Gionni Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 V katalogu vozil ni kawasakija z750. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 pred časom je delala funcija, kjer je lahko uporabnik vpisal motocikel v katalog, vendar sedaj zadeva na funkcionira? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8868 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Mam en tak predlog kaj bi lahko nardil.Ker je, kar nekaj punc na tem forumu bi se jim lahko pod avatarjem dodal simbol tako kot ga imajo že na enem forumu (mn3njalnik) Še slikca kako izgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) Ocitno vam je za red vasega foruma vseeno ampak namen sem mel dober kaj pa se bo zgodilo pa ni v mojih rokah .) Popravljeno September 15, 2005. Popravil italjet maniac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Ocitno vam je za red vasega foruma vseeno ampak namen sem mel dober kaj pa se bo zgodilo pa ni v mojih rokah .) ← fantin, to stane ... ogromno truda in sredstv .. in zamer raznim uporabnikom! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Še slikca kako izgleda ← Ja potem bi lahko vsaj pisalo "Pridružena" :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Maš res samo važno je, da se ve, da je ženska :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 :topic: ni graja, ni pohvala, je pa vprašanje: kako poiščem vse objave nekega motosvetovca v točno določeni debati (ne vem: kaj je Špil povedal v Vtisih)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 GRAJAM še vedno nedelujoče povezave od izsekov iz kataloga na prvi strani motosveta naprej v prenovljeni katalog! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 :topic: ni graja, ni pohvala, je pa vprašanje: kako poiščem vse objave nekega motosvetovca v točno določeni debati (ne vem: kaj je Špil povedal v Vtisih)? ← še eno povezano vprašanje: ali admini/moderatorji berejo to temo/kategorijo (nekako redko dobim odziv na moja pisanja)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ozzie Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Jaz moram pa najprej pohvalit tale forum. Se mi zdi super zadeva in vsem tistim moderatorjem vsa čast. Je dobra, zanimiva in super zadeva. :OK: Seveda, mam pa tud eno pripombooz. predlog : Velikokrat so teme stare po več let, tako da niso več aktualne.... take teme bi po mojem morali arhivirati, saj je čist brez zveze npr. (se izmišljujem, samo za primer), da tema "recmo koliko kilometrov letos" od leta 2002 naprej. Take teme in podobne bi morali zapret, dat v arhiv in drugo leto odpret novo.... :? Je pa res, da to moderatorjem daje več dela... :hmm: To je bil moj "predlog" , ne tolk pripomba. Karkol boste naredl ste itak še vedno najboljši! Slava vam! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 A imaš mogoče kake procente in bi se jih rad znebil :hmm: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ozzie Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 A imaš mogoče kake procente in bi se jih rad znebil :hmm: :whistle: ← ja sem bral tole temo, pa so več al manj graje vvečini... pa sem rekel, pa ne smem jih tu sam grajat.... :nono: tema je vendarle "O forumu, predlogi, pripombe, pohvale" evo, pa sem jih mal "pocartal".... da so ratal bolj mehki in dovzetni, in povedal mal "kritike", pa na konc spet mal pobožal... :) seveda je pa logično da pričakujem :beer1: moram pa tud rečt, da je forum ok. a misliš drugač, bramaputra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 še eno povezano vprašanje: ali admini/moderatorji berejo to temo/kategorijo (nekako redko dobim odziv na moja pisanja)? ← berem...pa ne vem kako bi ti pomagal.... :blush: lahko najdeš določene objave člana v posameznih kategorijah(Išči po avtorju (opcijsko)), označiš pa naj ti teme izpiše kot objave(Vrsta rezultata:Prikaži zadetke kot objave) mislim, da drugače ne gre.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 za kaj jaz nikol nič ne najdem v iskalniku,iščem temo (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v rubriki oprema pa iskalnik nič ne najde,al sem jaz tok bukova :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) za kaj jaz nikol nič ne najdem v iskalniku,iščem temo alternativNa moto v rubriki oprema pa iskalnik nič ne najde,al sem jaz tok bukova :hmm: ← :naughty: bukova sanda :naughty: prisrčno Vaš, bukov Špil Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Tema ne obstaja več. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 za kaj jaz nikol nič ne najdem v iskalniku,iščem temo (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v rubriki oprema pa iskalnik nič ne najde,al sem jaz tok bukova :hmm: ← temo so zbrisal ker so preveč oglaševal verjetn... mogoče ti jo lahko gregs posreduje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Kako kaj poteka nadgradnja kataloga motociklov? Vidim en lep motorček na prvi strani, kliknem na njega pa pove, da še kar poteka nadgradnja. Ročno iskanje je pa malo zamudno <_< ← In kako kaj napredujete :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ja sranje no sem mislila z uno bejbo kak sconto si zrihtat :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 ja sranje no sem mislila z uno bejbo kak sconto si zrihtat :angry2: ← Kaj dosti več kot tolele ti najbrž ni potrebno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Kaj dosti več kot tolele ti najbrž ni potrebno. ← Za vse, ki se sprašujete, kaj sem hotel povedati z zgornjim linkom, naj pojasnim, da ne kaže tistega, kar sem pripopal. Prejkone zato, ker brezplačni EPP ni zaželen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Zakaj dobim po e-posti: Subject: Naro�ila na temo ( From motosvet.com forum ) From: "motosvet.com forum" <forum@motosvet.com> ce pa sem izrecno nastavil "English" kot privzeti jezik za forum ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 13, 2005 Deli Objavljeno Oktober 13, 2005 zakaj mi forum občasno takole zgleda :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 A se samo meni zdi a motosvet dela ful pocasi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se