Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 To bi bil lahko vzrok za krajši obisek!!!! :hmm: :? :? :? Klimbra, če imaš v mislih OBISK, potem kar velja. :D Za bograč party moramo ja teren pregledat, pa zarisat načrt, kje bo kej stalo, hodilo, brbotalo, ležalo itd.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Novigrad, Orašje, Stella Maris - se pocukamo! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 SEM ŽE SREČNA! :D :) :OK: :yea2: :notworthy: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 :wub: Komunalci vseh dežel - združimo se! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Že voham prelestni vonj plastičnih WC kontejnerjev.... :kva2: Še posebno po polnoči.... :wacko: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Da ne govorimo o istih zelenih škatlah v nedeljo zjutraj ... :SS A postavimo en šotor za več oseb, da se ne bomo mučili vsak s svojim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Da ne govorimo o istih zelenih škatlah v nedeljo zjutraj ... :SS A postavimo en šotor za več oseb, da se ne bomo mučili vsak s svojim? Komuna - šotor rules! :yea2: :yea2: :yea2: p.s. Teritorialna obramba jih daje đabe. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Alora, za nas rezerviramo sobo s kopalnico in s pogledom na morje ... :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Normalno <_< A smo se že kdaj mogoče pod šotori pa po travi svalkal? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Seveda smo se že ... svalkal in knedlal. :D Moram gret še malo (po)delat, da me ne bo kdo zbrisal. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 No, le pejt (se) (po)delat. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 A je kdo ajgorja kje vidu? :hmm: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 A je kdo ajgorja kje vidu? :hmm: :afro1: Včeri je po 3M baubauval! Mrbit se je pa našu kdo, k' ga je v Ljublanco vrgu, k' se n'č ne jav. :hmm: :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Ma ne. :huh: :unsure: :cry: Pa lih dons. :cry: p.s. Ampak, korenina ne pozebe!!!!! :) Koreninkoti pa še manj! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 (popravljeno) Hropci, hropčevke in ostala mrgolazen : Pepe-san sporoča, da je (citiram) močno podoben tiču, ker tiči na autostradi v bella Italia (menda se je nekdo konkretno razsul).... :unsure: ampak pravi, da . . . . . ......pride..... B) :) Popravljeno April 22, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 Sporočam vam, da sem globoko žalostna ... FUKONA NI ŽE DVA DNI ... :( :( :( Ne vem pa zakaj Fukica cela zmešana po bajti skače in hoče žur organizirat :unsure: Manu je pozabla na mene :doze: Klimbra mi ne piše več :angry: Jaz sem pa ozdravela :OK: Hvala Volku, ker mi je priporočal kamenje ... LJUDJE, ČE STE BOLANI VAM IZ PRVE ROKE POVEM, DA KAMENJE RES POMAGA :OK: :004 AJA IN BOM KR TLELE .... MANU, FIFY IN YAMAHAHAA ČESTITKAM VAM IN ŽELIM OBILO LJUBEČIH KILOMETROV :010 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 MANU, FIFTY IN YAMAHAHAA ČESTITKAM VAM IN ŽELIM OBILO LJUBEČIH KILOMETROV :010 :004 Sva se pravkar vrnila iz garaže. :) Joj, kok je lepa. :yea2: Ljubeči kilometri? :hmm: Seveda, ker bomo skupaj! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno April 22, 2004 Deli Objavljeno April 22, 2004 DRAGE MOJE HROPČEVKE IN HROPCI! VAŠE ZIMSKE ŽELJE SO OBRODILE: XJR IMA KUFR IN TANK TORBO. HVALA! :004 DANES PRAZNUJEM! PS: imam najlepšega! :beer2: :beer2: :beer2: :004 :004 :004 :010 :010 :010 :010 :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 ... FUKONA NI ŽE DVA DNI ... :( :( :( Fukica cela zmešana po bajti skače in hoče žur organizirat Hehehe, imperij vrača udarec! :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Sva se pravkar vrnila iz garaže. :) Joj, kok je lepa. :yea2: Ljubeči kilometri? :hmm: Seveda, ker bomo skupaj! :OK: Sam ne mi rečt,da sta včer po Celovški popoldne pelala?????? Je bilo videt neki črnega,lepo sijočega,gor pa dva osebka,ki jima je pod čeladam tako svetil,da se nisem mogu odločt,al sta človečnjaka,al sta s kakega planeta,kjer se živa bitja na notr svetjo.........predvidevam,da je bil kriv velikanski nasmeh!!!!!!!! Valči.......pišem,sam ti neki nazaj o odsotnosti sporočaš,pa da naj se na nekega tipa obračam......JOK......nate,al pa na nobeno drugo :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Sijoča marsovka. :) Aj lajk d vej ju tokin. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 A je kdo ajgorja kje vidu? :hmm: :afro1: KU,KU tukaj sem...izkoriščam sončne dni...se vozikam :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Mrbit se je pa našu kdo, k' ga je v Ljublanco vrgu, k' se n'č ne jav. ..pokorno se javljam iz Beograda...me je Ljubljanca odnesla v Savo in tako naprej :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 Hropčki in hropete! Do naslednjega tedna se poslavljam od vas, ker me je Volk s kamenji prepričal, da je pametno it z njim do Novega Sada ... pa grem ... bova v mislih z vami ... Včeraj smo prav tako Volkec, njegova 2.456.980-ta sošolka, Biba in moja malenkost odprli sezono zborov v Novemgradu. Povem vam samo to, da bomo verjetno napisali kratko črtico o tem kako je par norcev v dežju in burji žuralo vse do sonca :lol1: No mejte se ... pa se vidimo v EU ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno April 25, 2004 Deli Objavljeno April 25, 2004 PS: imam najlepšega! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se