Noise Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 A je preveč očitno da furam bmw?? V bistvu bo vse skupaj tole zelo zanimivo čtivo... ko se vse skupaj razplete.
Miha Z. Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 ha če je šla sam sklopka.....potrošni materjal...... se zamenja pa gas naprej.
bladzo Objavljeno Januar 23, 2007 Opozori Objavljeno Januar 23, 2007 Ponavadi, ko prehitro crkne sklopka, ni problem v motorju!!! V dokaz mi lahko kdor koli od vas nevernikov posodi svoj motor in vam dokažem, da lahko prav na vsakem mopedu crkne sklopka prej kot v eni uri!!! :kva2:
_THUNDER_ Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 se podpišem.... ravnokar bom moral menjati vzmeti (fedrece)..... :grim
MiNa Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 Ponavadi, ko prehitro crkne sklopka, ni problem v motorju!!! V dokaz mi lahko kdor koli od vas nevernikov posodi svoj motor in vam dokažem, da lahko prav na vsakem mopedu crkne sklopka prej kot v eni uri!!! :kva2: HI! Da zakolješ motor pa res ne rabiš 1 uro. Pa zakaj bi hvalil samo tisto kar jaz vozim! Vseeno "moj" motor je najboljši to trdi vsak, ki kaj vozi. Motoristek! Nisem nič odmeril pa tudi nič zameril. Na Korzik smo pa napadal HA!
simonsi Objavljeno Januar 24, 2007 Opozori Objavljeno Januar 24, 2007 se podpišem.... ravnokar bom moral menjati vzmeti (fedrece)..... :grim Podloži original za 1-2mm.
corser Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Upam, da bo na posnetkih čimveč motorja, ker slik afriških plemen, levov in kaj vem česa sem že naveličan. Ob Travel ch. in National geog. ch., kaj sploh še ostane majhnim? Mislim, da potovanje po odročnih koncih sveta ni več tako zanimivo za širšo publiko, saj je svet dodobra raziskan in dokumentiran. No ja se še kaj najde... Še dobro, da mu je uspelo se iztržit.
Miha Z. Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 v soboto bo en dokumentarec o Zvonetu Šerugi. mism da ob 16.25h......na slo1 al 2.
SiR Objavljeno Januar 30, 2007 Opozori Objavljeno Januar 30, 2007 (popravljeno) Pa zakaj bi hvalil samo tisto kar jaz vozim! Vseeno "moj" motor je najboljši to trdi vsak, ki kaj vozi. razen, če je starejši od 18 let in vsaj kolikor tolikor čustveno in tudi sicer mentalno odrasel... Popravljeno Januar 30, 2007. Popravil SymRu
sršenar Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Danes ob 16.25 uri na POP TV je dokumentarec od zvoneta z naslovom Drugačne zvezde! Je pa dons 1. del od 6-ih. bomo vidl kako zgleda slovenski dokumentarec :? !? lp miha
simonsi Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Danes ob 16.25 uri na POP TV je dokumentarec od zvoneta z naslovom Drugačne zvezde! Je pa dons 1. del od 6-ih. bomo vidl kako zgleda slovenski dokumentarec :? !? lp miha Takrat se je še s tastarim gs-om vozil. :naughty:
Motorist_ Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Da prilijem malo olja na ogenj. . . Takrat se je še s tastarim gs-om vozil. :naughty: . . .in to s "taboljšim" GS-om ! ! :whistle: lp
simonsi Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 (popravljeno) Probaj na tanovem z osnovnim orodjem glavo cilindrov dol vzet v pesek vržt, mal spucat pa naprej se peljat. :kva2: Popravljeno Februar 3, 2007. Popravil simonsi
motoristek Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 Danes ob 16.25 uri na POP TV je dokumentarec od zvoneta z naslovom Drugačne zvezde! Je pa dons 1. del od 6-ih. bomo vidl kako zgleda slovenski dokumentarec :? !? lp miha Pozabil... :cry: je kakšna ponovitev?
Miha Z. Objavljeno Februar 3, 2007 Opozori Objavljeno Februar 3, 2007 mism da ob 16.25h......na slo1 al 2. :slap: :slap: pa kje sem jest vidu... Pozabil... :cry: je kakšna ponovitev? glede da so to vrtel na Pop-u je zlo mal verjetn da bo kdaj ponovitev.ali pač.....
Zdrawc Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 z avionom........ :blink: a je zdaj motor kar v črni Afriki pustil :hmm: včeraj na Brniku
RSTDRIVER Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 z avionom........ :blink: a je zdaj motor kar v črni Afriki pustil :hmm: vrjetn .) zarad kuplunge :D
Hanzi Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Zanima me s čim je potoval "kamerman" Blaž. Bo treba si vsaj kak del potovanja na tv ogledat. Kdaj so?
Zdrawc Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Kdaj so? Marca enkrat štartajo, do takrat pa lako gledate: Drugačne zvezde
Bambi61 Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Probaj na tanovem z osnovnim orodjem glavo cilindrov dol vzet v pesek vržt, mal spucat pa naprej se peljat. :kva2: Mislil sem ,da je tema potovanja Zvoneta Šeruge po Afriki !! Sedaj pa vidim , da pljuvate po novem GS-u.Zato odgovor : 1. Zakaj pa bi sploh glavo cilindra dol jemal in v pesek metal ??! 2. Ja , novi GS je čisto zanič, popoln klump, dobri so samo stari! Si zdaj srečen !
simonsi Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Mislil sem ,da je tema potovanja Zvoneta Šeruge po Afriki !! Sedaj pa vidim , da pljuvate po novem GS-u.Zato odgovor : 1. Zakaj pa bi sploh glavo cilindra dol jemal in v pesek metal ??! 2. Ja , novi GS je čisto zanič, popoln klump, dobri so samo stari! Si zdaj srečen ! Srečen sem tudi brez tebe. :) Če bi pogledal prvi del Drugačnih zvezd, bi lahko videl, kako so enega starejšega gs-a šraufali sredi puščave in to uspešno. Dvomim, da bi sam lahko kaj naredil pri tanovem. Hotel sem samo izpostaviti prednost preproste in nezahtevne tehnike. Če je to zate pljuvanje je pa tvoj problem. :photo:
mack Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 A ni škoda cajta!??? :headbang: A se že kaj ve kako bojo predvajani dokumentarci?? O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se