Pirurirc Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 No pa jih mamo vse po spisku. Navali narode. Učeri bil, aaaaaaaaaaaaaaa, ne vem. Dirkalnik sm postavu u kot. It's time to get marriage. Yeeeee. Honey moon pol se pa spet slišmo, vidmo itd.
fulhitr Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 piz.a drkate s temi prijavami pa kao rc,k prvošolčki....hmal bo ko na avtomobilizem.com pol se boste pa čudli da pada kvaliteta forumu...
ancika Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Če koga zanima VIDEO iz evroskedirke MX2 junior, si lahko pogeldate TUKAJ@KingEverts: Hay Everts I'm so glad that you joined :D Ej ful dobr filmčk, sam uživo je blo še bolj. In Klemen je res odlično peljal neglede, da ni vajn takega terena(mivka). Drugač so pa imeli izobešeno Jugoslovansko zastavo in ne Slovensko :headbang: so pa teli nizozemci res za časom:)
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Drugač so pa imeli izobešeno Jugoslovansko zastavo in ne Slovensko :headbang: so pa teli nizozemci res za časom:) :blink: ma ne morš verjet :photo:
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 It's time to get marriage. Yeeeee. Honey moon pol se pa spet slišmo, vidmo itd. Aaaaaaaaaa, zdej sm šele vidu :blink: kako lepo d se majo ljudje radi :blush:
MX_Peter Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) Drugač so pa imeli izobešeno Jugoslovansko zastavo in ne Slovensko :headbang: so pa teli nizozemci res za časom:) Pa to res ne moreš verjet. Sam ne mi rečt, da zastavo z zvezdo :slap: :slap: @Pirurirc: Ej čestitke ob poroki, zdej pa poskrbi za Pirurirca Jr., lahko je tudi Pirurirca ;) :beer2: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil MX_Peter
pinkRacing Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 (popravljeno) Hey, za tiste ki ne verjamete, prilagam fotko jugoslovanske zastave, ki je visela na nizozemskem drogu v Valkenswaardu... čisto zares je bla zastava z rdečo zvezdo!!! :lol1: :eek: Popravljeno Julij 11, 2007. Popravil pinkRacing
MX_Peter Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ma ne me je**t, hahahhahahahahahah kaki idioti :wacko: :lol1: :? :cry: :huh:
pinkRacing Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ja in to ne morš verjet, teden dni prej je bla prav tako na Nizozemskem dirka MX3. Mogoče kakšnih 100 ali 200 kilometrov vstran, pa ni blo nobenih težav z razpoznavnostjo Slovenije. Od kod so privlekli to zastavo pa mi niti malo ni jasno! :hmm: :slap:
gizmOkak Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Ja in to ne morš verjet, teden dni prej je bla prav tako na Nizozemskem dirka MX3. Mogoče kakšnih 100 ali 200 kilometrov vstran, pa ni blo nobenih težav z razpoznavnostjo Slovenije. Od kod so privlekli to zastavo pa mi niti malo ni jasno! :hmm: :slap: maybe u memorial na to kar se vrti po medijih trenutno :krneki:
MX_Peter Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Dans sem takole pogledal :eek: :eek: :eek:, ko sem slučajo zasledil športne novice na RTVSLO, ko so kazali Kraglja in njegov uspeh :yea1:
MX_Peter Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 True passion :worship: :worship: :worship:
gizmOkak Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 akhm :unsure: kapo dol, mene oplete potleh že k si z eno roko očala brišem al pa fliperje dol pobiram (če ni to v skoku) :krneki: sm pa vidu tudi en filmček, ko fantina, ki je paraliziran od pasu dol fura MX... ma ne najdem več :blush:
pinkRacing Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Hey, ja to je Ricky James, ki je pred dvema letoma ohromel in spet fura. Ima tud svojo spletno stran in forum na: http://www.awhitedesigns.com/RJ/index.html in še en video, če si mislil tega: http://www.youtube.com/watch?v=m4WC2qFghD4 by :)
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 tega ja.. hvala za link in info :worship:
fulhitr Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 v tazadni motocross action sem zasledil BIG BORE kit 138ccm AMA legal,kaj je kej resnice na tem,kaj pa pri nas?? amaš lahko 125ccm napileno na tok... ker ni blo nč odgovorou,prašam še enkt... david vuillemin gre k makita suzuki teamu v 2008, več tukaj http://www.transworldmotocross.com/mx/news...1643170,00.html
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ma kolkr js vem je uradno že 144cc za 2t... :unsure: Eno prašanje... Ima kdo izkušnje z BTO sports >BTO<. To, da pošljejo robo je preverjeno sigurno in 200%, zanima me samo, če je že kdo kej naročil od njih. Ker smo tukaj klapa, ki nameravamo naročit par kompletov (8-9) od Thor (cene so smešne), pa če ima še kdo kakršno koli željo naj sporoči. Še je čas. Aja, naročili pa bomo v Italijo h kolegom, kjer ni tolk carine in pride poštnina z UPS zelo dosti nižjejša od SLO, čeprav smo v EU :headbang:
MX_Peter Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 VAUUUUUUUUUUUUUUUUUU :worship: :worship: :worship: Ricky Carmichael Will Ride in Bercy! Motoverte of France confirmed that non other than the greatest of all times will participate at this year’s edition of the famous Supercross de Bercy in France. This might be the very last chance to see Ricky ride SX. So if you can just mark your calendar and enjoy a last ride with him!
Pirurirc Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ma kolkr js vem je uradno že 144cc za 2t... :unsure: Eno prašanje... Ima kdo izkušnje z BTO sports >BTO<. To, da pošljejo robo je preverjeno sigurno in 200%, zanima me samo, če je že kdo kej naročil od njih. Ker smo tukaj klapa, ki nameravamo naročit par kompletov (8-9) od Thor (cene so smešne), pa če ima še kdo kakršno koli željo naj sporoči. Še je čas. Aja, naročili pa bomo v Italijo h kolegom, kjer ni tolk carine in pride poštnina z UPS zelo dosti nižjejša od SLO, čeprav smo v EU :headbang: BTO so se v zadnjem letu mal pokvarl. Vse dekorje za Hondo sm tm naročupa je blo cool. Kot sm reku zadnje pošiljke so ble pa sumljive. Men so poslal works connection za naroben letnik, pol sva še z J. naročvala zanj, pa kr neki ni štimal. Drgač majo pa dobro robo samo sm kr mal obupal nad njimi. Je pa baje u Brechia (po dolejnsku) u Italiji, ena štacuna z opremo in so za 05 / 06 opreme prou smešne cene. Thor, Fox, No Fear, Ufo pa še bi se našlo. Samo nimam pojma, kje to je. Arrivederchi amichi. Plavamo
gizmOkak Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 (popravljeno) BTO so se v zadnjem letu mal pokvarl. Vse dekorje za Hondo sm tm naročupa je blo cool. Kot sm reku zadnje pošiljke so ble pa sumljive. Men so poslal works connection za naroben letnik, pol sva še z J. naročvala zanj, pa kr neki ni štimal. Drgač majo pa dobro robo samo sm kr mal obupal nad njimi. Je pa baje u Brechia (po dolejnsku) u Italiji, ena štacuna z opremo in so za 05 / 06 opreme prou smešne cene. Thor, Fox, No Fear, Ufo pa še bi se našlo. Samo nimam pojma, kje to je. Arrivederchi amichi. Plavamo Aha, Brescia se napiše po IT :D Se bom pozanimal... HVALA ZA INFO Drgač pa je en prjatu (sm govoril z njim včeri) v IT preko BTOsports naroču za en kontjner robe :lol1: 3x kit design, 2 čeladi, 5 kopletov opreme, 2 para škornjev, pa še procircuit dimnik za svojega KX250F 07 (ja offical monster energy replico si je naredu :D (no skorej, brez motornih bombončkov)) in ga je pršla poštnina 40€ pa v 8delovnih dneh je dobil robo. Vse točno po številkah, letnikih, barvah in dimenzijah. Tako, da smo rekli s klapo, da probamo pa kaj :D Uživaj na morju :yea1: :OK: Popravljeno Julij 13, 2007. Popravil gizmOkak
MX_Peter Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Aha, Brescia se napiše po IT :D Se bom pozanimal... HVALA ZA INFO Drgač pa je en prjatu (sm govoril z njim včeri) v IT preko BTOsports naroču za en kontjner robe :lol1: 3x kit design, 2 čeladi, 5 kopletov opreme, 2 para škornjev, pa še procircuit dimnik za svojega KX250F 07 (ja offical monster energy replico si je naredu :D (no skorej, brez motornih bombončkov)) in ga je pršla poštnina 40€ pa v 8delovnih dneh je dobil robo. Vse točno po številkah, letnikih, barvah in dimenzijah. Tako, da smo rekli s klapo, da probamo pa kaj :D Uživaj na morju :yea1: :OK: Če ma tvoj prjatu kej viška dnarja al pa robe se priporočam :naughty: :lol: PS: Kot kaže ima :P
KrOsIsTa946 Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ja u breši (bresci) je ja trgovina ki majo poceni...se kliče canella moto. napište na guglu pa vam bo našlo link od trgovine... samo baje je jeba ker ne pošiljajo izven italije...se splača poznat kšnega taljančka da pošljejo na njegovo ime :glare:
NiX MX Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Danes sem v Ležnu našel torbico z orodjem. Je črne barve in že malo zj.b.na. Če jo je kdo izgubil, naj pove ;) aja pa piše na ključu, da je od Yamahe
MX_Peter Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 (popravljeno) Oj NiX MX! Ste se fural dans??? Jaz nisem utegnu prit, sem šele zdej prišu domov. Prokleto seno :headbang: Juter pa vzpon na Golte, upam da bom dost spočit ;) Popravljeno Julij 14, 2007. Popravil MX_Peter
salsa Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Mogoče je pa od našga enduraša Boškija??? Nix sorry za danes, sem mel električarja v bajti in sem do zdejle delu. A gre kdo juter v ležen???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se