Skoči na vsebino

Prehitra vožnja + kamere

Noise

Priporočene objave

morš se 250+ vozit.. noben radar ki ga ima/uporabla slo policija, ne more zmerit višje hitrosti od 250 ... tak da... gasa

http://www.robot.de/english/traffipatrol.php

...pa pridi, da te vidim...

Drugače pa:

http://www.opticsplanet.net/decatur-genesi...ffic-radar.html

:? :? :?

Torej tudi če gre mimo nekdo s ''svetlobno'' hitrostjo(BOG NE DAJ :kva2: ),

bi ga kamera dovolj razločno ujela za

ID vozila :ninja: ????Ampak itak te pred Golovcem slika sam od spredaj :eek: ,

kjer pa motorist nima tablice :OK: .In kaj bojo delal s tisto slikco?????? O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.In kaj bojo delal s tisto slikco?????? O:-)

mogoče si jo bojo dali v okvir in obesili v dnevni sobi za spomin. :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

Že pred časom sem opazil, da je na radarju pred vhodom v tunel pod Golovcem (LJ obvoznica) nameščena neka dodatna rdeča luč. Kakšna 2 m nad kamero.

Pa mi omeni oni dan sodelavec, da je ta rdeča luč poblisknila, ko se je z dovoljeno hitrostjo peljal mimo radarja.

No, danes se je enako zgodilo meni. Peljal sem manj kot 85km/h, ko je na kratko posvetila. Omejitev je sicer 100km/h

Mi zna to kdo pojasniti?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mar ni omejitev 80 km/h????

pa neke priprave so tut en tunel(če mu lohka tako rečemo) prej...kdo ve za kaj gre????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Do radarja menda velja predhodna omejitev 100km/h, svetlobni znak 80 km/h pa zapoveduje hitrost v tunelu.

Ja, tudi mene zanima, kaj počne tista kamera pred galerijo (tunelom).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je pa zelo, zelo, zelo res. To kar se dogaja v mestih presega vse meje. Kot kolesar dobesedno popizdevam, in tu bi lahko dodali še arogantno zaparkirane pločnike in kolesarske steze. Država to s smešnimi kaznimi (5.000) podpira. Vsak nov ZVCP vse druge kazni podvoji, za parkiranje ostanejo iste.

Isto je z žmigavci, ki jih striktno več nihče ne uporablja. To je posebej moreče na krožnem prometu, ko ne veš ali bo nekdo izvozil ali krožil naprej. Me zanima kdaj je zadnja oseba za ta prekršek plačala kazen.

A ti si tudi na peciklu... ja, imava kar podobne izkušnje. Pa še pešci me nervirajo, ker pri avtobusnih postajah letajo sem ter tja kot kura brez glave s ptičjo gripo :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tista kamera je direktno povezana z nadzornim centrom DRSC......in ni edina......po EU standardih mora biti tunel v celoti pod video nadzorom in to 24/7.

Rdeča lučka ki utripne...... :? :? :? :? ....še nisem opazil

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti si tudi na peciklu... ja, imava kar podobne izkušnje. Pa še pešci me nervirajo, ker pri avtobusnih postajah letajo sem ter tja kot kura brez glave s ptičjo gripo :grrr

včlani se v Ljubljansko kolesarsko mrežo :)

:OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz 24ur.com

Radar pod Golovcem: Kazni se nabirajo

Ljubljana | 13.3.2006 | Tanja Volmut

Radar za merjenje hitrosti pod Golovcem v Ljubljani si je v letu dni delovanja prislužil okoli 155 milijonov tolarjev. Za toliko se je namreč nabralo kazni, ki so jih zaračunali prehitrim voznikom.

Zgleda kar dober biznis :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...si je v letu dni delovanja prislužil okoli 155 milijonov tolarjev. Za toliko se je namreč nabralo kazni...

Koliko pa so jih uspeli 'izterjati'?? :OK:

Jaz se pose*em na radarje itd.... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj bi se, a ni mi se za pelat 300km v eno smer, da bi preverjal situacijo pod golovcem (karkoli že to je) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Rdeča lučka ki utripne...... :? :? :? :? ....še nisem opazil

Ja zadnjič sva se z očetom peljala tam, hitrost 100 km/h in kar naenkrat požmigne rdeča lučka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Mimo radarja je dovoljeno 100 kmh. Verjetno še kakšna toleranca v plus.

V Trojanskem klancu so imeli zadnjič toleranco na 108 kmh. jaz pa 136 mimo, sem bil tud bimbo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene je pa pred enim mesecem bliskavica pod golovcem ujela :cry: :headbang:

A to bom zihr dobil položnico domov? V kolikšnem času pa jo lahko pričakujem??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

v ponedeljek sem na relaciji LJ - CE, pred predorom PODMILJ opazil stacionarni radar (takšen kot pred Golavcem). Ne vem ali deluje zato !!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najnovejši radarji:

- v predoru Podmilj so postavili radar...

- prav tako bo radar pred cestninsko postajo Krtina.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Kje je to podmilj? Mene je sinoc na primorski AC pred predorom(bliz Č.kala).

Mimogrede...koliko je $za+10km/h???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opozoril bi tudi na "skrinjico" pri Slivnici (avtocesta med Račami in Mariborom) v smeri Maribora. Ker je ravnina precej "lepa", mnogi prekoračijo 130km/h!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Opozoril bi tudi na "skrinjico" pri Slivnici (avtocesta med Račami in Mariborom) v smeri Maribora. Ker je ravnina precej "lepa", mnogi prekoračijo 130km/h!

kaka skinjica na AC??????????? jaz se vozim redno mimo pa še nikoli nisem opazil in nič dobil pa itak nikoli ne vozim pod 130 km/h?????? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko se od izvoza rače-fram pelješ proti MB, prideš nato do odcepa MB jug ali pa Rogoza... tam ko je info panel preko ceste, ko kaže temperaturo, stanje na cesti, itd.. na njegovi desni štangi je zmontirano ohišje za radar

Vprašanje časa, kako dolgo bo celo

:evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!