lucif3rka Objavljeno Februar 16, 2017 Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 Slučajna opazka - favicon dela samo na home page foruma, ko si na temah, ga ni, vsaj na Chrome 55.
Andrejcer Objavljeno Februar 16, 2017 Opozori Objavljeno Februar 16, 2017 Mogoče bi lahko dodali še gumb "END", kot je zdaj recimo puščica gor oz. "HOME" (BacktoTop_title). Na mobilniku in tablici bi bila zelo dobrodošla. lucif3rka 1
Gost Objavljeno Februar 17, 2017 Opozori Objavljeno Februar 17, 2017 Lepo da ste uspeli porihtati nove objave od zadnjega obiska, sedaj ko greš v temo te postavi tja kjer si nazadnje končal. Se še navajam da ne rabim didatno klikat
Cartman Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 motosvet com zgleda in se klika tako kot je treba. POKLON. Tisto prej je blo...po moje, dokaj švoh. GoBobi 1
Bmflar Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 Pravkar, solorider pravi: Kje so oglasi? Na Bolhi al pa Avtonetu solorider 1
Codeine Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 pred 49 minutami, solorider pravi: Kje so oglasi? Tukaj: http://motosvet.com/marketplace
solorider Objavljeno Marec 1, 2017 Opozori Objavljeno Marec 1, 2017 pred 35 minutami, Codeine pravi: Tukaj: http://motosvet.com/marketplace hvala! Vse sem gledal samo te pasice nisem videl.
solorider Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 Izibajker, če si sedaj srečen sem pobrisal mojo temo in sedaj imej tisto skropucalo v arhivu!
RobiRoberto Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 HVALIM Robertota ... Bmflar in DAMI34 2
izibajker Objavljeno Marec 4, 2017 Opozori Objavljeno Marec 4, 2017 pred 4 urami, solorider pravi: Izibajker, če si sedaj srečen sem pobrisal mojo temo in sedaj imej tisto skropucalo v arhivu! Ups, tisto tvojo zadnjo temo sem (v dobri veri, da paše skupaj) združil s temo "Kako motocikle kradejo", ki je bila v arhivu. Ker v tisti temi je bilo tudi nekaj govora (in fotk) o verigah, in verige si tudi ti nekaj omenjal v svoji... Skratka, rahel nesporazum, lahko bi meni sporočil, da se ti ne zdi ok, pa bi dal nazaj... Pa brez zamere.
Quest Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Motosvet sme našel na tapatalku. Super. Bolj pregledno hitreje. Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Codeine Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 pred 1 minuto, Quest pravi: Motosvet sme našel na tapatalku. Super. Bolj pregledno hitreje. Sent from my MotoG3 using Tapatalk Res je pravkar testiram zadevscino in da vidim če je BYO verzija smiselna Sent from my iPhone using Tapatalk
Quest Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Odlično. Pregledno. Hitro. Tole je velika pridobitev za vse na telefonih. Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Codeine Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Zanimivo. Zaenkrat deluje obetavno.Sent from my iPhone using Tapatalk
Quest Objavljeno Marec 15, 2017 Opozori Objavljeno Marec 15, 2017 Deluje odlično. Samo tako naprej. Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Cartman Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 Btw, kaj pa ce bi po vzoru motociklov in opreme, z bulletini opremli se kategoriji sportni motociklizem in splosno?
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 pred eno uro, Cartman pravi: Btw, kaj pa ce bi po vzoru motociklov in opreme, z bulletini opremli se kategoriji sportni motociklizem in splosno? šport bi še šel, splošno pa ne vem kako bi se naredilo. Bulletin je grupa....maš kak predlog za grupe v SPLOŠNO?
Cartman Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: šport bi še šel, splošno pa ne vem kako bi se naredilo. Bulletin je grupa....maš kak predlog za grupe v SPLOŠNO? ja, to sem prezrl. Da bi se ta aktualne teme kazale pa ne gre? recimo, ko se spustijo s ketne u črnosivem nabijanju...de bi bla ta vidna, za direktn dostop hehe
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 Pravkar, Cartman pravi: ja, to sem prezrl. Da bi se ta aktualne teme kazale pa ne gre? recimo, ko se spustijo s ketne u črnosivem nabijanju...de bi bla ta vidna, za direktn dostop hehe ponavadi je tako, da so teme, kjer so nove objave in nisi prebral poboldane. Če se ti zdi si kaka tema posebej v SPLOŠNO zasluži biti vedno na vrhu, ji lahko dodam zastavico ozioma pin (glej po vrsti zeleno označene) lahko jih odpinam in druge napinam
Cartman Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 pred 3 urami, DAMI34 pravi: ponavadi je tako, da so teme, kjer so nove objave in nisi prebral poboldane. Če se ti zdi si kaka tema posebej v SPLOŠNO zasluži biti vedno na vrhu, ji lahko dodam zastavico ozioma pin (glej po vrsti zeleno označene) lahko jih odpinam in druge napinam nism bil čist jasen. Rad bi se iziogmil kliku športni motociklizem, in kliknil direkt v motogp, kako kot kliknem v gume, recimo
DAMI34 Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 pred 35 minutami, Cartman pravi: nism bil čist jasen. Rad bi se iziogmil kliku športni motociklizem, in kliknil direkt v motogp, kako kot kliknem v gume, recimo težka bo
GoBobi Objavljeno Maj 11, 2017 Opozori Objavljeno Maj 11, 2017 Bi predlagal/prosil, če se lahko da temo "Najave + Dogovori dnevnih voženj" v npr. teme "Izleti", ker ponavadi ne klikneš na forum "On the Road & Off-Road", ampak na eno od neprebranih tem in ker še nisem prebral vseh prispevkov iz tem "Potovanja" in "Načrtovanje potovanj, izletov, voženj...", ne vidim, ko nekdo objavi nekaj novega v "Najave + Dogovori dnevnih voženj". Ajd! P.S.: tole pišem zato, ker je menda @lucif3rka ponujala kavo in/ali tortico za kompanijo pri motoriranju, jaz pa sem se v tem času (neseznanjen s ponudbo) vsaj trikrat sam vozikal po Notranjski in kočevskih koncih in na koncu ene petkrat, šestkrat sam sedel na kafetu in se s pipo v žnabljih menil s svojo čelado na mizi. Sad but true ... ALEŠ M, Quest, vandrovec in 1 other 4
Cartman Objavljeno Maj 12, 2017 Opozori Objavljeno Maj 12, 2017 pred 13 urami, DAMI34 pravi: težka bo Težka bo? Super. Torej se boš potrudil. Fino.. Hvala u naprej.
maus Objavljeno Maj 12, 2017 Opozori Objavljeno Maj 12, 2017 men je vse super in fajn, dokler nisem blokiran le tako naprej zastave slave DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se