 Opozori Objavljeno September 30, 2009 (popravljeno) Menjalnik mora imeti malo "lufta"... Potem ti pa ne znam več pomagat... LP Be wild Popravljeno September 30, 2009. Popravil Be wild
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se