dave the wave Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Kako pa je tej deklici ime? Lubenica? :)
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Kako pa je tej deklici ime? Lubenica? :) Dragi fantje/moški: Kosti že zdavnaj niso več v modi ! O:-) (KajSePaJazNaKostiSpoznam)
Pervy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Kako pa je tej deklici ime? Lubenica? :) Jowanna Smackme AKA Stappas Tara Maass :afro1:
Vale Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ne vem če so vse "predmet poželenja" :devil: :naughty: :devil: :naughty: :devil: Jaz tega nisem rekla ... predmet sigurno niso vse, poželenja vredne pa verjetno ... saj veš za vsakega bika se krava najde
.T. Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ja, Tadej, provocira.. Odgovori mu z argumenti :naughty: Nimam nobene slike od kake dobre Motosvetovke :( . Bo treba sedaj, ko je zunaj še vroče narediti kako FS in mal slikat... Tadej
Pervy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Dragi fantje/moški: Kosti že zdavnaj niso več v modi ! O:-) (KajSePaJazNaKostiSpoznam) No jaz pa prijavljam še eno kandidatko :devil: Shegimme Boner :lol1:
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 No jaz pa prijavljam še eno kandidatko :devil: Shegimme Boner :lol1: Ti se kar delaj norca, ampak roko dam v ogenj, da večini moškim koščene ženske sigurno niso preveč všeč. Se morda motim? :? Sice pa, kaj pa meni manjka? :naughty: Am I sexy or what? :devil:
Špilferderber Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 a si kdo upa rečt "or what"? O:-)
Anubis Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ja, nedvomno lepo okobališ zverino. :) :D :devil:
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 a si kdo upa rečt "or what"? O:-) A si kdo v resnici upa? :fight1: :fight1:
Anubis Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 A si kdo v resnici upa? :fight1: :fight1: Hehehe...or what? Če je what presežnik nečesa. A je?
Špilferderber Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 A si kdo v resnici upa? :fight1: :fight1: OR WHAT! Jaaa, M-Baby, boda groba z meno! :yea2:
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Hehehe...or what? Če je what presežnik nečesa. A je? dobro-boljše-najboljše :P
Anubis Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 dobro-boljše-najboljše :P Ok, si še mlada pa še ne veš vsega. Dobro-Anubis čez dan-Anubis ponoči. Tkole gre to. :)
Pervy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Sice pa, kaj pa meni manjka? :naughty: Am I sexy or what? :devil: Baby(moto) če ti rečem Shegimme Boner je pa to menda najlepši komplimenti, ki ti ga lahko dam .) :devil: . Si, si sexy, če pa misliš, da ti kaj manjka pa ti lahko terapija pri Dr. Perv. Pervyju pomaga. Zate zastonj in brez napotnice :naughty:
Špilferderber Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 brez napotnice.. kot darilo za rojstni dan, a :naughty:
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Baby(moto) če ti rečem Shegimme Boner je pa to menda najlepši komplimenti, ki ti ga lahko dam .) :devil: . Si, si sexy, če pa misliš, da ti kaj manjka pa ti lahko terapija pri Dr. Perv. Pervyju pomaga. Zate zastonj in brez napotnice :naughty: Obrazloži ti meni, kaj pomeni Shegimme Boner! :? Manjka mi pa tut definitvo nič. :D Dr.Pervy, drgač mam pa zelo ornk background, tko, da nč bat zame !
Pervy Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Obrazloži ti meni, kaj pomeni Shegimme Boner! :? Manjka mi pa tut definitvo nič. :D Dr.Pervy, drgač mam pa zelo ornk background, tko, da nč bat zame ! She - ona gimme - mi da (naredi) boner - moški spolni ud v vzburjenem stanju get it? :devil: .) Ornk background? A to oni kombi zadaj? :hmm: No ja ni lep, je pa velik :xx:
motobaby Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ornk background? A to oni kombi zadaj? :hmm: No ja ni lep, je pa velik :xx: Ja, ja; kombi, kaj pa drugega? :lol1: P.s.: hvala za razlago; mi je kr mal nerodno ratal
gebre Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Jao folk kakšne dones vn mečete :OK:
Vale Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Jao folk kakšne dones vn mečete :OK: Lahko jih tudi noter, če ti je bolj povšeči :rolleyes:
SiR Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Jao folk kakšne dones vn mečete :OK: danes ali včeraj? :hmm:
AREA Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Samo nakladate, dajte tisti ki ste na sceni kake slike s srečanj gor :zzz:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se