moto rider Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 mal :topic: :topic: tale Zvone ma dobro hčer! :devil: al se sam meni to zdi..... [attachmentid=84915] Jebeštrgla... :hmm: :hmm: Zdej je pa sama doma, a??! :whistle: :whistle: :o :o :grim
Leteči Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Jebeštrgla... :hmm: :hmm: Zdej je pa sama doma, a??! :whistle: :whistle: :o :o :grim Ej fičo kaj če se take govorice širijo tudi ko si ti na poti :naughty:
Miha Z. Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 ga baje spremlja del poti :cry: ah bomo pa počakal da pride domov..... :kva2: :kva2: Ej fičo kaj če se take govorice širijo tudi ko si ti na poti :naughty: fičo !!!a maš tud ti kaj za povedat?!
moto rider Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 ga baje spremlja del poti :cry: ah bomo pa počakal da pride domov..... :kva2: :kva2: fičo !!!a maš tud ti kaj za povedat?! Miha Z! Sem že, kar sem mislil. :P :naughty: :naughty:
Dadi Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Jebeštrgla... :hmm: :hmm: Zdej je pa sama doma, a??! :whistle: :whistle: :o :o :grim :naughty: :whistle: :naughty: :whistle: :naughty: :OK:
Zdrawc Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 Sem že, kar sem mislil. :P :naughty: :naughty: Ajaj, ga serješ..... :grim Slovenija je mejhna, se vse hitr zve.... :grim :whistle: :devil:
Gregc Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 (popravljeno) mal :topic: :topic: tale Zvone ma dobro hčer! :devil: al se sam meni to zdi..... [attachmentid=84915] Dobr se ti zdi :OK: V obraz zgleda lušna... Popravljeno Oktober 25, 2006. Popravil Gregc
motofrik Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 A bo kaj reportaž po netu, ali samo knjiga? Pa predavanja.. .)
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Počakej, da končamo debato tule............ :P sicer pa je zraven njega neka popTv ekipa, ki bi naj nekaj snemala :photo:
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 (popravljeno) Jaz Zvoneta podpiram. Znašel se je tako, da v življenju počne kar ga veseli! Zvone, srečno :OK: saj, zato je tudi men kul ... nikol ga nisem slišal pojamrat ... pa verjetn ni vedno vse idealno .. .da o tračih ne govorimo, ki krožijo o njemu. Jebeštrgla... :hmm: :hmm: Zdej je pa sama doma, a??! :whistle: :whistle: :o :o :grim Z mamo, ki ima črn pas v karateju in bratcem ... A bo kaj reportaž po netu, ali samo knjiga? Pa predavanja.. .) verjetn bo tut kak dobr člank v Nedelu in še kje ... Popravljeno Oktober 26, 2006. Popravil brum brum
Glider Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 Ne, ni doma, za fotrom na motorju sedi..........do Sirije. Pol pa domov za knjige. Šola pač! Kamreman od POP-a pa bo uletu samo v Etiopijo in del Kenjie (za 3 tedne). Tam bo namreč najbolj divje pa zanimivo za reportažo snemat.
Miha Z. Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 (popravljeno) baje ma že probleme z policijo in sodiščem naš Zvonko......z njegovo hčerko :D baje bi mogla bit v sprenstvu mame ker je se mladoletna :eek: jep drugi zakoni na drugem kontinentu kej čmo... glih prej sm neki ulovil po TV Samo joške ji na noter rastejo :xx: bo že!! sej je še mlada :naughty: Popravljeno Oktober 26, 2006. Popravil Miha Z.
Zdrawc Objavljeno Oktober 26, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2006 bo že!! sej je še mlada :naughty: Jap, menda človek raste do 21ga leta :grim ne wem pa kako je pri ženskah :hmm: , najbrž, da približn isto :devil:
Miha Z. Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Jap, menda človek raste do 21ga leta :grim ne wem pa kako je pri ženskah :hmm: , najbrž, da približn isto :devil: sodobna medicina reši vse take in podobne primere :whistle: mal silikona :hmm: :naughty: :nono: :nono: osebno nimam nič proti, če se tip znajde v življenju .) hvalabogu ane :OK: sicer sem mu pa fouš d je kr joj....... :grim pa ne zaradi hčere ampak tud jest bi enkrat tkole šel mal pohajat ..... :blush: :cry:
MARJA Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 A ni motor sponzorski????? Ker se je neki hvalil na E+ da si ga je daroval za okroglo obletnico. Me prav zanima kok je dal zraven :hmm: :hmm: Po moje si ga daruješ, če si ga kupiš .)
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Jp, je pa lep motor. Mogoče se kdaj lotim tko potovanja, povezano s poslom... sam najprej se morm naučit sam gumo menjat pa poflikat kje boguizanogu... Pa kak frgazer porihtat, pa bat odribat :)
Zdrawc Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Jp, je pa lep motor. To pa res :yes: Mogoče se kdaj lotim tko potovanja, povezano s poslom... sam najprej se morm naučit sam gumo menjat pa poflikat kje boguizanogu... Pa kak frgazer porihtat, pa bat odribat :) gumo zaflikat, te lahk naučim..... fergazerja pa tak motor itak nima več, priklopiš na USB pa pošraufaš z miško :whistle:
Noise Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Luštna ja... video... --> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2933
Barth Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 punca ima 16 let - starine, back off :devil: da vas ne zaprejo :lol:
CPU Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 punca ima 16 let - starine, back off :devil: da vas ne zaprejo :lol: Zapirajo, če ma pod 15 let :grrr , tako da je že godna :grim
ton Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 Luštna, ampak glas ima pa ko akrapovič na kakšni 1000 ccm zverini :eek:
Miha Z. Objavljeno Oktober 27, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2006 (popravljeno) :eek: teb so pa možgani nekam vn rastl, pa si jih verjetn po pomoti 'stisnil', ker si mislu, da je mozol, a ? jejžeš kaj si pogruntu!! :D :topic: Popravljeno Oktober 27, 2006. Popravil Miha Z.
Barth Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) že poroča s poti: spletna stran Popravljeno November 7, 2006. Popravil Barth
BAnToN Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Pa tudi Zvone je lep zato ma tako lepo hčirko. Jaz mam tud lepo hčirko pa je že osem let čez polnoletnost tako da ko jo pelem po svetu ni blemov. Pa še fouš so mi k mislijo da mam tako mlado ženo :kva2:
2384nsdf83 Objavljeno November 9, 2006 Opozori Objavljeno November 9, 2006 Eto, danes sem dobil prjatla - mater je seksi! BMW 1200 GS Adventure, dec, da ga samo gledaš. Par mačk me je v mestu gledalo skorajda že ko človeka, ko sem se diskreno in polahko mim njih vozil. Končno en, k ni tok defektn, da bi v motorju videl "lubico". :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se