<=YaMaHa=> Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 DT je od leta 94 al 95 skos ist model in sploh ni sprememb drugih razn barve pa zej tanovi majo podalšane blatnike. čist tanov DT je pa razred zase :OK: Ja a to pomen da so pred 10imi leti začel ugrajevt katalizatorje??? :hmm: Ja oduzima mi dah tanova DTjka :wub: :OK:
Jerry_exc Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 evo jutr grem pa po nove gume končno :OK: sam ne bojo take kukr sm prčakvov navjo mitas ampak metzler ker mitasov ovoznik neki čudno deluje. bojo mav draži sam baje da so tud mav bolše :hmm:
gas gas Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Kere pa! Mezeler kao niso tok dobre za u gmajno! :hmm:
Jerry_exc Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 še ne vem točn kere k sm klicov langusa mij reku da k mitask ni daj te naroču pa da jih je dobu tko da grem pogledat kašne so kej... pa bom vidu če je kej zame
nagajiček Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 mal off topic:kk se dajo vn blokade pri KTM 125 LC 2 iz izpuha,pa kje so še v mašini,kak kit se lahk dobi za nadgradnjo thanks.lp
<=YaMaHa=> Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 evo jutr grem pa po nove gume končno :OK: sam ne bojo take kukr sm prčakvov navjo mitas ampak metzler ker mitasov ovoznik neki čudno deluje. bojo mav draži sam baje da so tud mav bolše :hmm: Ja sam res KONČNO! :D Ja jst še zmeri nč ne vem glede teh gum...mogoče je gospa mal pozabila name pa jo bo treba spet poklicat :hmm: :? mal off topic:kk se dajo vn blokade pri KTM 125 LC 2 iz izpuha,pa kje so še v mašini,kak kit se lahk dobi za nadgradnjo Ja tlele je tole res mal off topic...a nebi raj pogledu pa povprašu v temu k je prov namenjena KTMu 125...uporabi iskalnik :naughty:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 8, 2003 Opozori Objavljeno November 8, 2003 Probi: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...t=ST&f=4&t=2268 Če ne pa odpri svojo temo o KTM 125 :hmm:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 13, 2003 Opozori Objavljeno November 13, 2003 ej Jerry...si najdu kšno gumo zase al še zmeri iščeš??? No jst še zmeri ne vem nič o teh gumah pa sm dons klicu pa je gospa rekla da bo probala čim prej sam k se bl iz avtomobilskimi gumami ukvarja pa more mal poiskat za te dimenzije...bo že B)
Jerry_exc Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 najdu sm sam cena ni bla zame tko da išem naprej :?
gas gas Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 jerry ti boš prej prodal motor kot pa da boš kej zamenu! :lol1:
kocka Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 en velik problem! na dtjki 99 letnik brez blokad (končna 130) sem menjal bat, naredu 2000 km, a 6a brzina se mi noče zvrtet, že v peti nima moči kot prej, v šesti pa motor čisto zgubi moč, obrati grejo na 8500 obratov in se ne premaknejo, oziroma mora bit malo klanca navzdol da se 6a brzina zvrti!! kaj bi lahko bilo narobe?? :cry: :cry: :? :? :cry: :cry:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 en velik problem! na dtjki 99 letnik brez blokad (končna 130) sem menjal bat, naredu 2000 km, a 6a brzina se mi noče zvrtet, že v peti nima moči kot prej, v šesti pa motor čisto zgubi moč, obrati grejo na 8500 obratov in se ne premaknejo, oziroma mora bit malo klanca navzdol da se 6a brzina zvrti!! kaj bi lahko bilo narobe?? :cry: :cry: :? :? :cry: :cry: Mogoče so kšni ventili narobe naštelani :hmm: ...kšne nastavitve morjo bit po moje :? Pejt nazaj na servis pa rec d ti naj zrihtajo d bo tko kt prej pa bo majstr pogledu pa poštimu!
<=YaMaHa=> Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Mene pa zanima če obstaja kšn športn filter za tele naše DTjke :hmm: ...k športni filtri majo mal bolši zvok pa mal moči kšni motorji z nem pridobijo tko d se ga tud v DTjki nebi branu! A ve gdo kej o tem??? :?
McMatko Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Stranico od airboxa dej dol pa bos imu sportn filtr :D
<=YaMaHa=> Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Stranico od airboxa dej dol pa bos imu sportn filtr :D :lol1: :lol1: :lol1: Ne,ne...mene resno zanima ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 20, 2003 Opozori Objavljeno November 20, 2003 No DTjka se že mal spk sestavla pa sm sestavu glih tolk d se lahk pelm in je nastou en nou problem :BUA: K pržgem motor in mam ugasnene luči prtisnm hupo pa sam neki zabrbra pa lučka za dolge se pržge pol k pržgem luči se pokaže lučka za dolge k gori na krathik in dolgih s tem d gori sam pozicijska...one dve sploh ne!!!Pol č so luči "pržgane" trobla sploh ne dela pa še leva stran žmigucu ne dela lučka za žmiguce pa začne ful hitr utripat...desna stran dela pravilno!Pa mislm d tud tazadna mal slabš gori...al se pa motm...kva pa vem?!? Kaj TF bi to lahk blo...k štroma nism čist nč štimu...sam spredno pa zadno luč sm razstavu pa akumulator sm vn uzeu.................... :( Lahk kšn majstr men pove kako pa kaj naj nardim...razn pelm h serviserju??? PA TAKO LEPO VREME ZA ENDURCE UZUNI!!!!!!!!!!!! :( :cry:
McMatko Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 (popravljeno) Uglavnm dons dobu gianelia :D sm ga namontirow powecov dotok ola pa gas... uglavnm pospeski nevrjetn u primerjavi s prej pa koncna tut 130 brez dab se sklonu :) Sm Dendzija pelow sm soltow s1 u 2o po tazadnmu skor udletu :D uglacnm zvok pa ko ena navita cagivca :) Fajn se dere:) :D :D :D Se je splacal dat 54k :) Popravljeno December 1, 2003. Popravil McMatko
Jerry_exc Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 a poj pravš da greva en dragrace enkt :naughty: :OK:
PuBeC Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 yamaha: pomoje se ti je neka na elektriki zmešalo!!Pomoje kabli!Zaj če nisi nič narazn tam jemu pol peli to a servis!!Bolši je dat par čukov!!kot pa da se motoru kao meša!! ;) ;) ;)
PuBeC Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 McMatko: a praviš da so pospeški zakon??saj boš vido čez 1 leto!1Boš reko:eh to je prešvoh treba nekaj novga nabavit!! ;) :OK: :OK: aja jaz če bi mel keš bi si itak tut nabavo giannellia!!!Sam semizdi dat 55ksit preveč za 125!!Glede na to da ti bo šla max.več 7-8km!!! ;) ;) ;)
<=YaMaHa=> Objavljeno December 1, 2003 Opozori Objavljeno December 1, 2003 Ja pa si le dočaku Giannellija...to ti je pa miklavž prnesu :P Ti čist prvošm auspuh sam men je preveč dajt 55k za samo še eno sezono...pol šaltamo v višjo :naughty: :devil: :OK: :yea2: Ja neki more bit narobe s kabli k sm use preštefnou kva bi blo pa sam nism nč narobnga našu...itak mam zdej mal mn kt 6k km tko d morm itak na redn servis pelat pa bom majstru reku naj še to zrihta :OK: ;)
McMatko Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 a poj pravš da greva en dragrace enkt :naughty: :OK: Ha Ha :devil: Pazi se:D
d€nzi Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Uglavnm dons dobu gianelia :D sm ga namontirow powecov dotok ola pa gas... uglavnm pospeski nevrjetn u primerjavi s prej pa koncna tut 130 brez dab se sklonu :) Sm Dendzija pelow sm soltow s1 u 2o po tazadnmu skor udletu :D uglacnm zvok pa ko ena navita cagivca :) Fajn se dere:) :D :D :D Se je splacal dat 54k :) zj pa tvoj DT dobesedno UBIJA ce loh tko recem an :>
<=YaMaHa=> Objavljeno December 3, 2003 Opozori Objavljeno December 3, 2003 Po moje d lahko tko rečemo B) ...še milo rečeno :P :D ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se