simonsi Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Kako ste se pustili sprovocirati temu ::penisu:: (beri:ptičku brez gnezda). Niti ne vozi motorja, niti ne ve, kaj je seks, a dosegel je, da je glede njegove teme tu že šesta stran...!?!?!?! Raje ne bom citiral njegovega privatnega maila na svoj naslov. Čudim se le, da tukaj, (sicer za naše majhne napake vedno budni) moderatorji spijo ter temu bedaku pustijo, da se izživlja........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Yep, se podpišem! Kaj češ, kriza srednjih let :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
:::PENIS::: Objavljeno April 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2004 Kako ste se pustili sprovocirati temu ::penisu:: (beri:ptičku brez gnezda). Niti ne vozi motorja, niti ne ve, kaj je seks, a dosegel je, da je glede njegove teme tu že šesta stran...!?!?!?! Raje ne bom citiral njegovega privatnega maila na svoj naslov. Čudim se le, da tukaj, (sicer za naše majhne napake vedno budni) moderatorji spijo ter temu bedaku pustijo, da se izživlja........ Falus! Tole je rahlo :topic: ampak se moram branit, če me kdo javno zmerja z bedakom. Damianu - hvala za luciden prispevek. :004 Kar se pa tiče mojega izživljanja nad vami vsemi - se opravičujem. Sicer sem od šestih strani sam napisal le tri prispevke, ampak zgleda da je zo odločno preveč. Najbolje da vsemogočni moderatorji poskrbijo za cenzuro in skenslajo to temo, saj se Damianu ne zdi primerna. Ustrežimo mu. BEDAK, KI SE IZŽIVLJA...OVER AND OUT Falus! ...vaš:::PENIS::: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Eh, pa glih zanimava je začela ratovat. Tema namreč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 (popravljeno) :hmm: Če koga ta tema moti oz. ga nezanima jo naj pač ne prebira in ne komentira :nono: Popravljeno April 11, 2004. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Falus! Tole je rahlo :topic: ampak se moram branit, če me kdo javno zmerja z bedakom. Damianu - hvala za luciden prispevek. :004 Kar se pa tiče mojega izživljanja nad vami vsemi - se opravičujem. Sicer sem od šestih strani sam napisal le tri prispevke, ampak zgleda da je zo odločno preveč. Najbolje da vsemogočni moderatorji poskrbijo za cenzuro in skenslajo to temo, saj se Damianu ne zdi primerna. Ustrežimo mu. BEDAK, KI SE IZŽIVLJA...OVER AND OUT Falus! ...vaš:::PENIS::: No, Penis, ne smili se sam sebi, saj ni bilo tako mišljeno. Moj prvi prispevek je bil mišljen bolj , kot štos (žal mi je, da ni tako izpadel), drugi pa bolj, kot odgovor na tvoj PM. Pa bom jaz odnehal, saj verjetno res nimam prav. LPD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Pervy, vedno bolj me firbec matra, ce mas tica na vitlu, al prostovisecega (za seboj vlecenega)... :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 11, 2004 Deli Objavljeno April 11, 2004 Tebi še ni kapnilo, da to ni spolnost.com ? :blink: :devil: hmmmm, kok pa ti ves, da ta pejđ obstaja?!? :hmm: :fight2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 12, 2004 Deli Objavljeno April 12, 2004 ne se kregat..... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 12, 2004 Deli Objavljeno April 12, 2004 hmmmm, kok pa ti ves, da ta pejđ obstaja?!? :hmm: :fight2: :004 ker nisem 'včiraj rojena' ... <_< :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno April 12, 2004 Deli Objavljeno April 12, 2004 Ojoj "Jerry Springer Show" malo drugače :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 ker nisem 'včiraj rojena' ... <_< :P hmmm... :hmm: ...zakaj pa js (ki sem btw. pred 19,5 leti rojen) nism vedu za ta pejđ?? O:-) ...in Pervy, the king of anything that smells erotic, zakaj mi nisi povedu zanjo?!? :angry: :angry: :angry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 hmmm... :hmm: ...zakaj pa js (ki sem btw. pred 19,5 leti rojen) nism vedu za ta pejđ?? O:-) ...in Pervy, the king of anything that smells erotic, zakaj mi nisi povedu zanjo?!? :angry: :angry: :angry: :P odgovor na obe vprašanji se glasi - ker ni za male froce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 odgovor na obe vprašanji se glasi - ker ni za male froce. WRONG! ker JE, za male froce! :devil: enkrat prečekiral pa skoraj umrl od smeha :wacko: no sem šel zdaj spet malo pogledat - vroče teme! -Kaj imate od tega, da osvajate nekoga, ki je zaseden? -Mnenja o predpisovanju kontracepcijskih tabletk -Seksate doma? -Oralni seks lahko povzroči tumor v ustih :) -Ginekologi - men vs. women -Prijatelstvo vs. partnerstvo .....bla bla bla isto nabijanje kot ta forum, edino da ma tu saj veze z motorji včasih kak post :zzz: :devil: cvetke: 1. Spela je napisal/a: Na netu iščem kake sexy igrce (free), anime pa to...ni pa nujno odgovor: You're nasty! Welcome to the club! Na Kazi bi se marsikaj našlo. :lol1: 2. http://www.spolnost.com/forum/viewtopic.php?t=3310 :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Pervy, vedno bolj me firbec matra, ce mas tica na vitlu, al prostovisecega (za seboj vlecenega)... :P .) Na splošno pa se mi zdi, da Zokmajster kaže rahlo pretirano zanimanje za Pervyjevega tiča... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Na splošno pa se mi zdi, da Zokmajster kaže rahlo pretirano zanimanje za Pervyjevega tiča... :blink: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Izgleda da je v fazi mladostnega eksperimentiranja...malce zašel :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Izgleda da je v fazi mladostnega eksperimentiranja...malce zašel :) mogoče je pa čist na pravi poti..kakorkoli gledaš na zadevo.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 V kolikor je pot na eni strani brezizhodna, brez možnosti za nadaljevanje - česarkoli, potem je napačna. In če se konča pri slepem črevesu, je to potem slepa pot? :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 bom probal biti kratek in jedrnat: da in ne, odvisno kdo se kje kako najde(ta/jo/whatever). cela debata se mi zdi malce "kratka", ali normalnega razmisljanja ali splosne inteligence. my $ 0.02. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 mogoče je pa čist na pravi poti..kakorkoli gledaš na zadevo.... :D :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: WRONG TURN!!!!!!!!!! :kva2: ne vi meni z takimi, zok ma punco in upam da pri tem tudi ostane. v vsakem primeru pa je to ena perverznost, ki se je jaz ne grem :topic: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 zok ma punco in upam da pri tem tudi ostane. ima punco .......... ime mu je Janez...... :lol1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 Na splošno pa se mi zdi, da Zokmajster kaže rahlo pretirano zanimanje za Pervyjevega tiča... :blink: ...ej, nism js tist k je temo napeljal na to!! :D pac me zanima kaka je kej konkurenca... :P :naughty: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 13, 2004 Deli Objavljeno April 13, 2004 (popravljeno) ...ej, nism js tist k je temo napeljal na to!! :D pac me zanima kaka je kej konkurenca... :P :naughty: :lol1: Ja konkurenca je huda, jaz vam ga kar serviram... :P Popravljeno April 13, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se