snoopy Objavljeno November 22, 2005 Deli Objavljeno November 22, 2005 morš se 250+ vozit.. noben radar ki ga ima/uporabla slo policija, ne more zmerit višje hitrosti od 250 ... tak da... gasa http://www.robot.de/english/traffipatrol.php ...pa pridi, da te vidim... Drugače pa: http://www.opticsplanet.net/decatur-genesi...ffic-radar.html :? :? :? Torej tudi če gre mimo nekdo s ''svetlobno'' hitrostjo(BOG NE DAJ :kva2: ), bi ga kamera dovolj razločno ujela za ID vozila :ninja: ????Ampak itak te pred Golovcem slika sam od spredaj :eek: , kjer pa motorist nima tablice :OK: .In kaj bojo delal s tisto slikco?????? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno November 23, 2005 Deli Objavljeno November 23, 2005 :? :? :? .In kaj bojo delal s tisto slikco?????? O:-) mogoče si jo bojo dali v okvir in obesili v dnevni sobi za spomin. :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DELPHI Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 Že pred časom sem opazil, da je na radarju pred vhodom v tunel pod Golovcem (LJ obvoznica) nameščena neka dodatna rdeča luč. Kakšna 2 m nad kamero. Pa mi omeni oni dan sodelavec, da je ta rdeča luč poblisknila, ko se je z dovoljeno hitrostjo peljal mimo radarja. No, danes se je enako zgodilo meni. Peljal sem manj kot 85km/h, ko je na kratko posvetila. Omejitev je sicer 100km/h Mi zna to kdo pojasniti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 mar ni omejitev 80 km/h???? pa neke priprave so tut en tunel(če mu lohka tako rečemo) prej...kdo ve za kaj gre???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DELPHI Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 Do radarja menda velja predhodna omejitev 100km/h, svetlobni znak 80 km/h pa zapoveduje hitrost v tunelu. Ja, tudi mene zanima, kaj počne tista kamera pred galerijo (tunelom). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 To je pa zelo, zelo, zelo res. To kar se dogaja v mestih presega vse meje. Kot kolesar dobesedno popizdevam, in tu bi lahko dodali še arogantno zaparkirane pločnike in kolesarske steze. Država to s smešnimi kaznimi (5.000) podpira. Vsak nov ZVCP vse druge kazni podvoji, za parkiranje ostanejo iste. Isto je z žmigavci, ki jih striktno več nihče ne uporablja. To je posebej moreče na krožnem prometu, ko ne veš ali bo nekdo izvozil ali krožil naprej. Me zanima kdaj je zadnja oseba za ta prekršek plačala kazen. A ti si tudi na peciklu... ja, imava kar podobne izkušnje. Pa še pešci me nervirajo, ker pri avtobusnih postajah letajo sem ter tja kot kura brez glave s ptičjo gripo :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Tista kamera je direktno povezana z nadzornim centrom DRSC......in ni edina......po EU standardih mora biti tunel v celoti pod video nadzorom in to 24/7. Rdeča lučka ki utripne...... :? :? :? :? ....še nisem opazil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 A ti si tudi na peciklu... ja, imava kar podobne izkušnje. Pa še pešci me nervirajo, ker pri avtobusnih postajah letajo sem ter tja kot kura brez glave s ptičjo gripo :grrr včlani se v Ljubljansko kolesarsko mrežo :) :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Iz 24ur.com Radar pod Golovcem: Kazni se nabirajo Ljubljana | 13.3.2006 | Tanja Volmut Radar za merjenje hitrosti pod Golovcem v Ljubljani si je v letu dni delovanja prislužil okoli 155 milijonov tolarjev. Za toliko se je namreč nabralo kazni, ki so jih zaračunali prehitrim voznikom. Zgleda kar dober biznis :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 ...si je v letu dni delovanja prislužil okoli 155 milijonov tolarjev. Za toliko se je namreč nabralo kazni... Koliko pa so jih uspeli 'izterjati'?? :OK: Jaz se pose*em na radarje itd.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 bolj počas se mimo pel pa boš vidu da je znak 80 postavljen za radarjem halo :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 Saj bi se, a ni mi se za pelat 300km v eno smer, da bi preverjal situacijo pod golovcem (karkoli že to je) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 5, 2006 Deli Objavljeno April 5, 2006 Rdeča lučka ki utripne...... :? :? :? :? ....še nisem opazil Ja zadnjič sva se z očetom peljala tam, hitrost 100 km/h in kar naenkrat požmigne rdeča lučka :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Maj 17, 2006 Deli Objavljeno Maj 17, 2006 Mimo radarja je dovoljeno 100 kmh. Verjetno še kakšna toleranca v plus. V Trojanskem klancu so imeli zadnjič toleranco na 108 kmh. jaz pa 136 mimo, sem bil tud bimbo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 Če žmigne te slika. Ni pa račeno, da si to ti, lahko je kdo za tabo z višjo hitrostjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 18, 2006 Deli Objavljeno Maj 18, 2006 Mene je pa pred enim mesecem bliskavica pod golovcem ujela :cry: :headbang: A to bom zihr dobil položnico domov? V kolikšnem času pa jo lahko pričakujem?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 20, 2006 Deli Objavljeno Maj 20, 2006 Ni nujno da jo boš dobil, možnost je da je žmignila za koga drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 v ponedeljek sem na relaciji LJ - CE, pred predorom PODMILJ opazil stacionarni radar (takšen kot pred Golavcem). Ne vem ali deluje zato !!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Najnovejši radarji: - v predoru Podmilj so postavili radar... - prav tako bo radar pred cestninsko postajo Krtina. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Kje je to podmilj? Mene je sinoc na primorski AC pred predorom(bliz Č.kala). Mimogrede...koliko je $za+10km/h??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Opozoril bi tudi na "skrinjico" pri Slivnici (avtocesta med Račami in Mariborom) v smeri Maribora. Ker je ravnina precej "lepa", mnogi prekoračijo 130km/h! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Opozoril bi tudi na "skrinjico" pri Slivnici (avtocesta med Račami in Mariborom) v smeri Maribora. Ker je ravnina precej "lepa", mnogi prekoračijo 130km/h! kaka skinjica na AC??????????? jaz se vozim redno mimo pa še nikoli nisem opazil in nič dobil pa itak nikoli ne vozim pod 130 km/h?????? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Ko se od izvoza rače-fram pelješ proti MB, prideš nato do odcepa MB jug ali pa Rogoza... tam ko je info panel preko ceste, ko kaže temperaturo, stanje na cesti, itd.. na njegovi desni štangi je zmontirano ohišje za radar Vprašanje časa, kako dolgo bo celo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 Ohišje je kot blindiran tank. Praktično je neuničjivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se