simonsi Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 In kdo je to? :) Če ni spet kaka top secret informacija <_<
Noise Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 In kdo je to? :) Če ni spet kaka top secret informacija <_< Odgovor boš našel tukaj... 6. Moto boom 2004, Celje... Fotke: http://www.motosvet.com/tun_galerija.php?cid=1_102_0_0
Avatar Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 (popravljeno) Ja, takšni bi pa z veseljem demonstriral smrčkanje. Upam da je lepa, ne pa tudi pametna. Ker če je oboje, potem so moje šanse nične :grim Med gledanjem slikic na omenjenem linku, dobivam občutek, da je motosvet prerastel v "podjetje". Si tisto ti Noise? He he he. Še malo pa bo v rumenem tisku pisalo: "Poslovnež, ljubitelj motorjev in lepih žensk." :lol1: Popravljeno Avgust 17, 2004. Popravil Avatar
gizmOkak Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 ...myaw... :wub: :D ku lep ducati ne :grrr zakaj se mi zdi d je neki s tem povezan tvoj post :xx: bom tud js glasoval za NEducati, torej voznico...od 1 do 10.........nej bo 11,46 :OK:
Noise Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Med gledanjem slikic na omenjenem linku, dobivam občutek, da je motosvet prerastel v "podjetje". Saj to je že od nekdaj, samo na forumu morda tega ni toliko občutiti ... :)
Avatar Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 (popravljeno) Saj to je že od nekdaj, samo na forumu morda tega ni toliko občutiti ... :) Mhm, tako tako :) Če bo kakšen tvoj pisec zbolel in boš potreboval kakšen članek, pa le povej. Če že založnika ne najdem bom morda z eno stranjo(ali dvema) teksta laže naletel na plodna tla. P.S: Sam tale punca je pa tko luštkano lepa, da bi se lahko kar hitro zaljubil :) Popravljeno Avgust 17, 2004. Popravil Avatar
simonsi Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Odgovor boš našel tukaj... 6. Moto boom 2004, Celje... Fotke: http://www.motosvet.com/tun_galerija.php?cid=1_102_0_0 Vem, da je bilo slikano na motobumu, zanima me nick, ime, če je mogoče članica na motosvetu. ;)
Noise Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Vem, da je bilo slikano na motobumu, zanima me nick, ime, če je mogoče članica na motosvetu. ;) hALO, pa saj nismo ženitna agencija.. :D Morda jo boš na naslednjem moto boomu spet videl... pa jo boš sam vprašal ;) Tale fotka je tudi kjut, a ni? Tukaj imamo pa dve misici...
Pervy Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Vem, da je bilo slikano na motobumu, zanima me nick, ime, če je mogoče članica na motosvetu. ;) ime: Helena nick: Helldeep :naughty:
Avatar Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 ime: Helena nick: Helldeep :naughty: Jao Pervy, pa tako sem si želel napisati, da si car, ko si tole objavil. Toda previdnost je mati modrosti in preden bi te doletela nebeška glorija(in posvetna hvala), sem moral preveriti, če takšen nick sploh obstoja. Šmrc, nobene peklenskogloboke ni tukaj .)
Avatar Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Za nameček bi moral reči, da je angleškega porekla in da se piše Foreplayer. Miss Helena Foreplayer aka Helldeep
simonsi Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 hALO, pa saj nismo ženitna agencija.. :D Morda jo boš na naslednjem moto boomu spet videl... pa jo boš sam vprašal ;) Tale fotka je tudi kjut, a ni? Tukaj imamo pa dve misici... Saj z Allo sem govoril, z ono drugo misico pa še ne :)
Pervy Objavljeno Avgust 17, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2004 Jao Pervy, pa tako sem si želel napisati, da si car, ko si tole objavil. Toda previdnost je mati modrosti in preden bi te doletela nebeška glorija(in posvetna hvala), sem moral preveriti, če takšen nick sploh obstoja. Šmrc, nobene peklenskogloboke ni tukaj .) saj nisem rekel, da je to njen nick, ki ga uporablja na forumu :devil: .)
ixs Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Mislim da imajo Hrvati za contest obljubljene bogate nagrade in to je razlog da se punce prijavijo. Pa da ne boste mislili, da so članice MOTORI.HR One so kandidatke za nagrade in to je to........folk se lahko pa slin. Sponzor manjka....
lina Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Mislim da imajo Hrvati za contest obljubljene bogate nagrade in to je razlog da se punce prijavijo. Pa da ne boste mislili, da so članice MOTORI.HR One so kandidatke za nagrade in to je to........folk se lahko pa slin. Sponzor manjka.... No vdite, da niste tok zamegljeni in končno je en spoznal, da brez nič ni nič....torej prvo nagrade :D ....kak avto ali motor (-motor ne kr neki) v trajno last ne bi bilo švoh....pol pa prijave kandidatk...pa še MS bi dobil ogromno novih ,,neznancov,,. Kdo vas je biznisa učil?? :doze:
Noise Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 No vdite, da niste tok zamegljeni in končno je en spoznal, da brez nič ni nič....torej prvo nagrade :D ....kak avto ali motor (-motor ne kr neki) v trajno last ne bi bilo švoh....pol pa prijave kandidatk...pa še MS bi dobil ogromno novih ,,neznancov,,. Har har hardi har... :lol1: :lol1:
Gallus Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 A ni nagrada že, če si predmet poželenja velikega števila moške populacije :devil: :wub: :devil: :? (sajsteradevcentrupozornostipress)
Vale Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 A ni nagrada že, če si predmet poželenja velikega števila moške populacije :devil: :wub: :devil: :? (sajsteradevcentrupozornostipress) :lol1: :lol1: :lol1: Dejmo to male obrnit. Nagrada za velik del moške populacije je to, da lahko pasejo učke na "predmetu" poželenja :P
Gallus Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ne vem če so vse "predmet poželenja" :devil: :naughty: :devil: :naughty: :devil:
.T. Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Pa še moj predlog za miss Motosveta.
lina Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 A jazbečarke so lohk tut prijavjo :xx: ???'
Gallus Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Tadej, a ne premoreš nobene boljše slikice :hmm: :? O:-)
.T. Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Tadej, a ne premoreš nobene boljše slikice :hmm: :? O:-) A slučajno provociraš? :naughty: :naughty: :naughty: Tadej
Špilferderber Objavljeno Avgust 18, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Ja, Tadej, provocira.. Odgovori mu z argumenti :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se