Lokos Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Mene pa zanima če je kdo že naročal kaj prek TE SPLETNE STRANI in pa predvsem kakšno se vam zdi TOLE PREMIČNO STOJALO. Deluje pa takole: Uporabljal bi ga za Varadero. Seveda bi si omislil tudi sprednje stojalo. Za spredaj mi je všeč TAKOLE STOJALO. Malo sem sicer skeptičen ker je motor vpet samo na eni točki in nebi rad da pade. Mi je pa všeč ker poleg gume razbremeni še amortizer. Čeprav ne vem a to sploh ima smisel?!?! Deluje pa takole:
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Mene pa zanima če je kdo že naročal kaj prek TE SPLETNE STRANI in pa predvsem kakšno se vam zdi TOLE PREMIČNO STOJALO. Deluje pa takole: Uporabljal bi ga za Varadero. Seveda bi si omislil tudi sprednje stojalo. Za spredaj mi je všeč TAKOLE STOJALO. Malo sem sicer skeptičen ker je motor vpet samo na eni točki in nebi rad da pade. Mi je pa všeč ker poleg gume razbremeni še amortizer. Čeprav ne vem a to sploh ima smisel?!?! Deluje pa takole: Tole spodnje stojalo se uporablja v kombinaciji z zadnjim stojalom. Tako kot klasično prednje stojalo ni namenjeno temu, da bo na njem stabilno "stal" motor. Jaz uporabljam to stojalo predvsem zato, če je kakšen problem z vilicami itd, da lahko že na dirkališču porihtaš kar je treba.
bentley Objavljeno Oktober 31, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2014 Tole spodnje stojalo se uporablja v kombinaciji z zadnjim stojalom. Tako kot klasično prednje stojalo ni namenjeno temu, da bo na njem stabilno "stal" motor. Jaz uporabljam to stojalo predvsem zato, če je kakšen problem z vilicami itd, da lahko že na dirkališču porihtaš kar je treba. Jaz mam zadnje stojalo od neke druge firme, sprednjega sem pa kupil tega, ki pride v spodnji kriz. Res zadovoljen, za 70e je top. Kvalitetna izdelava, hitro dobis, in ena redkih strani kjer postnino ob morebitnem vracilu krijejo oni. Zraven sem dobil se 6 nastavkov, tako da je uporaben za malo morje motorjev. Tega o stabilnosti pa nisem razumel, pomojem ga je lazje vrzt iz klasicnega sprednjega stojala kot iz tega. Nevem no, iz tega ga ponesreci pac ne bos vrgel potleh, ker stojalo se ne more iztaknit, lahko samo vse skupaj pade. Pa kot ti je ze svobodnaptica napisala en velik plus je zame to da lahko vzames dol vilice.
CeneR Objavljeno November 2, 2014 Opozori Objavljeno November 2, 2014 Mene pa zanima če je kdo že naročal kaj prek TE SPLETNE STRANI in pa predvsem kakšno se vam zdi TOLE PREMIČNO STOJALO. Deluje pa takole: Uporabljal bi ga za Varadero. Seveda bi si omislil tudi sprednje stojalo. Za spredaj mi je všeč TAKOLE STOJALO. Malo sem sicer skeptičen ker je motor vpet samo na eni točki in nebi rad da pade. Mi je pa všeč ker poleg gume razbremeni še amortizer. Čeprav ne vem a to sploh ima smisel?!?! Deluje pa takole: lp pomično stojalo v več izvedbah izdelano v slo. pri tej izvedbi je lažje premikanje motorja premično in preklopno stojalo
Lokos Objavljeno November 7, 2014 Opozori Objavljeno November 7, 2014 (popravljeno) lp pomično stojalo v več izvedbah izdelano v slo. pri tej izvedbi je lažje premikanje motorja DSCF0293.JPG DSCF0304.JPG DSCF0306.JPG premično in preklopno stojalo DSCF0233.JPG DSCF0249 - Kopija.JPG DSCF0254.JPG DSCF0265.JPG Če ti ni odveč bi te prosil za kak kontakt (spletna stran, telefonska ... ). Kakšne so pa kaj cene? Popravljeno November 7, 2014. Popravil Lokos
Gregc Objavljeno Januar 6, 2015 Opozori Objavljeno Januar 6, 2015 (popravljeno) Prilepi slikco, da vidimo. Joj se opravičujem za pozen odgovor. Še slikca na stojalih LP Popravljeno Januar 6, 2015. Popravil Gregc
Gregc Objavljeno Januar 6, 2015 Opozori Objavljeno Januar 6, 2015 Jao si ku stare mame radoveden mene tudi zanima kej je zaen stroj z enojno nihajko Monster 796 s par cukrčki
ludiluka Objavljeno Januar 19, 2015 Opozori Objavljeno Januar 19, 2015 Kupim zadnje stojalo za enojno nihajko (ducati 996) najraje original ducati ali pa od gubellinija če ima kdo viška
SCORPIONS Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 http://www.lincos.si/stojala-za-motorna-kolesa/stojalo-za-motorna-kolesa-trmt005 ...pa orodje dost pocen...
moto rider Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) STORNO TOLE!! Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil moto rider
moto rider Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) Tole spodaj na sliki sem omenil pod Suzuki, a mislim, da bolj paše v tole temo; Je za vse motorje brez centralnega stojala. Priročen je za potovanja, kjer nimaš možnosti dvigniti motor, da zakrpaš pnevmatiko. Enako priročen je za prezimovanje motocikla, da razbremeniš vzmetenje in pnevmatike Kje dobiti zadevo, ne vem, ker sem to dvonavojno dvigalko dobil enkrat za darilo. Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil moto rider
Matori Hanzo Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Kje dobiti zadevo, ne vem,... LOUIS
MCMLXXVI Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Tole spodaj na sliki sem omenil pod Suzuki, a mislim, da bolj paše v tole temo; Je za vse motorje brez centralnega stojala. Priročen je za potovanja, kjer nimaš možnosti dvigniti motor, da zakrpaš pnevmatiko. Enako priročen je za prezimovanje motocikla, da razbremeniš vzmetenje in pnevmatike Kje dobiti zadevo, ne vem, ker sem to dvonavojno dvigalko dobil enkrat za darilo. aha z tem lahko tudi razbremeniš vzmetenje
sayo Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 aha z tem lahko tudi razbremeniš vzmetenje Kako s tem razbremeniš vzmetenje, če pritiska na zadnjo vilco razbremeniš edino gumo
moto rider Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) Kako s tem razbremeniš vzmetenje, če pritiska na zadnjo vilco razbremeniš edino gumo Prvič; Motocikel je v osnovi na stranskem stojalu. Torej je stabilen. Zadnja nihajka je dolga, od vpetja spredaj, se pravi, točke 0, do skrajne točke zadaj. A je tako?? Torej, če dvigalko na desni strani podstaviš pod nihajko čisto spredaj, lahko jo pa tudi pod "fuzrast" (če je že kdo slišal zanj,) je zadnja nihajka obremenjena s silo 0. A je tako?? Če motor tako dvigneš, se motocikel dvigne v celoti, tako, da sta sprednje in zadnje kolo lahko v zraku (in v tandemu delujeta kot centralno stojalo.) Nihajka pa je s tem popolnoma razbremenjena! A je tako?! (Motor je lahko tudi do fula naložen s prtljago.) In ko ugotoviš, da te ta (rumena) zadeva, nekje bogu za hrbtom reši iz težav ko poči guma, se na tale skromen nasvet, ne bo nihče pritoževal. To govorim iz prakse! Vem pa, da so ljudje, ki iz teorije vedo več, kot je naučilo nekatere (motoriste) življenje na terenu. Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil moto rider
Nearrain Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Monster 796 s par cukrčki A uni cukrcki k zgledajo kot tepih in kartonaste skatle? Gregc 1
sayo Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) Taka in podobna stojala RAZBREMENIJO fedre čez zimo pa še moped zavzame veliko manj placa v garaži, brez terenskega znanja in odkrivanja tople vode Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil sayo
moto rider Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) Kako s tem razbremeniš vzmetenje, če pritiska na zadnjo vilco razbremeniš edino gumo P'rjatu! Namesto v oštarijo, se raje enkrat peš oglasi v moji garaži, pa ti zadevo pokažem kar v živo, da ti ne bo potrebno plačevati znanja tujih strokovnjakov. Verjemi, najceneje bo :yes: Pa še tole; Govora je bilo za pomoč na terenu, (ko si v pizdi s predrto pnevmatiko, daleč od ljudi, ki ti bodo pomagali) ne toliko za "prezimovanje", kjer lahko podložiš tudi klaftrska polena. Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil moto rider
sayo Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 (popravljeno) P'rjatu! Namesto v oštarijo, se raje enkrat peš oglasi v moji garaži, pa ti zadevo pokažem kar v živo, da ti ne bo potrebno plačevati znanja tujih strokovnjakov. Verjemi, najceneje bo :yes: Pa še tole; Govora je bilo za pomoč na terenu, (ko si v pizdi s predrto pnevmatiko, daleč od ljudi, ki ti bodo pomagali) ne toliko za "prezimovanje", kjer lahko podložiš tudi klaftrska polena. Moja najboljša investicija na motorju je bila nakup centralnega stojala, ni cajta (denarja) za oštarije "prjatu" Popravljeno Februar 13, 2015. Popravil sayo
moto rider Objavljeno Februar 14, 2015 Opozori Objavljeno Februar 14, 2015 (popravljeno) Če bi 'mel taprav motor, bi 'mel "štender" že zraven! Sicer pa "p'rjatu", ura je deset do polnoč! Tvoja najdonosnejša investicija bo, da greš zdele spat! :yes: Popravljeno Februar 14, 2015. Popravil moto rider dore 1
Nearrain Objavljeno Marec 1, 2015 Opozori Objavljeno Marec 1, 2015 Ce si ze kdo lasti kaksno podobno dvizno centralno stojalo bi ga prosil za uporabnisko info. . . . predvsem me zanima koliko je zadeva stabilna, ko se motor na njemu prestavlja po garazi/delavnici (sploh ce premika po poloscicah - fuge) .
Damo001 Objavljeno Maj 31, 2015 Opozori Objavljeno Maj 31, 2015 (popravljeno) Mogoče kdo pozna tole stojalo za motor? Je vredno kupiti? https://www.mimovrste.com/zadnje-stojalo/oem-stojalo-za-motor-hi-q-tools-ii?v=641078 ali pa mogoče tudi ta: https://www.mimovrste.com/zadnje-stojalo/oxford-stojalo-oxford-big-black-stand-zadnje?v=607029 Popravljeno Maj 31, 2015. Popravil Damo001
Ro.žle Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Mogoče kdo pozna tole stojalo za motor? Je vredno kupiti? https://www.mimovrste.com/zadnje-stojalo/oem-stojalo-za-motor-hi-q-tools-ii?v=641078 ali pa mogoče tudi ta: https://www.mimovrste.com/zadnje-stojalo/oxford-stojalo-oxford-big-black-stand-zadnje?v=607029 js mam komplet (prvi in zadnji) teh oranžnih, sicer sem jih kupil v yogiju in so čisto ok. samo dovolj je treba zategnt vijake.
MilanAndonovski Objavljeno Junij 4, 2015 Opozori Objavljeno Junij 4, 2015 Meine pa zanima, ce se da vsak Motor "predelat", da bi imel vzadaj stojalo na "vilce" namesto samo podstavki za nihajko. Torej kaj je potrebno narediti na motorju, da bi imel vzadaj tiste valjcke. A se to sploh da a CBR 600F naknadno narediti?
SLVR Objavljeno Junij 5, 2015 Opozori Objavljeno Junij 5, 2015 Ponavadi se samo našraufajo v za to namenjeno luknjo v nihajki, lahko pa se tudi modificira na različne načine. Izgleda nekako takole. Prednosti pa ne vidim nobene v primerjavi s stojalom, ki ima L profile za nihajko. Kvečjemu bo tega z valjčki težje pociljat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se