Manu Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 evo ,se prijavljam za Misstr ja :D Glasujem zate! :) :wub: :004 :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Glasujem zate! :) :wub: :004 :notworthy: Jaz pa za ... hm ... le kdo bi bil po mojem Mister Motosvet? there is only one man ... ki bi mu privoščil ta laskavi naziv ... in ki ga definitivno zasluži ... in to v najbolj pozitivni možni luči!¨ Mister E.! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2004 pubeci in dekline.. cenim voljo za debatiranje, ampak, prosim, osredotočimo se na temo :afro1: iščemo miss in ne misstra (z vsem spoštovanjem do tvoje kandidature, sims :OK: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 pubeci in dekline.. cenim voljo za debatiranje, ampak, prosim, osredotočimo se na temo :afro1: iščemo miss in ne misstra (z vsem spoštovanjem do tvoje kandidature, sims :OK: ) tvoja boxer seks bomba se še ni prjavl a... :hmm: in ti pričakuješ, da se bodo prijavile še druge? alo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Jaz pa za ... hm ... le kdo bi bil po mojem Mister Motosvet? there is only one man ... ki bi mu privoščil ta laskavi naziv ... in ki ga definitivno zasluži ... in to v najbolj pozitivni možni luči!¨ Mister E.! :naughty: njami ... njami ... bi rekel nekdo ... O:-) ... Symru ... to si pa lepo in pametno ugotovil ... :naughty: ... as always ... :naughty: sam jaz še vedno glasujem zate ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ne - ja Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Prijavljam se na tekmovanje za Miss Motosvet: Prva kandidatka je stara 23 let, študira pravo in si prizadeva za mir na svetu, odpravo lakote in kaznovanje članov Al Kaide. Izhod v kopalkah, ter v motoristični opravii. Če bom izbrana in če bo vzdušje pravo (ter seveda pod pogojem da bo Jason dovolil) lahko naredimo še kakšno fotko na motorju zgoraj brez. In BTW, nimam izpita A kategorije ter nisem še samostojno vozila motorja. A bo potem vseeno šlo? Neja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 (popravljeno) ne bo šlo..ne-ja kadidatke morajo imeti svoj motocikel in vsaj 5 let vozniških izkušenj B) volite mene - izberite manjše zlo B) Popravljeno Marec 11, 2004. Popravil tejka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Jaz pa za ... hm ... le kdo bi bil po mojem Mister Motosvet? there is only one man ... ki bi mu privoščil ta laskavi naziv ... in ki ga definitivno zasluži ... in to v najbolj pozitivni možni luči!¨ Mister E.! Hvala, hvala, sej ne bi bilo treba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 En, dva tri, zame..... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 e ...moj pa uni ki bo pokazala najmanj... pa najbolj zrajcala fante gole piščance gremo lahko gledat v Jato ...moja imaginarna prijateljica?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 kaj a se tukaj zdej zbira MISS MS ali se že 4 strani sestankuje kaj bi izbiral :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Pssst......ne motit sestanka!!!! :angry: :lol1: :lol1: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 sej pravim...izberite mene :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Jaz glasujem za Tejko..... B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 11, 2004 Deli Objavljeno Marec 11, 2004 Glasujem za... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Jaz predlagam Metko. Se opravičujem, ker je slika od maškarade, žel (še) nimam druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Yst pa glasujem za vse moje lepe lubice: Allo, Vale, Alko, Bibo, Manuelco, Janjo, NfR, Teyo, Tejko.... Morm zdele na šiht, nadaljujem potem. B) Vse so lepe! :wub: :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2004 tvoja boxer seks bomba se še ni prjavl a... :hmm: in ti pričakuješ, da se bodo prijavile še druge? alo? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Prijavljam se na tekmovanje za Miss Motosvet: Prva kandidatka je stara 23 let, študira pravo in si prizadeva za mir na svetu, odpravo lakote in kaznovanje članov Al Kaide. Izhod v kopalkah, ter v motoristični opravii. Če bom izbrana in če bo vzdušje pravo (ter seveda pod pogojem da bo Jason dovolil) lahko naredimo še kakšno fotko na motorju zgoraj brez. In BTW, nimam izpita A kategorije ter nisem še samostojno vozila motorja. A bo potem vseeno šlo? Neja Pervy !!!! Akcijaaaa !!! Foto seansa na vidiku !!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 (popravljeno) Yst pa glasujem za vse moje lepe lubice: Allo, Vale, Alko, Bibo, Manuelco, Janjo, NfR, Teyo, Tejko.... Morm zdele na šiht, nadaljujem potem. B) Vse so lepe! :wub: :wub: :004 Jest tut glasujem zase. :) :wub: Torej imam zdaj že 2 ( z besedo DVA :kva2: ) glasova! :OK: :afro1: p.s. Pričakujem še en glas, ki bi mi moral že po statusu ITAK pripadat :devil: Popravljeno Marec 12, 2004. Popravil Manuela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Glasujem za... Tle bi tut jest svoj glas prtisnu.....pristavil.....dal......WE..... Pa še neki bi jih predlagal.....pa tut glas prtisnu......pristavil....dal.....WE.... A to vela????? :hmm: :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Pričakujem še en glas, ki bi mi moral že po statusu ITAK pripadat :devil: Manči, tokrat žal NE MOREM glasovati zate ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Manči, tokrat žal NE MOREM glasovati zate ... :D Yst pa igraje. Ker sem pregovorno širokogruden & poosebljena prijaznost. Pa brez panike, tudi za ostale kandidatke je še ostal kak glas... .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Manči, tokrat žal NE MOREM glasovati zate ... :D A jest sm pa lohk zate? :fight2: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 12, 2004 Deli Objavljeno Marec 12, 2004 Yst pa igraje. Hvala, PEPE, prjatu, se ni blo treba.... :rolleyes: :) Zdej mam pa ŽE TRI! :kva2: :kva2: :kva2: p.s. Le kje hodi fifty spet? :angry: :devil: p.p.s. Mimgrede, jaz, kar se tiče punc, oddajam svoj glas poleg sebi tudi Alli, ker so mi zelo všeč njena jedra stegna. :) :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se