Rokovnjač Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 Da ne odpiram nove teme... :blush: potreboval bi konstrukcijo od igluja (sotora), se pravi vsaj en set unih palic, kl se jih sestavi za streho sotora... če ima kdo strgan sotor, al pa da je menu palice pa ima se kaksne viska, ki jih ne rabi, dolzina, material in barva niso pomembni dejavniki... pridem iskat, po potrebi tud "mal" placam, za per dam pa ziher! :OK: Kontakt PM ali predsednik@mkrokovnjaci.com
Rokovnjač Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Da ne odpiram nove teme... :blush: potreboval bi konstrukcijo od igluja (sotora), se pravi vsaj en set unih palic, kl se jih sestavi za streho sotora... če ima kdo strgan sotor, al pa da je menu palice pa ima se kaksne viska, ki jih ne rabi, dolzina, material in barva niso pomembni dejavniki... pridem iskat, po potrebi tud "mal" placam, za per dam pa ziher! :OK: Kontakt PM ali predsednik@mkrokovnjaci.com dobil! :OK:
moto rider Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 (popravljeno) A kdo ve, kje se dobi takšen šotor, če se notri "jamra", :o da se ven ne sliš'? :hmm: Cena ni pomembna! * Pa še Rokovnjače bi pozdravil! Popravljeno Marec 9, 2006. Popravil fičo
Ice Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 yep, pri meni. traja ca. 3-6 mesecev da ti postavim, samo transport je potem "malce" kompliciran. :devil: (montaznahisapress :P ) mislim, da zeljenega kot sotor ne bos nasel. razlog: zunanji in notranji del bi morala biti zvocno separirana, se pravi nobenih zvocnih mostov in "stene" morajo imeti dovolj veliko maso, da lahko slisne frekvence "unicijo" oz. absorbirajo. to pa s plahto, cerado, najlonom ali podobnim zaenkrat se ni mogoce (membrane pac teh lastnosti se nimajo dovolj razvitih).
Ganges Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Ne jamrat v šotoru (ali ti ali pa kaka druga predstavnica) :D Zaleže pa tudi preveza čez usta, ampak je potem potrebno opazovati oči in barvo obraza (da vidiš, če ima oseba dovolj kisika) lp
jakasan Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 http://www.tabornik.com/product_info.php?c...803cbd681e4304e Na tem naslovu dobiste ugoden in majhen šotor. Zunanji material...........Polyester Notranji material......... Zaščitna mreža.............Nylon Dno...............................PE Nosilne palice..............Steklena vlakna 7,9mm Transportna velikost...55 x 11 cm Teža.............................1,7 Kg Število oseb.................2 Notranje mere..............190+30 x 120 x 90 L.P.
Rude Boy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 ta zgornju ultra oh in sploh je za 3 jurje ! evo designe izpred 30 let model Savica pa po ceni 59.400,00 podaljšana 64.900,00 za 4 orjake ! long size :fredy:
Wilson Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Lani sem dobil v Maya Maya iglu šotor zelo ustreznih mer. Je zelo funkcionalen in kvalitetno izdelan. Cena pa je bila nekaj čez 10.000 sit
motoristek Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 A kdo ve, kje se dobi takšen šotor, če se notri "jamra", :o da se ven ne sliš'? :hmm: Cena ni pomembna! ...zakaj še mi ne bi imeli kaj od tega! :lol1:
Rude Boy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Lani sem dobil v Maya Maya iglu šotor zelo ustreznih mer. Je zelo funkcionalen in kvalitetno izdelan. Cena pa je bila nekaj čez 10.000 sit trenutno je v "prednaročilu" 13.993,00 oz. 58,39 EUR da bomo po "zakonu" ! :P drap-siv in sivo-modra ! zložen ima tudi OK mere ! SAVANA 2
moto rider Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 (popravljeno) Za motoriste, je najkvalitetnejša in najprimernejša oprema za kampiranje, v trgovinah za alpiniste! Pa tudi ribiči in jagri, imajo kakšno uporabno stvar. :hmm: Popravljeno April 6, 2006. Popravil fičo
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Pa tudi ribiči in jagri, imajo kakšno uporabno stvar. :hmm: Jap, :yes:
Špilferderber Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 sem sredi nekega nakupovanja, pa me zanima, kaj točni pomeni podatek o vodnem stolpcu (npr., pri šotorih)? IMHO, verjetno to pomeni stolpec (težo) vode, ki jo vzdrži, preden premoči, a na kakšni površini?
Frips Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) sem sredi nekega nakupovanja, pa me zanima, kaj točni pomeni podatek o vodnem stolpcu (npr., pri šotorih)? IMHO, verjetno to pomeni stolpec (težo) vode, ki jo vzdrži, preden premoči, a na kakšni površini? mislim, da na kvadratni cm...... šotor okoli 1500 vodnega stolpca je že ok (preverjeno ob največjem nalivu), sam da je dvojno platno, tj. notranji del posebaj (da se ne dotikaš strehe) ;) Pa tudi dno preveri kolk ma vodnega stolpca. Se mi je zgodil, da je streha zdržala, pa dno spustilo :slap: Popravljeno April 14, 2006. Popravil Frips
Ice Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 dno min. 2000 mm, stranice min 1500 mm. Wikipedia.de - Wassersäule Globetrotter.de das volle programm - wassersäule
Špilferderber Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 če sem prav razumel drugi link, gre za vodni stolpec nad 10 cm2 površine..
GorazdH Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 nekateri modeli šotorov imajo tudi vesla.... :whistle:
hotschko Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 moje smučarske hlače vzdržijo 10.000mm vodnega pritiska. to pomeni, da sem lahko 10m pod vodo in še vedno suh .)
Špilferderber Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 moje smučarske hlače vzdržijo 10.000mm vodnega pritiska. to pomeni, da sem lahko 10m pod vodo in še vedno suh .) če boš s smučarskimi hlačami 10m pod vodo, menjaj smučišče..
pirrulz Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 če boš s smučarskimi hlačami 10m pod vodo, menjaj smučišče.. Al pa letni čas. :grim
Noise Objavljeno April 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 14, 2006 Drugače pa več ko je, bolje je... samo so pa seveda dražji... ampak te vsaj mal zavaruje... Jaz imam 3.000 (površina) in 5.000 (dno)... http://www.vaude.de/hps/client/vaude/publi...front/index.hbs Sem pa mnenja, da se "nešto izmedju" ne splača kupovat (ala 1.500mm), ker bolj malo zdrži, in je potem bolje vzeti enega v Sparu za 4,990 SIT...
Frips Objavljeno April 14, 2006 Opozori Objavljeno April 14, 2006 (popravljeno) Z Noisem se načeloma strinjam, če že kupuješ, vzami čim več (ako ni keš problem). Hotel sem reči, da 1500 mm ponavadi že zadosti....Kurc je pa,če lije 10 dni neprestano hehe Popravljeno April 14, 2006. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se