Lara! Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ni dal mira, je kr ok, samo je treba bit previden tudi popoldan še ostane malce jutranje vlage. Počasi se nabira tudi listje, tako da več kot turistično za letos ni več. Ampak kljub temu paše se lepo gor zapeljat pa popit kakšno kavico na soncu. Ahhhhhh romantika :whistle: Khm...ka zdj to pomen ka sta vidva dans delala gor??!! :hmm: Kaj pa s tvojo obljubo kec?! Vidm js da slabo kaže da se bom js s kakšno teto vozla okrog letos al pa drug let...po marički ali kočevki...
Frips Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Kefetiral...bil na varnostni razdalji :krneki: Drugače pa.....ni več to to, je mokra, listja, blata, peska..... :krneki: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Frips
Lara! Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Kefetiral...bil na varnostni razdalji :krneki:Drugače pa.....ni več to to, je mokra, listja, blata, peska..... :krneki: Torej nism nč zamudila..jeej! Sicer pa js sam še Ma...sanjam.. :whistle:
NejcZ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Cela je boga.. drži tud bolj zanič.. bo drugo leto spet fajn :krneki:
Frips Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Če ste jo pa tako fejst celo leto ožemal :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Še jo bom! :winkiss: danes? :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Popoldan, kdaj točno sporočim kasneje ;)
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Evo ob 17 bom gor. Kot bi rekel kolega, če me vidite me pocukajte za rokav, sam ne med vožnjo!!!!!! :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Evo ob 17 bom gor. Kot bi rekel kolega, če me vidite me pocukajte za rokav, sam ne med vožnjo!!!!!! :whistle: Prideva s Srečotom... :worship:
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) Evo, smo jo napadli :worship: Kec jo je ožemal do onemoglosti :naughty: je še kar mislil, da je na Sardiniji :whistle: Ja, kar fino je bilo... :yea1: Pol smo še zaključili pri XXX-ih... :yea1: Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil motoristek
KeC Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ma sem si včeraj rekel, da je dost za letos, pa me spet grabi :unsure:
KeC Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Sori draga, danes sem te prevaral :blush:
biker125 Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 A se bo dogajal kej dans gor????? Da pridem mal pogledat okol :evilgrin: !
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Na marički se nič ne dogaja :grrr Spet sem jo prevaral, danes ruknil The Cesto O:-)
CAPI Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Na marički se nič ne dogaja :grrr :grim :eek: Prišel malo pod vrh, pa zaprta cesta :o so gasilci nažigal gor pa dol z avti. So mel vaje :krneki:
bna Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Na marički se nič ne dogaja :grrr Spet sem jo prevaral, danes ruknil The Cesto O:-) jaz jo bom naskočil jutri ali je kaj peska a si jo prevozil v obe smeri .
CAPI Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Malo peska po dolini ..tu pa tam... ko se začne pa dvigovati pa nič več . Prevozil samo savinjsko stran.
biker125 Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 sem bil danes gor na mariji reki :evilgrin: ! Sam mrzl, mrzl je ornk :krneki: . Pa poln listja na cesti.
crusty Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 sem bil danes gor na mariji reki :evilgrin: ! Sam mrzl, mrzl je ornk :krneki: . Pa poln listja na cesti. Tud jaz sem šel mal pogledat kakšna je, pa vidim po cesti risane znake "50", pa saj to verjetno ni omejitev, verjetno nas opozarjajo. da je še 50m do ovinka, zadnji čas za žlajfat!!! :lol1: :lol1: :lol1:
biker125 Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) Tud jaz sem šel mal pogledat kakšna je, pa vidim po cesti risane znake "50", pa saj to verjetno ni omejitev, verjetno nas opozarjajo. da je še 50m do ovinka, zadnji čas za žlajfat!!! :lol1: :lol1: :lol1: Ja se strinjam :naughty: ! Sam tam pri taprvem ostrem ovinku ko je kmetija moreš ornk pazit da ne prletiš prevč na ono oznako, kr je kr fajn spolzka :rolleyes: ! Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil biker125
crusty Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ja se strinjam :naughty: ! Sam tam pri taprvem ostrem ovinku ko je kmetija moreš ornk pazit da ne prletiš prevč na ono oznako, kr je kr fajn spolzka :rolleyes: ! Maš prav, tud to sem hitro opazil
Highlander Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 No, danes je bila cesta prazna...srečal sem le Kawo, ki pa me, očitno, ni zaznal... Zaradi vetra, ki je "počistil" vozišče, tudi listja na njem ni bilo. Na nekaj predelih je bilo mokro, a to ni bila posebna ovira. Vožnja je bila prijetna, čeprav me je pred Lovskim domom "ujel" snežni metež. Da ne pozabim: Vesel sem, da so po cesti oznake za omejitev hitrosti... :worship:
Priporočene objave