ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 HALO BANDA KDO PRIDE NA ZBOR V NOVIGRAD V SOBOTO :hmm: ....ne pridem....dewam soboto cel dan pa še pozno v noč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 HALO BANDA KDO PRIDE NA ZBOR V ORAŠJE PRIHODNJO SOBOTO :hmm: .....pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 .....pridem... ..pridem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ...ne pridem..... :( Stella Maris, 7.8.9. maj..... . . . . ...pridem :) :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Stella Maris, 7.8.9. maj..... . . . . ...pridem :) :OK: :notworthy: ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ...pridem... :004 :004 :004 Boš spal z mano v šotoru, ker me je ponavadi strah, ker fifty celo noč kolovrati okrog? :rolleyes: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 (popravljeno) :004 :004 :004 Boš spal z mano v šotoru, ker me je ponavadi strah, ker fifty celo noč kolovrati okrog? :rolleyes: :P NE,NE,NE :grrr :grrr :bom raje s FIFTYEM okrog punce ops. :naughty: preganjal :kva2: :kva2: :kva2: soryči :004 Popravljeno April 21, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Na.... pa je spet šlo vse v k..... :doze: Pa tako sem se že veselila.... :( :huh: p.s. A če ne bosta nobene narajmala bosta pa k men prišla? :rolleyes: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 p.s. A če ne bosta nobene narajmala bosta pa k men prišla? :rolleyes: O:-) Povsod je lepo najlepš pa je doma O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 :) :yea2: :OK: :notworthy: Tenks. :004 Spet bomo seksal! :kva2: :kva2: :kva2: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 :) :yea2: :OK: :notworthy: Tenks. :004 Spet bomo seksal! :kva2: :kva2: :kva2: :P A tut jest... :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 A tut jest... :010 :010 :010 Ja pismo rosno..... s kom se pa pogovarjam? :blink: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ja pismo rosno..... s kom se pa pogovarjam? :blink: :naughty: Včasih se mi zdi, da sama s sabo :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Včasih se mi zdi, da sama s sabo :lol1: :lol1: Ajgore... :doze: p.s. Bojč, nehi sam kukat not! :fight2: :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ajgore... :doze: p.s. Bojč, nehi sam kukat not! :fight2: :fight2: :004 Reci srce.... :wub: ja BOJČ te bo Manu... :fight1: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Reci srce.... :wub: A lohk nehaš, ker bodo potem vsi rekli, da si ti vame , jaz pa vate :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 A lohk nehaš, ker bodo potem vsi rekli, da si ti vame , jaz pa vate :D :P ......se že tresem :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 ......se že tresem :xx: :xx: :xx: Ti se kar dej...... :naughty: Zvečer, ko pride fifty iz Zagreba, bo vse to bral... :kva2: :kva2: :kva2: Šit. Spet me bo po riti, ker sem bila poredna.B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ti se kar dej...... :naughty: Zvečer, ko pride fifty iz Zagreba, bo vse to bral... :kva2: :kva2: :kva2: Šit. Spet me bo po riti, ker sem bila poredna.B) šlik,šlak,šlik,šlak :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ajgor, dost za dans. :) Bova v Novi štifti med mašo nadaljevala. :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Ajgor, dost za dans. :) Bova v Novi štifti med mašo nadaljevala. :D :yea2: OKI :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: Me pa kar uboga. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Manu nisem ti poslala nobenega maila v službo, ker sem nekako predvidevala, da doma kakega muca zdraviš, glede na vsebino včerajšnjega SMS-a ... :004 ... no pa se jutri (danes, ko me bereš) spomni na "uno" .) Klimbra sej nisi kriv no ... :rolleyes: :004 Pepe le poštimaj za prav ... v mislih delam s tabo ;) No jaz mam spet vročino ... :doze: in grem spat :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno April 21, 2004 Deli Objavljeno April 21, 2004 Jah, kot je rekel Jim Morrison, ko je en komad prepustil MAnzareku za pet: ...odrasli ljudje so jokali... :lol1: :lol1: :lol1: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 ...ne pridem..... :( Stella Maris, 7.8.9. maj..... . . . . ...pridem :) :OK: :notworthy: To bi bil lahko vzrok za krajši obisek!!!! :hmm: :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se